August 22, 2009

Ramadhan Datang Lagi

Ehem ehem. aihh tak puas hati betul macamane semalam boleh tertido awal. banyak projek tergendala. adui..menyesal pun tidak berguna. tapi tak mengape, jadikan tauladan. lepas ni jangan sekali sekali tidur depan laptop. orait.

maaf kepade Atiq yang tegur ym saye bertanye "afk tu ape".. hehhee..
Atiq, 'afk' itu rasanya 'away from keyboard'..:D

kepade Akak yang sekadar mem BUZZ sahaje.

dan sape lagi sorang tak ingat pulak. pun maaf jugak ye. :D



nak ceritanya, bangun je pagi ni, terlihat hp. wah banyaknye mesej dari kawan-kawan wish Selamat Menyambut Ramadhan. macam-macam bentuk la, yang ayat-ayat menginsafkan, ayat-ayat comel, yang ade picture, yang miskol pun ada tapi x terangkat pulak. maaf Aisah, saye tertidur. uhuk uhuk.

jadi di kesempatan ini, saya nak ambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK kepada

  1. keluarga saya, ayah ibu, adek beradek
  2. saudara mara
  3. kawan-kawan ex-Taski Abim
  4. teman-teman ex-SK Chukai
  5. rakan-rakan ex-SK Telok kemang
  6. sahabat-sahabat ex-SM Imtiaz Dungun
  7. member-member ex-KMJ
  8. taulan-taulan UPM
  9. geng-geng Femili Ceria
  10. semua yang terlalu kat sini, blog walking ke,jogging,marathon. tak kesahla.
terimakasih kepada yang duk mesej panjang-panjang, kreatif-kreatif. tak mengapa even mesej forward pun yang penting ikhlas.hehe. Mesej pertama rasenye pukol 9pagi 30 Syaaban, memang pantas. Tahniah.

Moga Ramadhan kali ini dapat kita tingkatkan ibadah kite kepada Allah, agar ia menjadi Ramadhan yang lebih baik dati tahun yang sebelumnya. katenye syaitan diikat masa bulan puasa, jadi kalau tetap buat dosa juga, maknanya bukan salah setan sorangla selama ni. nampak sangat kita pun memang besalah sekali, nafsu lah tu, nafsu.

baiklah hari ni nak balik Melaka, sambut 1st day puasa dengan nenek. Malangnya cik Nawai tibe-tibe cancel xjadi balik pulak. encik Ray juge takde cuti mid sem kot. tak fun la diorang berdua ni.

hmm..okla nak gerak dah. Oh ye terimakasih pade rakan-rakan yang bagi kad Ramadhan, dan juge Duit Raye versi alam maya punye. ade yg rm1,rm2,rm50,rm1000. nak claim betul pun best gak ek. hehe

p/s : rumet ku awal puasa dah sibuk dengar lagu raye je manjang. teringat lak kat kmj dulu, sume sibuk bluetooth lagu raye, nak feeling ar konon. ceh habis je raye sume delete tak tinggal habuk pon. lawak ar korang.

13 comments:

nedd said...

'Mesej pertama rasenye pukol 9pagi 30 Syaaban, memang pantas. Tahniah'

hik3....mcm taw je sapa...hik3

nuruddin | Ray said...

ceh...fun ke, tak fun ker...blaja kat UPM yg sejengkal dari umah tu bole la eksen...huh...

liyana [syncro] said...

salam ramadhan buat kamoo juga...
;-)

fatin nazihah ashari said...

nedd : seingat saye, yg bagi time tu ialah Aisah. ko kenal ke nedd?

eh ke ko pon dpt msj puase pukol 9pg 30syaaban dari sape2? hehe..xnak gtau aku ke? :D

abang : ala..gi melake je,bukan bangi. skudai-melaka dekat kot. hantar 'sekeping kertas' aritu bole je.haha

yana : :)

Sulaiman Bin Ismail said...

Selamat berpuasa !! Banyakkan ibadat dalam bulan ini..

fatin nazihah ashari said...

baeklah pakcik man. saye ingat itu.

nawez said...

ouh maafla.. saye tepakse kensel pejalanan pulang saye kerane saye malas nak naek tren jejaoh ke bangi.

i want my si-kachak back!! ;D

fatin nazihah ashari said...

begitu..begitu..
rugi anda xbalek kampunggg...

besttt ooo

bijen moretti said...

selamat hari raya lagi 25 hari..

yang ikhlas,
bijan selamat

fatin nazihah ashari said...

eceh..pocik bijan moretti datang blog saye?

wah terujanya...hehe

bijen moretti said...

huh..
aku terpanggil saja ke mari..
kau kan rajin mengomen..

fatin nazihah ashari said...

terimekaseh untuk pujian.
saye tidak akan riak dengan pujian itu.
selamat datang la bijen
selamat hari raye jugekk

dell~ said...

slmt berpuasa jiha

August 22, 2009

Ramadhan Datang Lagi

Ehem ehem. aihh tak puas hati betul macamane semalam boleh tertido awal. banyak projek tergendala. adui..menyesal pun tidak berguna. tapi tak mengape, jadikan tauladan. lepas ni jangan sekali sekali tidur depan laptop. orait.

maaf kepade Atiq yang tegur ym saye bertanye "afk tu ape".. hehhee..
Atiq, 'afk' itu rasanya 'away from keyboard'..:D

kepade Akak yang sekadar mem BUZZ sahaje.

dan sape lagi sorang tak ingat pulak. pun maaf jugak ye. :D



nak ceritanya, bangun je pagi ni, terlihat hp. wah banyaknye mesej dari kawan-kawan wish Selamat Menyambut Ramadhan. macam-macam bentuk la, yang ayat-ayat menginsafkan, ayat-ayat comel, yang ade picture, yang miskol pun ada tapi x terangkat pulak. maaf Aisah, saye tertidur. uhuk uhuk.

jadi di kesempatan ini, saya nak ambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK kepada

  1. keluarga saya, ayah ibu, adek beradek
  2. saudara mara
  3. kawan-kawan ex-Taski Abim
  4. teman-teman ex-SK Chukai
  5. rakan-rakan ex-SK Telok kemang
  6. sahabat-sahabat ex-SM Imtiaz Dungun
  7. member-member ex-KMJ
  8. taulan-taulan UPM
  9. geng-geng Femili Ceria
  10. semua yang terlalu kat sini, blog walking ke,jogging,marathon. tak kesahla.
terimakasih kepada yang duk mesej panjang-panjang, kreatif-kreatif. tak mengapa even mesej forward pun yang penting ikhlas.hehe. Mesej pertama rasenye pukol 9pagi 30 Syaaban, memang pantas. Tahniah.

Moga Ramadhan kali ini dapat kita tingkatkan ibadah kite kepada Allah, agar ia menjadi Ramadhan yang lebih baik dati tahun yang sebelumnya. katenye syaitan diikat masa bulan puasa, jadi kalau tetap buat dosa juga, maknanya bukan salah setan sorangla selama ni. nampak sangat kita pun memang besalah sekali, nafsu lah tu, nafsu.

baiklah hari ni nak balik Melaka, sambut 1st day puasa dengan nenek. Malangnya cik Nawai tibe-tibe cancel xjadi balik pulak. encik Ray juge takde cuti mid sem kot. tak fun la diorang berdua ni.

hmm..okla nak gerak dah. Oh ye terimakasih pade rakan-rakan yang bagi kad Ramadhan, dan juge Duit Raye versi alam maya punye. ade yg rm1,rm2,rm50,rm1000. nak claim betul pun best gak ek. hehe

p/s : rumet ku awal puasa dah sibuk dengar lagu raye je manjang. teringat lak kat kmj dulu, sume sibuk bluetooth lagu raye, nak feeling ar konon. ceh habis je raye sume delete tak tinggal habuk pon. lawak ar korang.

13 comments:

nedd said...

'Mesej pertama rasenye pukol 9pagi 30 Syaaban, memang pantas. Tahniah'

hik3....mcm taw je sapa...hik3

nuruddin | Ray said...

ceh...fun ke, tak fun ker...blaja kat UPM yg sejengkal dari umah tu bole la eksen...huh...

liyana [syncro] said...

salam ramadhan buat kamoo juga...
;-)

fatin nazihah ashari said...

nedd : seingat saye, yg bagi time tu ialah Aisah. ko kenal ke nedd?

eh ke ko pon dpt msj puase pukol 9pg 30syaaban dari sape2? hehe..xnak gtau aku ke? :D

abang : ala..gi melake je,bukan bangi. skudai-melaka dekat kot. hantar 'sekeping kertas' aritu bole je.haha

yana : :)

Sulaiman Bin Ismail said...

Selamat berpuasa !! Banyakkan ibadat dalam bulan ini..

fatin nazihah ashari said...

baeklah pakcik man. saye ingat itu.

nawez said...

ouh maafla.. saye tepakse kensel pejalanan pulang saye kerane saye malas nak naek tren jejaoh ke bangi.

i want my si-kachak back!! ;D

fatin nazihah ashari said...

begitu..begitu..
rugi anda xbalek kampunggg...

besttt ooo

bijen moretti said...

selamat hari raya lagi 25 hari..

yang ikhlas,
bijan selamat

fatin nazihah ashari said...

eceh..pocik bijan moretti datang blog saye?

wah terujanya...hehe

bijen moretti said...

huh..
aku terpanggil saja ke mari..
kau kan rajin mengomen..

fatin nazihah ashari said...

terimekaseh untuk pujian.
saye tidak akan riak dengan pujian itu.
selamat datang la bijen
selamat hari raye jugekk

dell~ said...

slmt berpuasa jiha