November 29, 2009

result 4 hari yang lalu. si kura kura sedar baru hari ini

pagi tadi, telah melawat seorang gadis akan fb (apesal sejak 2 menjak entry post mesti nak refer hasil lawatan ke fb?) lalu terjumpa status rakan rakannya akan pengeluaran result, pada hari KHAMIS.

dan hari ini adelah hari AHAD. 4 days after T_T. si kura kura ini baru lah sibuk mahu check juga.

kelihatan yang menayang result di status dan itu semestinye kalau result gempak bolehla letak status "I got 3.90 only. my 4 flat gone.." huhu rase nak sumbat bawang je si Samson ni sungguh gedik nasib baik dia lelaki jadi batas mesti di jage.

apepun actually mase hari Khamis tu, saye di kampung. well kampung kot, nak online apenye kan. jadi bila di kampung, bila saudara kaum kerabat saling berjumpe, di tambah pulak dengan IMAN TEMBAM BUCUK ade sekali, so bolehlah kite lupakan dunia luar selain isi isi dalam rumah bercat hijau lorong Hj Rasip sebelah pejabat pos Bukit Baru.

saye tau lah saye hensem. tapi sori la, saye tak berminat dengan wanita wanita lebih berumur dari saye. just lupekan saye. ok ladies? hahaha

apepun sebenarnye itu semua tak patut jadi penghalang penyebaran maklumat untuk berlaku. so disini ingin meng-list-kan perkara2 yang harus diubah demi menjamin pencapaian maklumat dimasa akan datang

"rumah nenek HARUS dipasang kemudahan wifi supaya cucu cucu boleh online dengan girang"

eh sebenarnye tak perlu kot. khuatir jike kepulangan ke kampung untuk bermesra sanak saudara akan bertukar menjadi bermesra lappy. sungguh mengecewakan jike terjadi.

well sebenarnye aku ni haa kene kikis perangai buruk yang paling amat sangat buruk susah betul nak kikis. iaitu PENG-ANAKTIRI-AN HENPON. haha bayanglah sungguh buruk perangai dah tahu nak balik kampung lama boleh pulak buat tak kisah malas nak bawak henpon same. sampai hatiku. so, sekarang orang lain dah sibuk mesej sane sini koling die dan die, aku pulak di kampung dengan innocentnya tolong membungkus daging lembu tanpa berasa risau dan cuak akan ape ape perkara sekeliling.

kalau saya dapat awak, bukan saje takkan di anaktiri kan, malah akan di belai bak anak emas selalu (sungguh bias)

namun sekarang sudah tahu. well seperti biasa, Fizik turut menyumbang ke arah pencacatan result. even Dr. dah cukup baik sebab rasenye lebih patut dapat lagi low memandangkan test 2 amatlah slumberock daku menjawabnye. apepun, kuasa tuhan la kan tiba tiba dapat gred baik jadi sebagai hamba wajib bersyukur. dan untuk result subjek health, di mana saye ade post pasal status lecturer tu, memang tak dapat A pun yang tu hahahaha. abaikan itu.

apepun, sem akan datang harus pulun dengan lebih tekun lagi. sangat slack bila subject ber credit hour 4 dengan 3 tak skor sangat. nasib baik subjek yang selalu mengantuk untuk dibaca, credit hour hanye 2 jam ada assignment sebagai back up. ouh thanks TITAS, thanks HE, thanks PRT.

dan misi sekarang adalah, buat mogok mengape UPM amat demand sampai DL mesti 3.75 habes yang 3.50 ibarat anak tiri sahaja. tapi apepun tak sabar nak tunggu surat dari kelab Al-Biruni. houyeah. macamlah terpilih T_T

12 comments:

diyanah said...

sila kirim salam pd iman tembam bucuk pujaan gadis gadis itu, dgn ucapan "saya sama umur dengan awak lah."

..SuRaYa.. said...

huhu..tu la..lain kali bwk nset tu kena2 sprti driku..

btw,,tahniah ye!!

THE BLOGGER said...

Kelab Al-biruni tu kelab ape ?

Tahniah..anda memang pandai...tak sia2 layan facebook, ym n fs sumer...hahahahaha...

Kesimpulan, fb, fs dan ym bukan penyebab kegagalan...

nuruddin | Ray said...

henset letak merata2, pastu demand nak henset baru...huh...

kat UPM 3.75 baru dpt Dean's list sbb grednyer rendah...B+ dah 3.50. kalau kat UTM, B+ baru 3.33.so, pi mai pi mai, lbh kurang je pon...

fatin nazihah ashari said...

diyanah :
iman jawab "ape ni gadis tua ni tibetibe nak mengaku same umur dengan aku. sungguh geli". hahahha

suraya :
baik kak. btw thanks :)

man :
kelab al-biruni untuk students malay yg dari dapat 3.50 and above. haha betul, fb dan ym amat menyumbang ke arah kecemerlangan. tapi fs tak okay eww

abang :
hellooooo! una kot yang curik hp b4 balek kg. grrrr.

ouh yela, what ever

nedd said...

hutto...fon die blackberry!!!

Blog Administration said...

biasa la nedd.. markonah kan kaya.. setakat blackberry pun no problem.. pasti markonah itu mampu beli punye...

aku setakat pakai handset RM100 jerk... x kaya pown. :p

crixerity said...
This comment has been removed by the author.
crixerity said...

ahahahaa. sama macam abang aku, nak kecha upm 3.75. cheh. usahala sikit, ni tak, bagi alasan je kerja. :p

fatin nazihah ashari said...

nedd :
impian tinggal harapan cuma. sadis

man :
sila diam pakcik kordi. pura pura humble pula gune hp rm100. haih

mirul :
gimme 5 la kat abang mu. eh beliau amik ape ek?
ini bukan kecha, ini cuma persoalan saje. ko ni macam abg aku la, suke pertikaikan segale persoalan aku. ceis

crixerity said...

dia dah habis pun. amek economy

fatin nazihah ashari said...

ohyeke. alaaaaaa..(tibetibe cam gatal omg yurkss)

November 29, 2009

result 4 hari yang lalu. si kura kura sedar baru hari ini

pagi tadi, telah melawat seorang gadis akan fb (apesal sejak 2 menjak entry post mesti nak refer hasil lawatan ke fb?) lalu terjumpa status rakan rakannya akan pengeluaran result, pada hari KHAMIS.

dan hari ini adelah hari AHAD. 4 days after T_T. si kura kura ini baru lah sibuk mahu check juga.

kelihatan yang menayang result di status dan itu semestinye kalau result gempak bolehla letak status "I got 3.90 only. my 4 flat gone.." huhu rase nak sumbat bawang je si Samson ni sungguh gedik nasib baik dia lelaki jadi batas mesti di jage.

apepun actually mase hari Khamis tu, saye di kampung. well kampung kot, nak online apenye kan. jadi bila di kampung, bila saudara kaum kerabat saling berjumpe, di tambah pulak dengan IMAN TEMBAM BUCUK ade sekali, so bolehlah kite lupakan dunia luar selain isi isi dalam rumah bercat hijau lorong Hj Rasip sebelah pejabat pos Bukit Baru.

saye tau lah saye hensem. tapi sori la, saye tak berminat dengan wanita wanita lebih berumur dari saye. just lupekan saye. ok ladies? hahaha

apepun sebenarnye itu semua tak patut jadi penghalang penyebaran maklumat untuk berlaku. so disini ingin meng-list-kan perkara2 yang harus diubah demi menjamin pencapaian maklumat dimasa akan datang

"rumah nenek HARUS dipasang kemudahan wifi supaya cucu cucu boleh online dengan girang"

eh sebenarnye tak perlu kot. khuatir jike kepulangan ke kampung untuk bermesra sanak saudara akan bertukar menjadi bermesra lappy. sungguh mengecewakan jike terjadi.

well sebenarnye aku ni haa kene kikis perangai buruk yang paling amat sangat buruk susah betul nak kikis. iaitu PENG-ANAKTIRI-AN HENPON. haha bayanglah sungguh buruk perangai dah tahu nak balik kampung lama boleh pulak buat tak kisah malas nak bawak henpon same. sampai hatiku. so, sekarang orang lain dah sibuk mesej sane sini koling die dan die, aku pulak di kampung dengan innocentnya tolong membungkus daging lembu tanpa berasa risau dan cuak akan ape ape perkara sekeliling.

kalau saya dapat awak, bukan saje takkan di anaktiri kan, malah akan di belai bak anak emas selalu (sungguh bias)

namun sekarang sudah tahu. well seperti biasa, Fizik turut menyumbang ke arah pencacatan result. even Dr. dah cukup baik sebab rasenye lebih patut dapat lagi low memandangkan test 2 amatlah slumberock daku menjawabnye. apepun, kuasa tuhan la kan tiba tiba dapat gred baik jadi sebagai hamba wajib bersyukur. dan untuk result subjek health, di mana saye ade post pasal status lecturer tu, memang tak dapat A pun yang tu hahahaha. abaikan itu.

apepun, sem akan datang harus pulun dengan lebih tekun lagi. sangat slack bila subject ber credit hour 4 dengan 3 tak skor sangat. nasib baik subjek yang selalu mengantuk untuk dibaca, credit hour hanye 2 jam ada assignment sebagai back up. ouh thanks TITAS, thanks HE, thanks PRT.

dan misi sekarang adalah, buat mogok mengape UPM amat demand sampai DL mesti 3.75 habes yang 3.50 ibarat anak tiri sahaja. tapi apepun tak sabar nak tunggu surat dari kelab Al-Biruni. houyeah. macamlah terpilih T_T

12 comments:

diyanah said...

sila kirim salam pd iman tembam bucuk pujaan gadis gadis itu, dgn ucapan "saya sama umur dengan awak lah."

..SuRaYa.. said...

huhu..tu la..lain kali bwk nset tu kena2 sprti driku..

btw,,tahniah ye!!

THE BLOGGER said...

Kelab Al-biruni tu kelab ape ?

Tahniah..anda memang pandai...tak sia2 layan facebook, ym n fs sumer...hahahahaha...

Kesimpulan, fb, fs dan ym bukan penyebab kegagalan...

nuruddin | Ray said...

henset letak merata2, pastu demand nak henset baru...huh...

kat UPM 3.75 baru dpt Dean's list sbb grednyer rendah...B+ dah 3.50. kalau kat UTM, B+ baru 3.33.so, pi mai pi mai, lbh kurang je pon...

fatin nazihah ashari said...

diyanah :
iman jawab "ape ni gadis tua ni tibetibe nak mengaku same umur dengan aku. sungguh geli". hahahha

suraya :
baik kak. btw thanks :)

man :
kelab al-biruni untuk students malay yg dari dapat 3.50 and above. haha betul, fb dan ym amat menyumbang ke arah kecemerlangan. tapi fs tak okay eww

abang :
hellooooo! una kot yang curik hp b4 balek kg. grrrr.

ouh yela, what ever

nedd said...

hutto...fon die blackberry!!!

Blog Administration said...

biasa la nedd.. markonah kan kaya.. setakat blackberry pun no problem.. pasti markonah itu mampu beli punye...

aku setakat pakai handset RM100 jerk... x kaya pown. :p

crixerity said...
This comment has been removed by the author.
crixerity said...

ahahahaa. sama macam abang aku, nak kecha upm 3.75. cheh. usahala sikit, ni tak, bagi alasan je kerja. :p

fatin nazihah ashari said...

nedd :
impian tinggal harapan cuma. sadis

man :
sila diam pakcik kordi. pura pura humble pula gune hp rm100. haih

mirul :
gimme 5 la kat abang mu. eh beliau amik ape ek?
ini bukan kecha, ini cuma persoalan saje. ko ni macam abg aku la, suke pertikaikan segale persoalan aku. ceis

crixerity said...

dia dah habis pun. amek economy

fatin nazihah ashari said...

ohyeke. alaaaaaa..(tibetibe cam gatal omg yurkss)