October 12, 2009

malas itu lazy

and finally...this blog has been updated. heh betolke grammar aku ni? whatever la.

Amat bangga kerane telah berjaya meletakkan name blog ini di ranking bawah bawahan di setiap bloglist bloggers yang menglistkan blog ini di list bloglist mereke. iyela kalau tak sebelum ni mesti name 'spherelife' kat rank 1st, 2nd paling bawah pon 6th la kot. Sebabnye terlampau rajin sangat update even bende tahpape pun nak tulis T__T. Tapi setelah seminggu, ditinjau tinjau kat blog orang lain, ade terdapat name 'spherelife' di rank ke 20!! wowww. sangat suke. Lepastu siap ade tertera 'spherelife , 1 week ago'. Bukankah itu satu kejayaan besar apebile sudah lame tidak berblogging dan rasa amat puas hati kerana berjaye membuli blog sendiri?

Sebenarnye terasa amat amat tiada mood. Masa tulis ni pun takde mood juga. Tadi saje saje usha lalu kat sini, tapi tibe2 nampak dekat shoutbox ade budak kecik tanye bile mahu update, so tulis jela penuhkan request. Dengan test, program kolej, internet jem, dan kemalasan lah menjadi puncenye. ok la tu malas la nak taip lagi. Have a great day! majulah blog untuk negara :D

11 comments:

Sulaiman Bin Ismail said...

majulah blog utk negara ? kahakahakah....ayat lapok la tu..haha

biasa la beb kalo blog rangking tertinggi atau bawah pon... Jika kita aktif berblogging, rangking blog kita akan turun naik..

pendek kata, semakin byk post baru dlm blog, semakin tinggi rangking blog kita..

malas nk update ? kebetulan, aku ade ubat penyakit malas... sila ke my blog...hehehe

nuruddin | Ray said...

tahape2...

fareha azhar said...

ok la ha..
nk penuhkn request pnye psal...hehe
post jugak ni.

nedd said...

sya juga malas...bertimbun2 kerja lain, disamping jiwa yg turut kacau~ sekian~

fatin nazihah ashari said...

to be honest,
nak reply komen kamu semua sekarang pun aku malas. T___T

but, thanx for dropping comments. korang memang SAHABAT CONCERN :')

crixerity said...

aku terpaksa rajin update owh. kalau tak idea hilang. padahal kerja dan periksa bertimbun je. ahahaa...

semoga rajin menulis kepada anda. :)

fatin nazihah ashari said...

kau lain mirul. entry2 kamu semuanya sastera, linguistik, puitis, memang patutla update selalu sebagai tatapan semua anak bangsa. (sila jangan kembang tahap mega)

but mine? rojak. so no need to

aminmenulis said...

konklusyion,

penulis blog ni mmg malas tahap gaban sejak lahir.. hahaha..

kutuk ramai2, cepat!!!

Baiknyer aku... haha..

Tandas berkualiti
tuan blog berkualiti
Natijahnya : Korang fikirlah sendiri..

keh3..

sangat mengebest mengata orang..

Astaghfirullahalazim, ape nak jadi la aku ni.. teruk2..

Tapi kira ok la ni,
sekurang2nya aku rajin mengomen.. haha..
Mesti la tuan blog ni suka sbb ak komen, maka bertambahlah komen dkt entri ni,
tuan blog tgk mesti suka, walaupun muka sudah mencuka sbb kena kutuk dan dikata.. hahaha..

Ko mmg malas, sejak bila la rajin? hahah...
sedapnya mengutuk dan mengata...
Ish..
Astaghfirullah, sedo min, sedo.. bakal ust yg kacak.. wah3..
sempat lg berbangga.. bukan nak bangga, bersyukur dgn ciptaan Allah.
Alhamdulillah.. huu..
ngeh3..

(sekadar memenuhkan ruang komen, sape suh sedia?.hehe.. gurauan di hari rabu.. huhu) senyum selalu..
kui3..

fatin nazihah ashari said...

aduh..speechless aku bace komen budok sorang ni.

ust amin, yela yela. nasihat yang diberi saye amik. yang jauh menyimpang sampai tandas berkualiti tu aku buat buat tak nampak jela. huhu

btw thx kerne sudi ziarah nun jauh dari Mesir. lawa sket feedjit aku ade flag negare luar.haha

aishah jauhara said...

ok jugak ek kalau dapat ranking bawah2..nak try jugak le..hehe..

fatin nazihah ashari said...

jangan update selama seminggu..tryla :D

October 12, 2009

malas itu lazy

and finally...this blog has been updated. heh betolke grammar aku ni? whatever la.

Amat bangga kerane telah berjaya meletakkan name blog ini di ranking bawah bawahan di setiap bloglist bloggers yang menglistkan blog ini di list bloglist mereke. iyela kalau tak sebelum ni mesti name 'spherelife' kat rank 1st, 2nd paling bawah pon 6th la kot. Sebabnye terlampau rajin sangat update even bende tahpape pun nak tulis T__T. Tapi setelah seminggu, ditinjau tinjau kat blog orang lain, ade terdapat name 'spherelife' di rank ke 20!! wowww. sangat suke. Lepastu siap ade tertera 'spherelife , 1 week ago'. Bukankah itu satu kejayaan besar apebile sudah lame tidak berblogging dan rasa amat puas hati kerana berjaye membuli blog sendiri?

Sebenarnye terasa amat amat tiada mood. Masa tulis ni pun takde mood juga. Tadi saje saje usha lalu kat sini, tapi tibe2 nampak dekat shoutbox ade budak kecik tanye bile mahu update, so tulis jela penuhkan request. Dengan test, program kolej, internet jem, dan kemalasan lah menjadi puncenye. ok la tu malas la nak taip lagi. Have a great day! majulah blog untuk negara :D

11 comments:

Sulaiman Bin Ismail said...

majulah blog utk negara ? kahakahakah....ayat lapok la tu..haha

biasa la beb kalo blog rangking tertinggi atau bawah pon... Jika kita aktif berblogging, rangking blog kita akan turun naik..

pendek kata, semakin byk post baru dlm blog, semakin tinggi rangking blog kita..

malas nk update ? kebetulan, aku ade ubat penyakit malas... sila ke my blog...hehehe

nuruddin | Ray said...

tahape2...

fareha azhar said...

ok la ha..
nk penuhkn request pnye psal...hehe
post jugak ni.

nedd said...

sya juga malas...bertimbun2 kerja lain, disamping jiwa yg turut kacau~ sekian~

fatin nazihah ashari said...

to be honest,
nak reply komen kamu semua sekarang pun aku malas. T___T

but, thanx for dropping comments. korang memang SAHABAT CONCERN :')

crixerity said...

aku terpaksa rajin update owh. kalau tak idea hilang. padahal kerja dan periksa bertimbun je. ahahaa...

semoga rajin menulis kepada anda. :)

fatin nazihah ashari said...

kau lain mirul. entry2 kamu semuanya sastera, linguistik, puitis, memang patutla update selalu sebagai tatapan semua anak bangsa. (sila jangan kembang tahap mega)

but mine? rojak. so no need to

aminmenulis said...

konklusyion,

penulis blog ni mmg malas tahap gaban sejak lahir.. hahaha..

kutuk ramai2, cepat!!!

Baiknyer aku... haha..

Tandas berkualiti
tuan blog berkualiti
Natijahnya : Korang fikirlah sendiri..

keh3..

sangat mengebest mengata orang..

Astaghfirullahalazim, ape nak jadi la aku ni.. teruk2..

Tapi kira ok la ni,
sekurang2nya aku rajin mengomen.. haha..
Mesti la tuan blog ni suka sbb ak komen, maka bertambahlah komen dkt entri ni,
tuan blog tgk mesti suka, walaupun muka sudah mencuka sbb kena kutuk dan dikata.. hahaha..

Ko mmg malas, sejak bila la rajin? hahah...
sedapnya mengutuk dan mengata...
Ish..
Astaghfirullah, sedo min, sedo.. bakal ust yg kacak.. wah3..
sempat lg berbangga.. bukan nak bangga, bersyukur dgn ciptaan Allah.
Alhamdulillah.. huu..
ngeh3..

(sekadar memenuhkan ruang komen, sape suh sedia?.hehe.. gurauan di hari rabu.. huhu) senyum selalu..
kui3..

fatin nazihah ashari said...

aduh..speechless aku bace komen budok sorang ni.

ust amin, yela yela. nasihat yang diberi saye amik. yang jauh menyimpang sampai tandas berkualiti tu aku buat buat tak nampak jela. huhu

btw thx kerne sudi ziarah nun jauh dari Mesir. lawa sket feedjit aku ade flag negare luar.haha

aishah jauhara said...

ok jugak ek kalau dapat ranking bawah2..nak try jugak le..hehe..

fatin nazihah ashari said...

jangan update selama seminggu..tryla :D