November 04, 2010

kebahagiaan dalam ke-stress-an (??)

Bismillah

Mode sekarang terase macam ...




Ehehe sesuke hati aku je kan nak on off on off pulak. Ingat ade suis ke ape. Tapi kalau ade suis pun bagus jugak. Tekan je on terus boleh cuti. Tekan je off terus skip exam. Wah sungguh bahagia di hati. Macam dalam hati ade taman. Sabar sabar, cuti tu insyaAllah coming soon. kalau umur panjang lah.

Maka dengan ini ingin mengucapkan kepade semua students yang akan final exam mahupun non students, merangkumi para pekerja, surirumah, bomoh, penganggur, etc yang mungkin sedang dilanda exam-kehidupan yang mana lepas exam tu takdelah boleh cek kat portal student dapat A ke B- ke, tapi boleh jugaklah nak ucap jugak;



Yakin lah...

Moga pass bukan sekadar pass, semoga ke-pass-an itu adelah yang berkualiti. Yang diiringi bersama dengan redha-Nya. Busy exam, busy study, bukan alasan untuk me-lower-kan lagi kualiti amalan yang MUNGKIN TELAH SEDIA ADA LOW. Muhasabah bersama.

Malas sungguh nak menaip lately. Hmm

3 comments:

dell~ said...

amin.. good luck dear jihah!

..SuRaYa.. said...

haha..dah nak abis exam..cuti sem ukm stat 14 hb nie..hehe..

all the best utk kwn2..semoga berjaya!!

* menderita dgn ukm. biar lambat yg penting selamat *

'Aishah Jauhara said...

~ Suraya: rasanya dengan UIA lagi menderita kot..hehe..revision period 3 days je..huhu

~ FNA: Terima kasih ten..kita ada lagi 2 paper. Doakan kejayaan bersama. Ma'an najah ya ukht..

November 04, 2010

kebahagiaan dalam ke-stress-an (??)

Bismillah

Mode sekarang terase macam ...




Ehehe sesuke hati aku je kan nak on off on off pulak. Ingat ade suis ke ape. Tapi kalau ade suis pun bagus jugak. Tekan je on terus boleh cuti. Tekan je off terus skip exam. Wah sungguh bahagia di hati. Macam dalam hati ade taman. Sabar sabar, cuti tu insyaAllah coming soon. kalau umur panjang lah.

Maka dengan ini ingin mengucapkan kepade semua students yang akan final exam mahupun non students, merangkumi para pekerja, surirumah, bomoh, penganggur, etc yang mungkin sedang dilanda exam-kehidupan yang mana lepas exam tu takdelah boleh cek kat portal student dapat A ke B- ke, tapi boleh jugaklah nak ucap jugak;



Yakin lah...

Moga pass bukan sekadar pass, semoga ke-pass-an itu adelah yang berkualiti. Yang diiringi bersama dengan redha-Nya. Busy exam, busy study, bukan alasan untuk me-lower-kan lagi kualiti amalan yang MUNGKIN TELAH SEDIA ADA LOW. Muhasabah bersama.

Malas sungguh nak menaip lately. Hmm

3 comments:

dell~ said...

amin.. good luck dear jihah!

..SuRaYa.. said...

haha..dah nak abis exam..cuti sem ukm stat 14 hb nie..hehe..

all the best utk kwn2..semoga berjaya!!

* menderita dgn ukm. biar lambat yg penting selamat *

'Aishah Jauhara said...

~ Suraya: rasanya dengan UIA lagi menderita kot..hehe..revision period 3 days je..huhu

~ FNA: Terima kasih ten..kita ada lagi 2 paper. Doakan kejayaan bersama. Ma'an najah ya ukht..