June 15, 2010

kanak kanak ceria (^_^)v

Ini adelah tag panjang . Alang alang memang takde idea nak blogging, sadenli kene tag, jadi mari asah otak dengan buat tag ni. Actually malas nak wat, tapi lepas dipaksa oleh ehem3 uhuk3 dan ihik3, maka buatlah. Semua beria-ia nak tahu haa nah amik ni. =P

*urutan nama bukanlah ditulis berdasarkan sape atas dia lebih diingati yang bawah paling tak pemes. Oh tidak, tiada bias disini. Juz tulis randomly, sebab tiada yang digelar utama dan tak utama. Korang faham tak ni? =P


Dell
Kecik dan comel. Mase jumpa she's the most friendly, suka cakap and sangat mudah senyum. and dia ni nampak berusaha, sebab mase dekat TS nak amik gambar, kami ber4 sume segan2 but Dell dengan selamba badak airnye mintak mamat cina la, amoi la tolong snapkan. haha comel!! Dia ni memang busygirl, banyak betul aktiviti kolej die involve. Bagus. Dulu selalu mesej saye ajak keluar, but time tu saye malu2 kucing. hehe. Mujur kite dah ketemu akhirnya kan? =)

Anis Safiah
Adik kami ni. Cute and sangat sukekan Korea. Sikit2 SuperJunior, sikit2 ShiNee (eh eh). Dia founder nama geng 'Femili Ceria', sebab masetu dia tengok semua rajin reply2 walau apa soalan pun mesti ramai nak jawab, memang saling membantu lagi ceria. Geng 'vampire' jugak ni hehe. And now kat Egypt, and nak jadi Pediatrician. Sangat sesuai dengan karakternye yang suke kanak kanak. Anis memang manja dengan ayah dia, am I rite Anis ? .. Nanti balik Malaysia roger tau, reunion jom! =D

Effadila
Pun comel! pandai memasak, menyanyi, berdebat. And selalu jeles sebab dia boleh reka resipi sendiri dengan experiment, bukan belajar masak formally. Masa jumpa pun nampak dia agak kelakar sebab boleh lak tengok filem Santau die buat lawak. Jadi part seram bole jadi lawak okayy! huhu.. very good in english. Status dia dekat fb selalu macam kelakar sebab ade story pasal ayah, mak and especially pasal Aziq the debab =D. Dia ni penyayang orangnya, sebab kalau bercakap mesti nak ade "mmuahxx", "yunk", "hun", "luv".. Terus rase terharu lagi bahagia bila dapat words tu sob sob...
herFmyFtoo : Azyan Azman, ingat kan effa? she's my coursemate sekarang ^^

Nedd

Nedd pun pandai masak, pandai english. Selalu terliur bila die letak resipi masakan ke baking ke dekat blog dan rase jeles membuak2 sebab I tak reti baking sob sob.. She is outspoken, terus terang. Kalau sedih, gembira, marah, memang dia akan share supaya semua faham perasaan dia (kan nedd kan? =D). She is a good listener, tempat kawan2 die mengadu bila ade probs. And lately suka gelak, dalam hati ade taman betul haha. Man kate die cepat berang, haha.. maybe sebab nedd suka guna tanda "!" dekat penghujung ayat, so nampak macam marah. That is trend la. Kalau bace buku Hlovate pun ayat2 biase selalu ade "!" hujung ayat, kan? Suke kenekan dia, haha banyak kali kot. Even kamu balas balik, tapi tak menjadila nedd wekk!! and berjaya mengesan her big secret setelah analyze dengan penuh detail hehe. =P

Najibah
The matang-est between girls. Also known as chief girl rangers. Baik and humble. Entry blog dia sangat matang, kadang2 bila baca rase macam eh ceteknye tahap pemikiranku compare to her huhu. To be truth, suka baca komen2 kat status jibah sebab mesti selalu ada discussion yang best between her and friends (omaigod am I a stalker? haha tak tak.. juz love to view your status' comments =p). Kalau bagi komen point sangat bagus, mesti sebab banyak membaca ni, nak tiru jugak! hehe. Dulu panggil dia Ummi, semuanya dak aiman punye hal lah. Bila mahu jumpa ni? hukhuk..
herFmyFtoo : Farah Aqilah, Anas, tu schoolmate dulu. and now da jadi rakan seperjuangan jibah^^

Sueray
Salah sorang 'vampire' time muda mudi dulu. Antara pemeriah group dikala umat lain lena dibuai minpi hehe. Kire geng aiman and anis la ni. Pun dah lama tak bual dengan dia, last pun masa masih aktif di fs. Blog dia in english, pure punye memang sah gce-o 1A spm dulu. kan sueray kan? Even xpenah jumpa, but boleh tahu dia ceria orangnya and kelakar, kan3? =)

Anneh
She's cool! Bila baca blog dia rasa dia sangat sempoi, especially time artwork dia terpadam tu.. dengan coolnya dia solve the prob. and sangat creative, suke tengok pic yang dia lukis dekat blog, mahu terer juga. And dulu mase mula2 kat grup dia selalu bukak thread pasal unsur2 politik sikit, hehe kire nak membuka minda. Good job. Nanti balek Malaysia roger2 tau! =)

Fareha
Faa baik dan agak pendiam. Blog dia selalu ringkas, tapi isi padat dan bermakna. Agak menyepi kebelakangan ini, busy barangkali. Lemah lembut, cam gadis melayu terakhir, i like! Faa update blog cepat. Nak baca! =)

Liyana
a.k.a syncro. Oghang peghok. Dia terer bab2 komputer ni. Sekarang amek engine kat PuO.. pun dah lama tak borak same..kan yana kan? hukhuk

Diyanah
Huhu budak kiut. Suka baca blog dia sebab comel macam tuannya. Funny and cute. Kalau baca blog dia mesti teringat blog Macham Iz Punye sebab care diorang taip selalu ayat panjang2 susah betul carik noktah haha. Suka cakap pasal kahwin la, love la, geologist hensemla (eh eh) haha. Tapi dia tak lah merapu, so far masih di landasan yang betul hoho. Suka ek gaduh ngan man, sebab dua dua pun nakal =P. Tak pernah jumpa lagi, but rasanya kalau jumpa mesti mulut dia pok pek pok pek. And i love ur smile Diyanah! Sangat sweet sebab bisa menonjolkan barisan gigi yang sangat putih. fewwit! =)

Suraya
Budak nuklear merangkap pencinta fizik. Kalau dekat blog info info memang tak lekang dengan fizik beliau, haih dahla fizik ni my number 1 fevret subject dari belakang hehe. We are collegemate mase di KMJ dulu, but tak pernah jumpa. Dia agak patriotik, sangat memperjuangkan bahasa, bangsa, budaya dan ape2 berkaitan nasional dan kebudayaan. haha sampai lagu2 patriotik pun dia post, ish3 1 dalam sejuta tau orang cam su ni, respeklah! =)

Sabrina
Sabahan girl. Now jarang nampak dia di alam maya ini, ke mana kamu bah? huhu. Pun minat band band Korean jugak huhu. Rasenye rapat ngan si Ieyra, geng kuman2 manja. Cik kak lama lah tak nampak awak, nanti datang semenanjung roger2 la nak ajak reunion sekali =)

Afiah
Kawan baik nedd di alam maya. 1st time jumpa dekat TS, nampak dia lain sikit dari gambar hehe. And semalam dia dapat good news, berjaya sambung maktab! congrattssss!! Cita citaku satu tika dulu itu hukhuk.. kakak yang baik, based on baca entry dia di blog. And pendengar yang setia, bak kata nedd.. kan Piah kan =)


#Ade yang tertinggal? adess sori kalau ye.. aku buat mane yang teringat je la kot hihi.
#For every praises, dont forget to say Alhamdulillah which means all praises due to Allah
#and mana2 ayat yang kurang enak, hope jangan tacing.. play play aje la.. ok? =)

23 comments:

..SuRaYa.. said...

haha..thanks jiha..tu la kan..duk kmj setahun,tapi tk penah jmpe2 lg..sedgkn kmj tuh kecik jer..

btw..cramer kacak bukn amik sn fizik lah.hehe..dia slh seorg skuad2 kalian yg tk suka fizik.

nedd said...

Fatin Nazihah!!

mana ada big secret yg kamu tahu? ha3
(gelak lagi)

oh ea? sy suka share perasaan ea? alamak, pasni tanak buat dah. ha3

ye suka letak tanda seru hujung ayat! boleh jadi excited, marah, bengang, ha3.
(gelak lagi)

liyana said...

wah..dh lame lost contact ngn anda sume. terasa rindu plak, huhu..

btw, thnx jiha kerana sudi letak nma ak kat blog kamu ni.. hihi..

najibah said...

ummi yg takde ayah.. hehe adoyai.. ^^, mane de matang.. kte sgt^infinity lain dr alam maya. percayalah! *wah* ni yg kena jumpe cecepat ni. terus bertuka 180 degree perception =p

p/s: nk juge selitkn psl aiman =.=' ktrg pn jarang cntct.. die mmg jarang on9 (kot) nnti org suh die contact jihah ye.. (kalau contact)

*rase nk gelak je tgk komen2 FC sume nih*

effa_dila said...

sgt terharu..jiha..terharu..jiha..terharu..jiha..terharu..hukhuk

diyanah said...

fatin nazihah,

haha. :DD

1-saya jarang letak titik eh kat ayat? esh menangis cikgu bm kalau tahu ni.

2- kahwin tu sebab influence dgn talk uia lah ni.! haha.

3- awak sorang je yang kata saya senyum tayang gigi tu sweet. terharu kejap. :')

terima kasih fatin nazihah!

eh eh btw, tiba tiba nak setuju dekat part suraya patriotik!

.::annemishi::. said...

huuuu..

thnk for the coolness..
:DD
*suka betul macik nih an.
=_______=

dulu aar..
pastuh dah malas. penat..
hahah..kasi can kat orang lain.
:P

dell~ said...

kepada paten:

jiha, dell ter"excited" kowt waktu reunion fc 2.. huhu
sbnrnye sy pendiam taw.. sile percaya! xjumpe sueray ag.. lagi happening..

emm..part berusaha betul sgt..
tp kalaulah berusaha ke arah stadi ke hape.. maybe lebih baik.. hahahaha.
dasar dell y pemalas.. haish..

ps: bersyukur sbb dah jumpe.. ;)

crixerity said...

sengaja nak ada pendapat lain dari hang. sebab lepas tu boleh latih justifikasi. berguna dalam periksa ni, lelagi subjek ekonomi, malay dan english.

xD

ayat skema? hurm... :))


thanks nazihah. terharu tak aku komen? xD

fatin nazihah ashari said...

suraya :
huhu..maybe sebab aku bukan kaki jalan kot. asik terperap dalam bilik. tu xjumpa..
ok2..da delete, haha.

nedd :
eleh..adelah big secret tu..
pm la kalau tak caye..hahha!

liyana :
hehe..u r welkam!
rajin2la nyempil kat discussion ye? *even tak ilmiah ngee~*

najibah :
eleleh..yela tak matang.. maybe perangai cam kanak2, itu beselah antara akhawat akan manja2.. but pemikiran, kamu memang matang ok =)

erk..takyahla suh aiman contact..haha..main main je. die kan busy skrg.. fatin tak kesah :p

effa :
hehe..
cepat siapkan yours! waiting ^^

diyanah :
hehe :DD

1- yup.. dah bergulung tisu abis cikgu2 nanges ^^
2- oh ek? takpe kahwin awal pun ok.
3- yup... sangat sweet. ikhlas ni :p
same2 diyanah

anneh :
haha. excited ek? tapi memang cool pun :p

dell :
ek? tapi kamu memang ceria.. rase nak peluk je sebab kecik dan comel..wah3

amirul :
berguna dalam periksa? eceh =p
eh terharu sangat kau komen.. timekaseh sangat2 ye *erkkk* hihi

nedd said...

ha3. tanak2. tanak pm. mana ada lah.

afira_am said...

hehhh..alaa..patot bg aku nye name tag besa2 skit.hheheee..;p

fareha azhar said...

adoyai. penat bace. hehe.

but seriously thanx cik jihah. rupe2nye ramai ag yg faa x knal dlm fc. huhu. nk kne ta'aruf ni. nti2 ok!

n thanx utk komen kamu. haha. sy pendiamkah? maybe sbb kite x jumpe ag. neway, mmg best bace sume ni. hope to see u guys soon!

^_^

fatin nazihah ashari said...

nedd :
haha.. okay then. ^^

ufairah :
hehe.. hang tu kawan alam realiti.
entry ni khas tuk kawan alam maya je.
makenye tag kecik kecik sudahh.
kire untungla selit name hang sikit tahu? =p

fareha :
huhu..faa bising ek?
wah kene jumpe ni, nak layan kekepohan kamu. mesti best =D

Afiq Azlan said...

aq lau org yg aq lum knl lg aq ssh nk snyum skit...tp lau da bese korg cnfrm korg akn nmpk aq tsenyum pnjng ja...ha3...thnx2 jiha...

aku bukan aku said...

haha..sian afiq..org salu tgk die cmtu..

afiq! bangun!!!..har har har..

ustaz?..grr..
nak kne smash lg?

apa2 pn..terimakasih merajinkan diri..

aggp saja ak x nmpk ini proses tagging..
makanya..aku terlepas..

hehe

THE BLOGGER said...

Aku budak baik !! Tak main la kenakan org ni...


HAHAHAHAHA !!!

fatin nazihah ashari said...

afiq :
oo ek?
hehe aku caye je.. sebab tu kate jgn tengok luaran je. apepun semoga rajin2 senyum, sejuk mata memandang. kan3 ^^

qusyairi :
nak smash? takpe tak kesah, alah bisa tegal biasa dah ni huhu.
ala ni bukan tag wajib buat. aku buat pun sebab da kering sgt idea, so saje2 layan bende ni, sonok gak ^^

man :
orang baik takkan ngaku baik.
orang nakal takkan ngaku nakal.
samela cam hang ni, kan? ^^

THE BLOGGER said...

Tak sama....HAHAHA

Nurul Sabrina Sharom said...

wah, tetiba terharu lagi..
ni blog kedua yg daku bace ada pasal kanak2 riang family ceria yg cumel lagi kiut
*eh,mcm sma je ayat..

terima kasih paten najihah!!
keke..
manada jrg online, slalu kot (time cuti je lah)

ps: mau blaja bhsa sabah, bleh jak bah! :)

fatin nazihah ashari said...

man :
yela labuuu

sabrina :
haha ye ek salu online? nampak asik I'm Mobile je ym..ngee
weh ai laik sabah loghat. mahu belajarr!!!!

pesanan untuk rakan2 :

emmm aku da delete part boys.
huhu entahla rase tak kena lak bila komen pasal orang opposite jantina ni.
bukan bajet, bukan sombong, bukan poyo.. cume nye tak sedap je rase hehe.
lagipun korang da bace kan?
so cukupla kot, xperlu simpan2 lam blog ni..
maaf atas ayat2 yg kurang enak..
hepi femili olweyz guys! ^^

SuE RaY said...

macih jiha..
walaupon agak lambat sueray reply,
loved reading ur post..
^_^
happy2 ngan korg dulu..
syg family ceria..

Aeman said...

Salam,

saya belum baca part boys.. (sila beri salinan pada saya..)

Siapa busy?

Terimakasih kerana ummi jibah sudi menyelitkan nama saya..

Sekian

Terima Kasih

June 15, 2010

kanak kanak ceria (^_^)v

Ini adelah tag panjang . Alang alang memang takde idea nak blogging, sadenli kene tag, jadi mari asah otak dengan buat tag ni. Actually malas nak wat, tapi lepas dipaksa oleh ehem3 uhuk3 dan ihik3, maka buatlah. Semua beria-ia nak tahu haa nah amik ni. =P

*urutan nama bukanlah ditulis berdasarkan sape atas dia lebih diingati yang bawah paling tak pemes. Oh tidak, tiada bias disini. Juz tulis randomly, sebab tiada yang digelar utama dan tak utama. Korang faham tak ni? =P


Dell
Kecik dan comel. Mase jumpa she's the most friendly, suka cakap and sangat mudah senyum. and dia ni nampak berusaha, sebab mase dekat TS nak amik gambar, kami ber4 sume segan2 but Dell dengan selamba badak airnye mintak mamat cina la, amoi la tolong snapkan. haha comel!! Dia ni memang busygirl, banyak betul aktiviti kolej die involve. Bagus. Dulu selalu mesej saye ajak keluar, but time tu saye malu2 kucing. hehe. Mujur kite dah ketemu akhirnya kan? =)

Anis Safiah
Adik kami ni. Cute and sangat sukekan Korea. Sikit2 SuperJunior, sikit2 ShiNee (eh eh). Dia founder nama geng 'Femili Ceria', sebab masetu dia tengok semua rajin reply2 walau apa soalan pun mesti ramai nak jawab, memang saling membantu lagi ceria. Geng 'vampire' jugak ni hehe. And now kat Egypt, and nak jadi Pediatrician. Sangat sesuai dengan karakternye yang suke kanak kanak. Anis memang manja dengan ayah dia, am I rite Anis ? .. Nanti balik Malaysia roger tau, reunion jom! =D

Effadila
Pun comel! pandai memasak, menyanyi, berdebat. And selalu jeles sebab dia boleh reka resipi sendiri dengan experiment, bukan belajar masak formally. Masa jumpa pun nampak dia agak kelakar sebab boleh lak tengok filem Santau die buat lawak. Jadi part seram bole jadi lawak okayy! huhu.. very good in english. Status dia dekat fb selalu macam kelakar sebab ade story pasal ayah, mak and especially pasal Aziq the debab =D. Dia ni penyayang orangnya, sebab kalau bercakap mesti nak ade "mmuahxx", "yunk", "hun", "luv".. Terus rase terharu lagi bahagia bila dapat words tu sob sob...
herFmyFtoo : Azyan Azman, ingat kan effa? she's my coursemate sekarang ^^

Nedd

Nedd pun pandai masak, pandai english. Selalu terliur bila die letak resipi masakan ke baking ke dekat blog dan rase jeles membuak2 sebab I tak reti baking sob sob.. She is outspoken, terus terang. Kalau sedih, gembira, marah, memang dia akan share supaya semua faham perasaan dia (kan nedd kan? =D). She is a good listener, tempat kawan2 die mengadu bila ade probs. And lately suka gelak, dalam hati ade taman betul haha. Man kate die cepat berang, haha.. maybe sebab nedd suka guna tanda "!" dekat penghujung ayat, so nampak macam marah. That is trend la. Kalau bace buku Hlovate pun ayat2 biase selalu ade "!" hujung ayat, kan? Suke kenekan dia, haha banyak kali kot. Even kamu balas balik, tapi tak menjadila nedd wekk!! and berjaya mengesan her big secret setelah analyze dengan penuh detail hehe. =P

Najibah
The matang-est between girls. Also known as chief girl rangers. Baik and humble. Entry blog dia sangat matang, kadang2 bila baca rase macam eh ceteknye tahap pemikiranku compare to her huhu. To be truth, suka baca komen2 kat status jibah sebab mesti selalu ada discussion yang best between her and friends (omaigod am I a stalker? haha tak tak.. juz love to view your status' comments =p). Kalau bagi komen point sangat bagus, mesti sebab banyak membaca ni, nak tiru jugak! hehe. Dulu panggil dia Ummi, semuanya dak aiman punye hal lah. Bila mahu jumpa ni? hukhuk..
herFmyFtoo : Farah Aqilah, Anas, tu schoolmate dulu. and now da jadi rakan seperjuangan jibah^^

Sueray
Salah sorang 'vampire' time muda mudi dulu. Antara pemeriah group dikala umat lain lena dibuai minpi hehe. Kire geng aiman and anis la ni. Pun dah lama tak bual dengan dia, last pun masa masih aktif di fs. Blog dia in english, pure punye memang sah gce-o 1A spm dulu. kan sueray kan? Even xpenah jumpa, but boleh tahu dia ceria orangnya and kelakar, kan3? =)

Anneh
She's cool! Bila baca blog dia rasa dia sangat sempoi, especially time artwork dia terpadam tu.. dengan coolnya dia solve the prob. and sangat creative, suke tengok pic yang dia lukis dekat blog, mahu terer juga. And dulu mase mula2 kat grup dia selalu bukak thread pasal unsur2 politik sikit, hehe kire nak membuka minda. Good job. Nanti balek Malaysia roger2 tau! =)

Fareha
Faa baik dan agak pendiam. Blog dia selalu ringkas, tapi isi padat dan bermakna. Agak menyepi kebelakangan ini, busy barangkali. Lemah lembut, cam gadis melayu terakhir, i like! Faa update blog cepat. Nak baca! =)

Liyana
a.k.a syncro. Oghang peghok. Dia terer bab2 komputer ni. Sekarang amek engine kat PuO.. pun dah lama tak borak same..kan yana kan? hukhuk

Diyanah
Huhu budak kiut. Suka baca blog dia sebab comel macam tuannya. Funny and cute. Kalau baca blog dia mesti teringat blog Macham Iz Punye sebab care diorang taip selalu ayat panjang2 susah betul carik noktah haha. Suka cakap pasal kahwin la, love la, geologist hensemla (eh eh) haha. Tapi dia tak lah merapu, so far masih di landasan yang betul hoho. Suka ek gaduh ngan man, sebab dua dua pun nakal =P. Tak pernah jumpa lagi, but rasanya kalau jumpa mesti mulut dia pok pek pok pek. And i love ur smile Diyanah! Sangat sweet sebab bisa menonjolkan barisan gigi yang sangat putih. fewwit! =)

Suraya
Budak nuklear merangkap pencinta fizik. Kalau dekat blog info info memang tak lekang dengan fizik beliau, haih dahla fizik ni my number 1 fevret subject dari belakang hehe. We are collegemate mase di KMJ dulu, but tak pernah jumpa. Dia agak patriotik, sangat memperjuangkan bahasa, bangsa, budaya dan ape2 berkaitan nasional dan kebudayaan. haha sampai lagu2 patriotik pun dia post, ish3 1 dalam sejuta tau orang cam su ni, respeklah! =)

Sabrina
Sabahan girl. Now jarang nampak dia di alam maya ini, ke mana kamu bah? huhu. Pun minat band band Korean jugak huhu. Rasenye rapat ngan si Ieyra, geng kuman2 manja. Cik kak lama lah tak nampak awak, nanti datang semenanjung roger2 la nak ajak reunion sekali =)

Afiah
Kawan baik nedd di alam maya. 1st time jumpa dekat TS, nampak dia lain sikit dari gambar hehe. And semalam dia dapat good news, berjaya sambung maktab! congrattssss!! Cita citaku satu tika dulu itu hukhuk.. kakak yang baik, based on baca entry dia di blog. And pendengar yang setia, bak kata nedd.. kan Piah kan =)


#Ade yang tertinggal? adess sori kalau ye.. aku buat mane yang teringat je la kot hihi.
#For every praises, dont forget to say Alhamdulillah which means all praises due to Allah
#and mana2 ayat yang kurang enak, hope jangan tacing.. play play aje la.. ok? =)

23 comments:

..SuRaYa.. said...

haha..thanks jiha..tu la kan..duk kmj setahun,tapi tk penah jmpe2 lg..sedgkn kmj tuh kecik jer..

btw..cramer kacak bukn amik sn fizik lah.hehe..dia slh seorg skuad2 kalian yg tk suka fizik.

nedd said...

Fatin Nazihah!!

mana ada big secret yg kamu tahu? ha3
(gelak lagi)

oh ea? sy suka share perasaan ea? alamak, pasni tanak buat dah. ha3

ye suka letak tanda seru hujung ayat! boleh jadi excited, marah, bengang, ha3.
(gelak lagi)

liyana said...

wah..dh lame lost contact ngn anda sume. terasa rindu plak, huhu..

btw, thnx jiha kerana sudi letak nma ak kat blog kamu ni.. hihi..

najibah said...

ummi yg takde ayah.. hehe adoyai.. ^^, mane de matang.. kte sgt^infinity lain dr alam maya. percayalah! *wah* ni yg kena jumpe cecepat ni. terus bertuka 180 degree perception =p

p/s: nk juge selitkn psl aiman =.=' ktrg pn jarang cntct.. die mmg jarang on9 (kot) nnti org suh die contact jihah ye.. (kalau contact)

*rase nk gelak je tgk komen2 FC sume nih*

effa_dila said...

sgt terharu..jiha..terharu..jiha..terharu..jiha..terharu..hukhuk

diyanah said...

fatin nazihah,

haha. :DD

1-saya jarang letak titik eh kat ayat? esh menangis cikgu bm kalau tahu ni.

2- kahwin tu sebab influence dgn talk uia lah ni.! haha.

3- awak sorang je yang kata saya senyum tayang gigi tu sweet. terharu kejap. :')

terima kasih fatin nazihah!

eh eh btw, tiba tiba nak setuju dekat part suraya patriotik!

.::annemishi::. said...

huuuu..

thnk for the coolness..
:DD
*suka betul macik nih an.
=_______=

dulu aar..
pastuh dah malas. penat..
hahah..kasi can kat orang lain.
:P

dell~ said...

kepada paten:

jiha, dell ter"excited" kowt waktu reunion fc 2.. huhu
sbnrnye sy pendiam taw.. sile percaya! xjumpe sueray ag.. lagi happening..

emm..part berusaha betul sgt..
tp kalaulah berusaha ke arah stadi ke hape.. maybe lebih baik.. hahahaha.
dasar dell y pemalas.. haish..

ps: bersyukur sbb dah jumpe.. ;)

crixerity said...

sengaja nak ada pendapat lain dari hang. sebab lepas tu boleh latih justifikasi. berguna dalam periksa ni, lelagi subjek ekonomi, malay dan english.

xD

ayat skema? hurm... :))


thanks nazihah. terharu tak aku komen? xD

fatin nazihah ashari said...

suraya :
huhu..maybe sebab aku bukan kaki jalan kot. asik terperap dalam bilik. tu xjumpa..
ok2..da delete, haha.

nedd :
eleh..adelah big secret tu..
pm la kalau tak caye..hahha!

liyana :
hehe..u r welkam!
rajin2la nyempil kat discussion ye? *even tak ilmiah ngee~*

najibah :
eleleh..yela tak matang.. maybe perangai cam kanak2, itu beselah antara akhawat akan manja2.. but pemikiran, kamu memang matang ok =)

erk..takyahla suh aiman contact..haha..main main je. die kan busy skrg.. fatin tak kesah :p

effa :
hehe..
cepat siapkan yours! waiting ^^

diyanah :
hehe :DD

1- yup.. dah bergulung tisu abis cikgu2 nanges ^^
2- oh ek? takpe kahwin awal pun ok.
3- yup... sangat sweet. ikhlas ni :p
same2 diyanah

anneh :
haha. excited ek? tapi memang cool pun :p

dell :
ek? tapi kamu memang ceria.. rase nak peluk je sebab kecik dan comel..wah3

amirul :
berguna dalam periksa? eceh =p
eh terharu sangat kau komen.. timekaseh sangat2 ye *erkkk* hihi

nedd said...

ha3. tanak2. tanak pm. mana ada lah.

afira_am said...

hehhh..alaa..patot bg aku nye name tag besa2 skit.hheheee..;p

fareha azhar said...

adoyai. penat bace. hehe.

but seriously thanx cik jihah. rupe2nye ramai ag yg faa x knal dlm fc. huhu. nk kne ta'aruf ni. nti2 ok!

n thanx utk komen kamu. haha. sy pendiamkah? maybe sbb kite x jumpe ag. neway, mmg best bace sume ni. hope to see u guys soon!

^_^

fatin nazihah ashari said...

nedd :
haha.. okay then. ^^

ufairah :
hehe.. hang tu kawan alam realiti.
entry ni khas tuk kawan alam maya je.
makenye tag kecik kecik sudahh.
kire untungla selit name hang sikit tahu? =p

fareha :
huhu..faa bising ek?
wah kene jumpe ni, nak layan kekepohan kamu. mesti best =D

Afiq Azlan said...

aq lau org yg aq lum knl lg aq ssh nk snyum skit...tp lau da bese korg cnfrm korg akn nmpk aq tsenyum pnjng ja...ha3...thnx2 jiha...

aku bukan aku said...

haha..sian afiq..org salu tgk die cmtu..

afiq! bangun!!!..har har har..

ustaz?..grr..
nak kne smash lg?

apa2 pn..terimakasih merajinkan diri..

aggp saja ak x nmpk ini proses tagging..
makanya..aku terlepas..

hehe

THE BLOGGER said...

Aku budak baik !! Tak main la kenakan org ni...


HAHAHAHAHA !!!

fatin nazihah ashari said...

afiq :
oo ek?
hehe aku caye je.. sebab tu kate jgn tengok luaran je. apepun semoga rajin2 senyum, sejuk mata memandang. kan3 ^^

qusyairi :
nak smash? takpe tak kesah, alah bisa tegal biasa dah ni huhu.
ala ni bukan tag wajib buat. aku buat pun sebab da kering sgt idea, so saje2 layan bende ni, sonok gak ^^

man :
orang baik takkan ngaku baik.
orang nakal takkan ngaku nakal.
samela cam hang ni, kan? ^^

THE BLOGGER said...

Tak sama....HAHAHA

Nurul Sabrina Sharom said...

wah, tetiba terharu lagi..
ni blog kedua yg daku bace ada pasal kanak2 riang family ceria yg cumel lagi kiut
*eh,mcm sma je ayat..

terima kasih paten najihah!!
keke..
manada jrg online, slalu kot (time cuti je lah)

ps: mau blaja bhsa sabah, bleh jak bah! :)

fatin nazihah ashari said...

man :
yela labuuu

sabrina :
haha ye ek salu online? nampak asik I'm Mobile je ym..ngee
weh ai laik sabah loghat. mahu belajarr!!!!

pesanan untuk rakan2 :

emmm aku da delete part boys.
huhu entahla rase tak kena lak bila komen pasal orang opposite jantina ni.
bukan bajet, bukan sombong, bukan poyo.. cume nye tak sedap je rase hehe.
lagipun korang da bace kan?
so cukupla kot, xperlu simpan2 lam blog ni..
maaf atas ayat2 yg kurang enak..
hepi femili olweyz guys! ^^

SuE RaY said...

macih jiha..
walaupon agak lambat sueray reply,
loved reading ur post..
^_^
happy2 ngan korg dulu..
syg family ceria..

Aeman said...

Salam,

saya belum baca part boys.. (sila beri salinan pada saya..)

Siapa busy?

Terimakasih kerana ummi jibah sudi menyelitkan nama saya..

Sekian

Terima Kasih