August 21, 2011

=='

They are superb, just the way they are.


[47:7]




*nak segan dengan diorang boleh?* =='

4 comments:

najibah said...

nk segan jgk boleh? hehe

jihah: sebok je nk tiru org

jibah: tsk T.T

patenjihah said...

eh dah siap buat dialog pulak. *lucu ah jibah ni~~

kan segan kan. (segan kat jibah gak) =='

Fareha Azhar said...

alhamdulillah :)

hehe. memahami! seriously. sangat sangat ok. faa pun sama. mak ngan ayah sangat protective. mungkin sebab anak2 semua perempuan. memang xde surrounding yang nk support untuk berdikari pun. huhuhu..

tapi satu yang pasti! tu maknanye mak ngan ayah sayang kita. so, redha je la :)

p/s : nak kawen nanti cari suami yang senang bagi permission. tapi jangan mintak yang bukan2 pulak ;)

patenjihah said...

faa, sep2 gimme 5! :)

ehehe tangn p/s tu tak tahan tu. insyaAllah doakan sama2. faa pun semoga jadi anak dan isteri solehah ye :D

p/s:faa salah komen kat post lain ni. tapi xpe, komen tetap mantap! ^^

August 21, 2011

=='

They are superb, just the way they are.


[47:7]




*nak segan dengan diorang boleh?* =='

4 comments:

najibah said...

nk segan jgk boleh? hehe

jihah: sebok je nk tiru org

jibah: tsk T.T

patenjihah said...

eh dah siap buat dialog pulak. *lucu ah jibah ni~~

kan segan kan. (segan kat jibah gak) =='

Fareha Azhar said...

alhamdulillah :)

hehe. memahami! seriously. sangat sangat ok. faa pun sama. mak ngan ayah sangat protective. mungkin sebab anak2 semua perempuan. memang xde surrounding yang nk support untuk berdikari pun. huhuhu..

tapi satu yang pasti! tu maknanye mak ngan ayah sayang kita. so, redha je la :)

p/s : nak kawen nanti cari suami yang senang bagi permission. tapi jangan mintak yang bukan2 pulak ;)

patenjihah said...

faa, sep2 gimme 5! :)

ehehe tangn p/s tu tak tahan tu. insyaAllah doakan sama2. faa pun semoga jadi anak dan isteri solehah ye :D

p/s:faa salah komen kat post lain ni. tapi xpe, komen tetap mantap! ^^