July 17, 2010

p/s ; panda ailavyu @.@

Penat. Biar tak sampai seminggu a.k.a 7 hari, ke-pack-an tu dah mula membahang. Mampukah?

Tapi.. kalau nak diikutkan, ramai lagi yang lebihh pack dari ini. Ramai lagi, iye. Dan beban ini takkan di anugerah Tuhan andai diri tak mampu memikul. Bila lagi nak aplikasi konsep bersangka baik dengan Tuhan?

Mungkin inilah yang dinamakan sebagai, tarbiyah. Mendidik diri dan jiwe untuk lebih kuat. Orang mukmin yang lebih disayangi Tuhan adelah mukmin yang kuat, berbanding si mukmin yang lemah.

Semoga tiada panda-panda yang tetibe bertukar jadi Kung Fu Panda semate mate nak revenge pade manusia yang telah mencurik mate panda mereke. T____T

"kite selalu mahu dan harap nak redha Allah, tapi cube reflect balik sejauh mane kite selalu redha dengan Allah dan ketentuanNya? adil tak?" - Ustaz Sazli

4 comments:

THE BLOGGER said...

yes....aku org pertama komen...tp x tau nk komen ape.... :p

Anonymous said...

lynnnn,bt0l2..
bgus pe jdual pack2 nie..k0 akn lbeyh rse nk mghrgai mse yg ade..see??xde r d0k melagh0 bt bnde xpekdah..yeahaaa~

fareha azhar said...

ceh man. excited je lbey.

yup. patut rasa brsyukur ble dpt ape2 kesusahan. tanda Allah x tinggalkan n masih care kt kita. :)

ustaz sazli btul! sgt2 la btul.

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

July 17, 2010

p/s ; panda ailavyu @.@

Penat. Biar tak sampai seminggu a.k.a 7 hari, ke-pack-an tu dah mula membahang. Mampukah?

Tapi.. kalau nak diikutkan, ramai lagi yang lebihh pack dari ini. Ramai lagi, iye. Dan beban ini takkan di anugerah Tuhan andai diri tak mampu memikul. Bila lagi nak aplikasi konsep bersangka baik dengan Tuhan?

Mungkin inilah yang dinamakan sebagai, tarbiyah. Mendidik diri dan jiwe untuk lebih kuat. Orang mukmin yang lebih disayangi Tuhan adelah mukmin yang kuat, berbanding si mukmin yang lemah.

Semoga tiada panda-panda yang tetibe bertukar jadi Kung Fu Panda semate mate nak revenge pade manusia yang telah mencurik mate panda mereke. T____T

"kite selalu mahu dan harap nak redha Allah, tapi cube reflect balik sejauh mane kite selalu redha dengan Allah dan ketentuanNya? adil tak?" - Ustaz Sazli

4 comments:

THE BLOGGER said...

yes....aku org pertama komen...tp x tau nk komen ape.... :p

Anonymous said...

lynnnn,bt0l2..
bgus pe jdual pack2 nie..k0 akn lbeyh rse nk mghrgai mse yg ade..see??xde r d0k melagh0 bt bnde xpekdah..yeahaaa~

fareha azhar said...

ceh man. excited je lbey.

yup. patut rasa brsyukur ble dpt ape2 kesusahan. tanda Allah x tinggalkan n masih care kt kita. :)

ustaz sazli btul! sgt2 la btul.

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA