April 11, 2010

Fakta yang tidak penting

Okay memandangkan saye seorang yang bizi maka agak lambat untuk receive award ni. Well nak exam katekan (padahal hari2 online jugek). Dapat dari 2 orang sahabat pula tuh wahwah ni nak kembang ni. Beautiful sangatkah saye sampai 2 orang nak bagi sekaligus? Oh terharu. *gelimatmat*

Siap ade wasiat lagi tuh. mari tinjau !

1- Thank and link the person who gave you the award.
2- Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
3- Contact said Blogs and let them know they've won the award.
4- State 7 things about yourself.


Baiklah,

Pesanan 1 :
Dapat dari mereka iaitu Aishah Jauhara juga Fareha Azhar. Thanx korang comel sungguh. Seorang rakan sekolah, seorang rakan alam maya. Yang paling penting dua dua peMALU tahu fewit fewit =)

Pesanan 2 + 3 :
Hmm ni malas nih. Kalau pass pun bukan sume nak buat. Sume style "rajin" buat tag huhu. Skip ah skip ah. Babai pesanan maafkan saya :D

Pesanan 4 :
Eheh. bagitahu yang ringan2 sudah

i) Huruf kegemaran
Sudah pasti huruf F. Ada apa dengan F? Kerane F selalunya nama orang yang best. F stand for Ustazah Fatimah Syarha, penulis Tautan Hati. F juga stand for Dr Farhan Hadi, penulis Denyut Kasih Medik. F jua merujuk kepada Fatin Nazihah, gadis innocent yang baik hati. Bukankah mereka bertiga sangat comel? Terimakasih

ii) Nombor feveret
Dianugerahkan kepada nombor 3 dan 7! Kan bagus kalau tarikh lahir 03/07/1973, mungkin kini sudah punya bala tentera sendiri. (omg)

iii) Penulis keminatan
Ini dulu memang tak pernah ade. Sejak bile entah jadi minat. Mereka adalah ;

a] Fatimah Syarha - gara gara buku Tautan Hati dengan satu lagi tu tak ingat tajuk
b] Hlovate - gara gara Rooftop Rant (entah bile dapat bace yang lain hmm)
c] Hilal Asyraf - gara gara blog yang best jadi semua buku pun rase best

iv) Warna kesukaan
Katekan Ya kepade warna Hijau nan redup juga Pink yang gedik

v) Saye adelah mahasiswa berumur 20 tahun (macam matured je bunyi kan kan)

vi) Bakal bawa motor ke kampus sem depan supaya senang balik rumah hari hari

vii) Tidak gile kuase (tetibe)


Sekian saje penggunaan mase demi membalas jasa baik dua gadis comel yang bersusah payah memberi award setelah sekian lama. Maaf untuk wasiat yang tak tertunai. Mengharapkan anda mendoakan kejayaan ku untuk final exam starting 15 April - 29 April ni. Cuak cuak

Ok babai. Study time =')

11 comments:

..SuRaYa.. said...

haha..huruf F ye..bgus2..

nmpknya sudh tk sbr nk ade bala tntera sndri..hehe..

hati2 ye bwk moto nnt.

Anon Asyraf said...

Paten? Moto?
Omaigod...

nawez said...

awak bawak moto atau moto bawak awak? saya confuse. bye

fareha azhar said...

nk gak..F = Fareha..:DD
kami mmg comel =P

THE BLOGGER said...

nk gak...F = Fulaiman...

bawk moto pi kampus ? pirrahh bajet rock la tuh... :p

nedd said...

huyyo!!!

paten bawak moto!!!!!!!!!!!!!!!

tak boleh bayang laaaaa

budak comel tak bawak moto laaaaa

Anon menang Moto said...

moto ke skuter?

fatin nazihah ashari said...

Suraya :
eheh bukan tak sabar, terfikir je =D
saye akan jadi pemandu berhemah. yey

Anon Asyraf (nape name cam ensem nih :D)
why? tak percaye? percayaalaah..

Akak :
atau

Fareha :
aha sangat comel !

Man :
boleh pula tukar name T.T
ehem.. bukan bajet rock, tapi memang rock pon :D

Nedd :
haha nape xleh bayang pule?
sapekate budak comel xbwk moto.
sume advance tau sekarang =)

Anon menang Moto :
ala.. moto hitam kat umah tu je.
tak kate pon nak beli baru.
tak ganas la pakai skuter =D

Anon Asyraf said...

Tu sape Anon Menang Moto tu???
Tiru aku puler...

flynn_minE said...

huruf f
untuk flynn cun..
suke amat

bwk mto??
mampu kah??
tuutt.teeeeettt..
rsau amat.
(golek2 gelak)

fatin nazihah ashari said...

Anon Asyraf :
erk.. entahla. hish napela makin ramai nak jadi anon tak bertauliah ni. huhu

Flynn :
eeee.. pasan cun. wekkk
ehem..suke2 je ye. takyah risau2, org da hebat dah leni. ingat mu je reti bawok? huhu

April 11, 2010

Fakta yang tidak penting

Okay memandangkan saye seorang yang bizi maka agak lambat untuk receive award ni. Well nak exam katekan (padahal hari2 online jugek). Dapat dari 2 orang sahabat pula tuh wahwah ni nak kembang ni. Beautiful sangatkah saye sampai 2 orang nak bagi sekaligus? Oh terharu. *gelimatmat*

Siap ade wasiat lagi tuh. mari tinjau !

1- Thank and link the person who gave you the award.
2- Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
3- Contact said Blogs and let them know they've won the award.
4- State 7 things about yourself.


Baiklah,

Pesanan 1 :
Dapat dari mereka iaitu Aishah Jauhara juga Fareha Azhar. Thanx korang comel sungguh. Seorang rakan sekolah, seorang rakan alam maya. Yang paling penting dua dua peMALU tahu fewit fewit =)

Pesanan 2 + 3 :
Hmm ni malas nih. Kalau pass pun bukan sume nak buat. Sume style "rajin" buat tag huhu. Skip ah skip ah. Babai pesanan maafkan saya :D

Pesanan 4 :
Eheh. bagitahu yang ringan2 sudah

i) Huruf kegemaran
Sudah pasti huruf F. Ada apa dengan F? Kerane F selalunya nama orang yang best. F stand for Ustazah Fatimah Syarha, penulis Tautan Hati. F juga stand for Dr Farhan Hadi, penulis Denyut Kasih Medik. F jua merujuk kepada Fatin Nazihah, gadis innocent yang baik hati. Bukankah mereka bertiga sangat comel? Terimakasih

ii) Nombor feveret
Dianugerahkan kepada nombor 3 dan 7! Kan bagus kalau tarikh lahir 03/07/1973, mungkin kini sudah punya bala tentera sendiri. (omg)

iii) Penulis keminatan
Ini dulu memang tak pernah ade. Sejak bile entah jadi minat. Mereka adalah ;

a] Fatimah Syarha - gara gara buku Tautan Hati dengan satu lagi tu tak ingat tajuk
b] Hlovate - gara gara Rooftop Rant (entah bile dapat bace yang lain hmm)
c] Hilal Asyraf - gara gara blog yang best jadi semua buku pun rase best

iv) Warna kesukaan
Katekan Ya kepade warna Hijau nan redup juga Pink yang gedik

v) Saye adelah mahasiswa berumur 20 tahun (macam matured je bunyi kan kan)

vi) Bakal bawa motor ke kampus sem depan supaya senang balik rumah hari hari

vii) Tidak gile kuase (tetibe)


Sekian saje penggunaan mase demi membalas jasa baik dua gadis comel yang bersusah payah memberi award setelah sekian lama. Maaf untuk wasiat yang tak tertunai. Mengharapkan anda mendoakan kejayaan ku untuk final exam starting 15 April - 29 April ni. Cuak cuak

Ok babai. Study time =')

11 comments:

..SuRaYa.. said...

haha..huruf F ye..bgus2..

nmpknya sudh tk sbr nk ade bala tntera sndri..hehe..

hati2 ye bwk moto nnt.

Anon Asyraf said...

Paten? Moto?
Omaigod...

nawez said...

awak bawak moto atau moto bawak awak? saya confuse. bye

fareha azhar said...

nk gak..F = Fareha..:DD
kami mmg comel =P

THE BLOGGER said...

nk gak...F = Fulaiman...

bawk moto pi kampus ? pirrahh bajet rock la tuh... :p

nedd said...

huyyo!!!

paten bawak moto!!!!!!!!!!!!!!!

tak boleh bayang laaaaa

budak comel tak bawak moto laaaaa

Anon menang Moto said...

moto ke skuter?

fatin nazihah ashari said...

Suraya :
eheh bukan tak sabar, terfikir je =D
saye akan jadi pemandu berhemah. yey

Anon Asyraf (nape name cam ensem nih :D)
why? tak percaye? percayaalaah..

Akak :
atau

Fareha :
aha sangat comel !

Man :
boleh pula tukar name T.T
ehem.. bukan bajet rock, tapi memang rock pon :D

Nedd :
haha nape xleh bayang pule?
sapekate budak comel xbwk moto.
sume advance tau sekarang =)

Anon menang Moto :
ala.. moto hitam kat umah tu je.
tak kate pon nak beli baru.
tak ganas la pakai skuter =D

Anon Asyraf said...

Tu sape Anon Menang Moto tu???
Tiru aku puler...

flynn_minE said...

huruf f
untuk flynn cun..
suke amat

bwk mto??
mampu kah??
tuutt.teeeeettt..
rsau amat.
(golek2 gelak)

fatin nazihah ashari said...

Anon Asyraf :
erk.. entahla. hish napela makin ramai nak jadi anon tak bertauliah ni. huhu

Flynn :
eeee.. pasan cun. wekkk
ehem..suke2 je ye. takyah risau2, org da hebat dah leni. ingat mu je reti bawok? huhu