September 19, 2009

Esok Raya

Ok apabila melakukan blogathon pagi tadi, didapati ramai yang sibuk membuat ucapan raya. Meskipun diri ini awalnya tidak berhajat ke arah itu, namun rasa ingin buat pulalah. Maka dengan ini

Fatin Nazihah binti Ashari ingin mengucapkan S
elamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir ( ada perilaku tidak sopan, terkasar bahasa, terjeling, teremo, terover acting ) dan Batin ( terumpat, terbenci, ter 'hek eleh', ter menyampah di dalam hati yang korang tidak tahu ), jika sepanjang perkenalan kita semua terutama yang dikenali dalam alam realiti, orang ada buat perkara perkara tidak baik seperti di dalam bracket. Kita kosong kosong ya. Mari bina hidup baru!

*kepada Atiq, daku terpaksa reka ucapan raya lain sebab kamu sudah ambil ayat best aku dan letak di blog kamu. heh best lah sangat. hehe

Dan kepada rakan alam maya, meskipun tidak pernah bersua, kalau kalau semasa conversation kita bersama, ada tersakat melebihi limit, ayat terover, dan apa apa ajelah, mohon kemaafan. Semoga kita dapat bersua satu hari nanti. :)

Disebabkan beberapa faktor, saya tidak mahu untuk mengupload kad raya sendiri iaitu yang ada wajah diri sendiri, segan lah segan ( ok bukan sebab wajah tidak comel ye, tapi tapi .. tak payahla tahu ). Jadi sebagai wakil, saya letak kad raya abang saya sajalah ( ok bukan sebab wajah dia amat comel, haih ).

ya kredit untuk anda! Jadi kawan-kawan bolehlah lawati blog Encik Nuruddin ini. meskipun bersawang, namun ia telah dibersihkan semalam dengan mengupdate entri ucapan raya. Tahniah diucapkan

Oh ya, tadi lalu di blog kawan, beliau bagi beberapa kad raya kepada pembaca blog beliau. Terimakasih diucapkan. Jadi sebagai penghargaan, ingin di uploadkan di sini. jeng jeng jeng

Terimakasih daun keladi. kalau bagi duit raya lagi bagussss. kredit to encik Amin. Silalah lawat blog beliau. sangat informatif ooh. eh jadi promoter pule.

Keep wondering, apakah kita sekarang ni terlalu moden sangat, hinggakan sampai hari ini pun, satu keping kad raya pun saya tak dapat dari teman2, malahan mesej raya pun 2,3 kerat aje. Ok saya mengaku saya pun langsung tak bagi kad raya pada sape sape. Mari salahkan fb yang menyediakan khidmat accesories raya , merangkap kuih, duit, dan kad raya secara maya. grrrrrrr

10 comments:

nuruddin | Ray said...

feymesnyer kad raya ku..wiwit~
=)

dell~ said...

haha..
agaknye la jiha,,
moden kowt...
sume gune online...
emm..

p daku still dpt kad raya jugak..
jgn jeles...ngee

aminmenulis said...

Salam, wahh..

Kad rayaku sudah diambil..

TEnkiu2..

Selamat hari raya..

Nak duit raya?

Dtg le rumah..

Tp rumah jiran la..

haha..

.::annemishi::. said...

jihah.. selamat hari raya. maaf zahir batin. :D

fatin nazihah ashari said...

abang :
ye, kad raye anda sudah femes kerana ia di upload di blog orang femes. eh gedik punya perasan.

dell :
wah, jeles kot. huhu

amin :
rumah jiran buat apa. risau pula nanti dia ambil saya jadi orang gaji bertauliah

anneh :
ye..selamat hari raya jugakk :D

nedd said...

alamak...kesian dia, klau ku taw, ku titipkan kad raya buat kamu...hihi..thun ni ada gak la dpt kad real...best2~

salam aidilfitri ya..

katt hang kena minta duit raya lebih, kerana telah mengusik saya dengan tahap GIga...huhu~

fareha azhar said...

iye2...
slm lebaran jugee...
maap andai de slh silap, trkasar bhse, trlebih kt mne2, trguris ati ke...sumenye la ye...!!
=)

fatin nazihah ashari said...

nedd :
hahaha..ok ape giga..naseb x up tera lagi. mahu? :D

fareha :
huhu salam lebaran jua
0-0 ya :)

SuE RaY said...

hee.. camat ayie yaye jiha..
truskan berblogging...


errrrr, kad raye tuh...
hantar virtual punya jer bley??
:P

fatin nazihah ashari said...

hai sue ray!
akhernye kamu komen blog ku,,yey

ye selamat hari raye juge ya
lame xnampak kat grup..:)

virtual pon virtual ar..janji dpt

September 19, 2009

Esok Raya

Ok apabila melakukan blogathon pagi tadi, didapati ramai yang sibuk membuat ucapan raya. Meskipun diri ini awalnya tidak berhajat ke arah itu, namun rasa ingin buat pulalah. Maka dengan ini

Fatin Nazihah binti Ashari ingin mengucapkan S
elamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir ( ada perilaku tidak sopan, terkasar bahasa, terjeling, teremo, terover acting ) dan Batin ( terumpat, terbenci, ter 'hek eleh', ter menyampah di dalam hati yang korang tidak tahu ), jika sepanjang perkenalan kita semua terutama yang dikenali dalam alam realiti, orang ada buat perkara perkara tidak baik seperti di dalam bracket. Kita kosong kosong ya. Mari bina hidup baru!

*kepada Atiq, daku terpaksa reka ucapan raya lain sebab kamu sudah ambil ayat best aku dan letak di blog kamu. heh best lah sangat. hehe

Dan kepada rakan alam maya, meskipun tidak pernah bersua, kalau kalau semasa conversation kita bersama, ada tersakat melebihi limit, ayat terover, dan apa apa ajelah, mohon kemaafan. Semoga kita dapat bersua satu hari nanti. :)

Disebabkan beberapa faktor, saya tidak mahu untuk mengupload kad raya sendiri iaitu yang ada wajah diri sendiri, segan lah segan ( ok bukan sebab wajah tidak comel ye, tapi tapi .. tak payahla tahu ). Jadi sebagai wakil, saya letak kad raya abang saya sajalah ( ok bukan sebab wajah dia amat comel, haih ).

ya kredit untuk anda! Jadi kawan-kawan bolehlah lawati blog Encik Nuruddin ini. meskipun bersawang, namun ia telah dibersihkan semalam dengan mengupdate entri ucapan raya. Tahniah diucapkan

Oh ya, tadi lalu di blog kawan, beliau bagi beberapa kad raya kepada pembaca blog beliau. Terimakasih diucapkan. Jadi sebagai penghargaan, ingin di uploadkan di sini. jeng jeng jeng

Terimakasih daun keladi. kalau bagi duit raya lagi bagussss. kredit to encik Amin. Silalah lawat blog beliau. sangat informatif ooh. eh jadi promoter pule.

Keep wondering, apakah kita sekarang ni terlalu moden sangat, hinggakan sampai hari ini pun, satu keping kad raya pun saya tak dapat dari teman2, malahan mesej raya pun 2,3 kerat aje. Ok saya mengaku saya pun langsung tak bagi kad raya pada sape sape. Mari salahkan fb yang menyediakan khidmat accesories raya , merangkap kuih, duit, dan kad raya secara maya. grrrrrrr

10 comments:

nuruddin | Ray said...

feymesnyer kad raya ku..wiwit~
=)

dell~ said...

haha..
agaknye la jiha,,
moden kowt...
sume gune online...
emm..

p daku still dpt kad raya jugak..
jgn jeles...ngee

aminmenulis said...

Salam, wahh..

Kad rayaku sudah diambil..

TEnkiu2..

Selamat hari raya..

Nak duit raya?

Dtg le rumah..

Tp rumah jiran la..

haha..

.::annemishi::. said...

jihah.. selamat hari raya. maaf zahir batin. :D

fatin nazihah ashari said...

abang :
ye, kad raye anda sudah femes kerana ia di upload di blog orang femes. eh gedik punya perasan.

dell :
wah, jeles kot. huhu

amin :
rumah jiran buat apa. risau pula nanti dia ambil saya jadi orang gaji bertauliah

anneh :
ye..selamat hari raya jugakk :D

nedd said...

alamak...kesian dia, klau ku taw, ku titipkan kad raya buat kamu...hihi..thun ni ada gak la dpt kad real...best2~

salam aidilfitri ya..

katt hang kena minta duit raya lebih, kerana telah mengusik saya dengan tahap GIga...huhu~

fareha azhar said...

iye2...
slm lebaran jugee...
maap andai de slh silap, trkasar bhse, trlebih kt mne2, trguris ati ke...sumenye la ye...!!
=)

fatin nazihah ashari said...

nedd :
hahaha..ok ape giga..naseb x up tera lagi. mahu? :D

fareha :
huhu salam lebaran jua
0-0 ya :)

SuE RaY said...

hee.. camat ayie yaye jiha..
truskan berblogging...


errrrr, kad raye tuh...
hantar virtual punya jer bley??
:P

fatin nazihah ashari said...

hai sue ray!
akhernye kamu komen blog ku,,yey

ye selamat hari raye juge ya
lame xnampak kat grup..:)

virtual pon virtual ar..janji dpt