October 02, 2009

Selamat barjaya daku ucapkan

Dedicate to Najwa Syaza binti Ashari, my MATURED sister :)

Wish you selamat berjaya untuk PMR examination yang akan berlangsung Selasa depan. Semoga apa yang Wa dah belajar, revise, tutorials, exam trial lepas lepas dapat membantu untuk lebih prepare hadapi exam besar ni. Dan yang paling penting, doa pada Allah jangan putus, sebab redha-Nya yang paling utama. Selain doa berjaya exam, doa jugakla supaya penyakit was-was kamu tu cepat sembuh, orang dah letihla dengar soalan soalan cepumas tahap mantop dari kamu setiap kali balik rumah T_T. ya even masa umur macam kamu, i pon dilemma was-was memang kuat gile. Dari bab ambil wudhu kepade solat kepade puasa, memang dahsyat sampai kene sound dengan Ustazah Mariam. Kawan kawan sekolah dah naik bengang jawab soalan tak boleh blah aku. Haha thanks semua, alhamdulillah sekarang sudah sembuh, tapi kuman penyakit ni dah terbang kat Wa pulak T__T. Lepastu redha ibu ayah pun penting, jangan buat diorang sakit hati. Lepastu kurangkan bergaduh dengan Una even memang dia yang selalu mulakan dulu. hahaha. Haa jangan lupa mintak maaf kat siblings jugak. Eh tak payah, sebab dah maafkan masa hari raya haritu.

"selalu bergaduh mengerat kan ukhwah kami dua beradik!!" -Wa + Una

Well bukan ape, sebab this 2 weeks tak boleh balik rumah untuk ucap wish bagi kad ape semua macam abang buat , siap sediakan schedule belajar lagi. Memang abang terhebat la. *muntah hijau*. So boleh tulis kat sini je. Nak call kredit ciput, apekate wa yang call kak tin. heh taknak sudah.

Oh taklupa kepada seorang follower saye, Fatin Syahirah, eh betulke nama macam ni? yang mana merangkap classmate Wa jugak. Akak tahu awak datang blog ni sebab kat feedjit bole check kantoi sape datang. yey. Name kite lebih kurangla, so bila nak jumpa belanja akak makan? tak pasal pasal.

Juga kepada sesiapa yang ada adik pmr, pmr sahaje. spm mahupun upsr takpayah. kire saye wish kat diorang jugaklah ni.

9 comments:

najwa said...

sob.. sob..
trimas kakakku yg awet mude
doakan wa supaye rajen sbab skang asik2 tido kat kelas bukan nk stadi... kalau kaktin ade mesti leh stadi sesame .. (haha tp slalunye wa tido dulu ) pastu tenkiu sbb mnjwb soklan spot pmr mngenai waswas ..
hehe doala wa smbuh cepat yer..
juge mintak maaf kalau wat salah n silap.. kalau x gadoh ngan dye , boring la .. sedey plak blog ni khas utk wa ...

sob sob lagi ...

p/s : gambar wa yg tgh anggun xde ke??

ainShahajar said...

eh... anggun ape tu.. kiut..hehe

minggu depan rupanya....dah besar ni.. tak bape nak layan da pekse2 besa nih..

tggu dah dpt anak kot.. baru aware sket..ekeke

crixerity said...

bahagia keluarga kau ye. :)
relaks je pmr. suruh adik kau bertenang

nedd said...

kabo ke die..ganbattene!!...senang je PMR uh ..hik3..doa bnyk2

fareha azhar said...

hehe.
gdluck jugee adik jihah...
usaha-tawakkal-redha

nuruddin | Ray said...

hoh...bagos btol paten neh...dh la wat dedicated wish, pastu siap wat link blog abg lg...wahahaha...sungguh mengujakan (tapi xpe, sbb paten pon slalu ciplak isi blog abg kan???)

p/s : ape la sgt PMR tu kalau nak banding dgn soalan mak mertua...hahahaha... :P

fatin nazihah ashari said...

Wa :
haha tak perlu ber sob sob. yes i'll always pray for you success. especially penyakit was was tu. supaya orang lain tak perlu tunggu lama untuk beratur masuk tandas bile ko masuk dulu selepas sejam tak keluar2 jugak. hahahaa

Kak Ain :
ouh. so apelagi, cepat2 la buat anak untuk mengembalikan keconcernan anda. hooray

Amirul :
alhamdulillah, kau pun bahagia jugak

Nedd :
ye terimakasih nedd. pmr memang senang kan

Fareha :
wa, bace ni kak Fareha kata ape

Abang :
haha. orang bukan ciplak isi, juz ambik gambar2 edited dan kad raye je. haih.

ye soalan bakal mak mertua memang paling killer. be prepare, i know you can do it. haha

bijen m. said...

wah.
matangnye wa.
|-(
hahaha.
gulak.

fatin nazihah ashari said...

haha

October 02, 2009

Selamat barjaya daku ucapkan

Dedicate to Najwa Syaza binti Ashari, my MATURED sister :)

Wish you selamat berjaya untuk PMR examination yang akan berlangsung Selasa depan. Semoga apa yang Wa dah belajar, revise, tutorials, exam trial lepas lepas dapat membantu untuk lebih prepare hadapi exam besar ni. Dan yang paling penting, doa pada Allah jangan putus, sebab redha-Nya yang paling utama. Selain doa berjaya exam, doa jugakla supaya penyakit was-was kamu tu cepat sembuh, orang dah letihla dengar soalan soalan cepumas tahap mantop dari kamu setiap kali balik rumah T_T. ya even masa umur macam kamu, i pon dilemma was-was memang kuat gile. Dari bab ambil wudhu kepade solat kepade puasa, memang dahsyat sampai kene sound dengan Ustazah Mariam. Kawan kawan sekolah dah naik bengang jawab soalan tak boleh blah aku. Haha thanks semua, alhamdulillah sekarang sudah sembuh, tapi kuman penyakit ni dah terbang kat Wa pulak T__T. Lepastu redha ibu ayah pun penting, jangan buat diorang sakit hati. Lepastu kurangkan bergaduh dengan Una even memang dia yang selalu mulakan dulu. hahaha. Haa jangan lupa mintak maaf kat siblings jugak. Eh tak payah, sebab dah maafkan masa hari raya haritu.

"selalu bergaduh mengerat kan ukhwah kami dua beradik!!" -Wa + Una

Well bukan ape, sebab this 2 weeks tak boleh balik rumah untuk ucap wish bagi kad ape semua macam abang buat , siap sediakan schedule belajar lagi. Memang abang terhebat la. *muntah hijau*. So boleh tulis kat sini je. Nak call kredit ciput, apekate wa yang call kak tin. heh taknak sudah.

Oh taklupa kepada seorang follower saye, Fatin Syahirah, eh betulke nama macam ni? yang mana merangkap classmate Wa jugak. Akak tahu awak datang blog ni sebab kat feedjit bole check kantoi sape datang. yey. Name kite lebih kurangla, so bila nak jumpa belanja akak makan? tak pasal pasal.

Juga kepada sesiapa yang ada adik pmr, pmr sahaje. spm mahupun upsr takpayah. kire saye wish kat diorang jugaklah ni.

9 comments:

najwa said...

sob.. sob..
trimas kakakku yg awet mude
doakan wa supaye rajen sbab skang asik2 tido kat kelas bukan nk stadi... kalau kaktin ade mesti leh stadi sesame .. (haha tp slalunye wa tido dulu ) pastu tenkiu sbb mnjwb soklan spot pmr mngenai waswas ..
hehe doala wa smbuh cepat yer..
juge mintak maaf kalau wat salah n silap.. kalau x gadoh ngan dye , boring la .. sedey plak blog ni khas utk wa ...

sob sob lagi ...

p/s : gambar wa yg tgh anggun xde ke??

ainShahajar said...

eh... anggun ape tu.. kiut..hehe

minggu depan rupanya....dah besar ni.. tak bape nak layan da pekse2 besa nih..

tggu dah dpt anak kot.. baru aware sket..ekeke

crixerity said...

bahagia keluarga kau ye. :)
relaks je pmr. suruh adik kau bertenang

nedd said...

kabo ke die..ganbattene!!...senang je PMR uh ..hik3..doa bnyk2

fareha azhar said...

hehe.
gdluck jugee adik jihah...
usaha-tawakkal-redha

nuruddin | Ray said...

hoh...bagos btol paten neh...dh la wat dedicated wish, pastu siap wat link blog abg lg...wahahaha...sungguh mengujakan (tapi xpe, sbb paten pon slalu ciplak isi blog abg kan???)

p/s : ape la sgt PMR tu kalau nak banding dgn soalan mak mertua...hahahaha... :P

fatin nazihah ashari said...

Wa :
haha tak perlu ber sob sob. yes i'll always pray for you success. especially penyakit was was tu. supaya orang lain tak perlu tunggu lama untuk beratur masuk tandas bile ko masuk dulu selepas sejam tak keluar2 jugak. hahahaa

Kak Ain :
ouh. so apelagi, cepat2 la buat anak untuk mengembalikan keconcernan anda. hooray

Amirul :
alhamdulillah, kau pun bahagia jugak

Nedd :
ye terimakasih nedd. pmr memang senang kan

Fareha :
wa, bace ni kak Fareha kata ape

Abang :
haha. orang bukan ciplak isi, juz ambik gambar2 edited dan kad raye je. haih.

ye soalan bakal mak mertua memang paling killer. be prepare, i know you can do it. haha

bijen m. said...

wah.
matangnye wa.
|-(
hahaha.
gulak.

fatin nazihah ashari said...

haha