November 06, 2009

entri bodek 2 : birthday kids

Hari ini 6 november. ade 2 sebab kenapa aku mesti update blog hari ini.

1- stat 12 pm nanti hotspot upm akan cengkadak tak bagi kami online
2- ini adalah hari pertengahan special day 2 kanak kanak perasan gojes.

So saya selaku adik mithali yang sering ingat dan tak lupa birthday adik beradik, yang selalu jadi reminder birthday ahli keluarga (jengkel betul bangga diri ..tapi memang hakikat wahaha) ingin mengucapkan

happy belated birthday to

iklil nawwar aka nawai
5 november 1988


&

happy becoming birthday to

ahmad nuruddin nazih aka kobeng
7 november 1986

semoga panjang umur dan murah rezeki. semoga matang dan sentiasalah mengalah dengan adik adik anda bila bergaduh okey



haha gambar ni menunjukkan betape erat nye kasih sayang antare nawe dan kobeng semase si budak budak lain belom ade kat dunia lagi. pastinye air mata besday gurl dan besday boy kite sedang meleleh mengenang keindahan hidup tatkala adik beradik hanya berdua. tapi keindahan tu tak lame sebab tak lame kemudian orang ketiga yang lebih comel telah lahir ke dunia.

pesanan penaja, sila terharu dan jangan malu malu untuk mengalirkan air mata keterujaan.

weh sedih la adeke patut room mate tinggalkan daku sorang2 di bilik, sedangkan beliau beriang ria bersama femili tidur hotel? T____________T

8 comments:

nedd said...

ahahahah!! mesti mereka pernah berkomplot mencapai MoU tuk membuli insan ketiga yg lahir dalam famili kamu..haha!

nawez said...

hahhaaha thanks a lot for a very nais and tacing entry! (tacing?). adiah mane adiah?? muahahah

fatin nazihah ashari said...

akak :
haha ceh demand betul la. dahla orang siap wish dekat fb. plus dedicate dekat blog pun sibuk nak mintak hadiah pulak. sabar jela

nedd :
haha MoU itu apakah? tapi aku macam agak bersetuju dengan pae yanh ko cube sampaikan

si abang lagi gedik dahla orang dedicate dekat blog siap hantar mesej fon lagi. lepastu dia dtg blog ni bukan nak tinggalkan komen terharu ke hape ke. tsk T_T

najwa said...

hahaha
bodek btol la anda nih
btw, hepi beday cikworking overtime
dan encik naif yer.. hadiah tahon nih blom decide..maybe x perlu kot coz anda smue sudah mecet.. wateverr
ok laa

PApaI!!
yg wish epi bday,
- wa -
* mmberi komen stelah ditorture oleh penulis blog nih..

fatin nazihah ashari said...

haha tak payah la sediakan hadiah untuk budak naif berdua tu. patotnye merekalah yg keluar duit, dah besar kot. dah layak kawin dah. kite ni masih anak anak hingusan, tak mampu :D

bile mase i torture u? ceis kowa buat kontroversi beto T_T

nedd said...

MoU tu perjanjian my dear~

dell~ said...

hepi besdei tok adeq aq jugak...

sibuk ucap kat blog org lain...haha

fatin nazihah ashari said...

nedd :
ouh, paham. isk3 lampi nye daku

dell :
adek mane? yang form 1 tu ke. kim salam 'rindu gedik' kat dia. hahahaa

November 06, 2009

entri bodek 2 : birthday kids

Hari ini 6 november. ade 2 sebab kenapa aku mesti update blog hari ini.

1- stat 12 pm nanti hotspot upm akan cengkadak tak bagi kami online
2- ini adalah hari pertengahan special day 2 kanak kanak perasan gojes.

So saya selaku adik mithali yang sering ingat dan tak lupa birthday adik beradik, yang selalu jadi reminder birthday ahli keluarga (jengkel betul bangga diri ..tapi memang hakikat wahaha) ingin mengucapkan

happy belated birthday to

iklil nawwar aka nawai
5 november 1988


&

happy becoming birthday to

ahmad nuruddin nazih aka kobeng
7 november 1986

semoga panjang umur dan murah rezeki. semoga matang dan sentiasalah mengalah dengan adik adik anda bila bergaduh okey



haha gambar ni menunjukkan betape erat nye kasih sayang antare nawe dan kobeng semase si budak budak lain belom ade kat dunia lagi. pastinye air mata besday gurl dan besday boy kite sedang meleleh mengenang keindahan hidup tatkala adik beradik hanya berdua. tapi keindahan tu tak lame sebab tak lame kemudian orang ketiga yang lebih comel telah lahir ke dunia.

pesanan penaja, sila terharu dan jangan malu malu untuk mengalirkan air mata keterujaan.

weh sedih la adeke patut room mate tinggalkan daku sorang2 di bilik, sedangkan beliau beriang ria bersama femili tidur hotel? T____________T

8 comments:

nedd said...

ahahahah!! mesti mereka pernah berkomplot mencapai MoU tuk membuli insan ketiga yg lahir dalam famili kamu..haha!

nawez said...

hahhaaha thanks a lot for a very nais and tacing entry! (tacing?). adiah mane adiah?? muahahah

fatin nazihah ashari said...

akak :
haha ceh demand betul la. dahla orang siap wish dekat fb. plus dedicate dekat blog pun sibuk nak mintak hadiah pulak. sabar jela

nedd :
haha MoU itu apakah? tapi aku macam agak bersetuju dengan pae yanh ko cube sampaikan

si abang lagi gedik dahla orang dedicate dekat blog siap hantar mesej fon lagi. lepastu dia dtg blog ni bukan nak tinggalkan komen terharu ke hape ke. tsk T_T

najwa said...

hahaha
bodek btol la anda nih
btw, hepi beday cikworking overtime
dan encik naif yer.. hadiah tahon nih blom decide..maybe x perlu kot coz anda smue sudah mecet.. wateverr
ok laa

PApaI!!
yg wish epi bday,
- wa -
* mmberi komen stelah ditorture oleh penulis blog nih..

fatin nazihah ashari said...

haha tak payah la sediakan hadiah untuk budak naif berdua tu. patotnye merekalah yg keluar duit, dah besar kot. dah layak kawin dah. kite ni masih anak anak hingusan, tak mampu :D

bile mase i torture u? ceis kowa buat kontroversi beto T_T

nedd said...

MoU tu perjanjian my dear~

dell~ said...

hepi besdei tok adeq aq jugak...

sibuk ucap kat blog org lain...haha

fatin nazihah ashari said...

nedd :
ouh, paham. isk3 lampi nye daku

dell :
adek mane? yang form 1 tu ke. kim salam 'rindu gedik' kat dia. hahahaa