May 23, 2009

puas hati dan sangat sukehati

hari ini dan saat ini aku berase amat puas hati kerane berjaye mendelete beberape orang 'frens' dalam hidop aku.hahaaha..bunyik cam kejam je an.macam orang sakit mental baru lepas kua hospital tanjung rambutan.xpon macam penyamun baru lepas rompak rumah Donal Trumph.takpon pembunuh bersiri baru lepas tikam ketue gengster dengan tikaman padu 15 kali berturut-turut.xpon macam banduan yang bejaye lepaskan diri dari penjare dengan membelasah sume polis-polis yang ade..xpon si pelahap baru habis melahap sume sate yang ade kat kedai sate Hj Samuri.ish..merepek lagi..sile jangan layan


act,bukanla aku mendelete frens yang penah bertakhta di hati aku di alam realiti ini.aku juz delete frens yang mane sekadar 'add' aku dengan send 'friend request',dan bile aku da approve,sepatah pun xbertegur an..mane lagi kalau bukan kat Friendster.malam ni je da 100 lebih aku delete.asal2 adela dalam 392 kot.dan sekarang tinggal 290 xsilap.leceh lagi letihla buat aktiviti kurang befaedah tesebut,tapi bile da siap memang puas hati,satisfied yang terkate oleh lisan.hehehe.dan dengan ini diumumkan aku takkan add sape-sape lagi,apetah lagi gatal-gatal nak send friend request kat orang laen,melainkan kalau lepas ni aku tejumpe profile 'bakal kawan aku kat alam U nanti' an..yang mane aku sure akan betego sape dan beramah mesra.bkannye juz approve sekadar penuhi request si unknown bin/binti unknown..so kepade sesape yang rase bakal jadi kawan baru aku kat U nanti,xperlu gusar jika aku x add korang,aku mesti add punyela..relax k?..keperasanan tahap melampau.abaikan.
nothing to say..kalau korang ade rase cam aku,jangan malu-malu untok mendelete sebanyak mane fren yang korang suke.moge korang satisfy dan bahagie hendaknye..peace~

EDITED..EDITED..

dengan ini diumumkan ,saye telah berjaye dengan sesukses-suksesnye mendelete akaun Facebook saye setelah mendapati web itu amatla melaghokan.antare sebab-sebabnye adelah

~terlalu banyak notification..serabut2

~terlalu banyak kuiz ngeng yang selalu menghabeskan mase aku untok menjawabnye sebab kelihatan menarek dan mengexcitedkan,meskipun jawapan pastinye hampeh dan tidak ilmiah

~juz ade 17 frens kat situ.so xperlu risau kalau2 diorang rindu ke an.most of them ade akaun fs.perasan lagi.abaikan.

~sememangnye aku makin sedar,menginvolvekan diri dlm dunia laman sosial ni amatla kurang faedahnye.

~tak suke emel aku penuh ngan emel yang ntahpape.

~sebab memang tak best.sape yang kate fb ni advance,harap tarik balek kate-kate anda.huhu


~sukehatila

dats all..daa~~

14 comments:

..SuRaYa..=).. said...

salam..
huhu..jiha..ku pun sama ngan mu..
approve hnya kwn yg btl2 kwn..
klu maen approve jer,wat menyemk jer..bkn pe2 pun tuk dicete or dikongsikn..

fatin nazihah ashari said...

wslm.gimme 5 sue
ko memg selalu sekepale ngan aku
hehehe

dell~ said...

huhu..buat la asal kamu bahgia jiha..hihi

fatin nazihah ashari said...

tenkiu.
ko pon ahead ngan aku.haha

..SuRaYa..=).. said...

huhu..sebaek tk jmpe kat kmj,klu tk mknenye mmg ak tk study lnsng la..

fatin nazihah ashari said...

ha?
do you mean naseb baek xjumpe kawan2 alam maya or wut?

..SuRaYa..=).. said...

bkn la jiha..

ku mksd kn begini..
ak bla de jmpe kwn yg sekepala,mmg la ak keje lepk n msti tk study pnye..

buktinya sem 2..ak de sorng kwn sekepala..mmg tk study lorh..

fatin nazihah ashari said...

ouh.i c
huhu.naseb kite xketemu kan sue
kalau x abesla result aku yg xmntap ni jadi maken hancur plak..hahaa

..SuRaYa..=).. said...

haha..tau pun..

gimme 5 jiha..
ku mmg tk ske facebook..buat pn tk..
huhu..ak juz wat frenster jer n tagged yg merapu tue..
penghubung ak dgn kwn2..

nedd said...

la da delete facebook upenya...patutla da xnmpak anda di situ....

fatin nazihah ashari said...

ye nedd
mesti ko nk bg gift kat aku an?
tbe2 aku da hilang pulak
huuhu..perahsantan btol

liyana [syncro] said...

huitt!~
jgn ler kate gitu..

facebook tuh kan..
dh jd alat phubungn aku ngn siblings aku..

ade siblings aku jaoh kat ober the c..

pndpat aku laen sket ar.. jiha, ku rase ku xkn tarik balik kate ku.. fb itu advance..

+ plak zmn skrg nih rmai yg sker lyn fb dr yg laen.. pcayalah! hua3..

opss. sory 'ter'over..
chow!~

fatin nazihah ashari said...

hahah
xpe yana..
mybe ko ramai sibling n frens kat situ..
aku pulak ramai kwn n femili kt fs..

so,even fb memg advnce dri fs, aku tetap ego xnk ngaku..haha

xkesa pon terover..

lawak jek ko ni..;D

liyana [syncro] said...

:-p

May 23, 2009

puas hati dan sangat sukehati

hari ini dan saat ini aku berase amat puas hati kerane berjaye mendelete beberape orang 'frens' dalam hidop aku.hahaaha..bunyik cam kejam je an.macam orang sakit mental baru lepas kua hospital tanjung rambutan.xpon macam penyamun baru lepas rompak rumah Donal Trumph.takpon pembunuh bersiri baru lepas tikam ketue gengster dengan tikaman padu 15 kali berturut-turut.xpon macam banduan yang bejaye lepaskan diri dari penjare dengan membelasah sume polis-polis yang ade..xpon si pelahap baru habis melahap sume sate yang ade kat kedai sate Hj Samuri.ish..merepek lagi..sile jangan layan


act,bukanla aku mendelete frens yang penah bertakhta di hati aku di alam realiti ini.aku juz delete frens yang mane sekadar 'add' aku dengan send 'friend request',dan bile aku da approve,sepatah pun xbertegur an..mane lagi kalau bukan kat Friendster.malam ni je da 100 lebih aku delete.asal2 adela dalam 392 kot.dan sekarang tinggal 290 xsilap.leceh lagi letihla buat aktiviti kurang befaedah tesebut,tapi bile da siap memang puas hati,satisfied yang terkate oleh lisan.hehehe.dan dengan ini diumumkan aku takkan add sape-sape lagi,apetah lagi gatal-gatal nak send friend request kat orang laen,melainkan kalau lepas ni aku tejumpe profile 'bakal kawan aku kat alam U nanti' an..yang mane aku sure akan betego sape dan beramah mesra.bkannye juz approve sekadar penuhi request si unknown bin/binti unknown..so kepade sesape yang rase bakal jadi kawan baru aku kat U nanti,xperlu gusar jika aku x add korang,aku mesti add punyela..relax k?..keperasanan tahap melampau.abaikan.
nothing to say..kalau korang ade rase cam aku,jangan malu-malu untok mendelete sebanyak mane fren yang korang suke.moge korang satisfy dan bahagie hendaknye..peace~

EDITED..EDITED..

dengan ini diumumkan ,saye telah berjaye dengan sesukses-suksesnye mendelete akaun Facebook saye setelah mendapati web itu amatla melaghokan.antare sebab-sebabnye adelah

~terlalu banyak notification..serabut2

~terlalu banyak kuiz ngeng yang selalu menghabeskan mase aku untok menjawabnye sebab kelihatan menarek dan mengexcitedkan,meskipun jawapan pastinye hampeh dan tidak ilmiah

~juz ade 17 frens kat situ.so xperlu risau kalau2 diorang rindu ke an.most of them ade akaun fs.perasan lagi.abaikan.

~sememangnye aku makin sedar,menginvolvekan diri dlm dunia laman sosial ni amatla kurang faedahnye.

~tak suke emel aku penuh ngan emel yang ntahpape.

~sebab memang tak best.sape yang kate fb ni advance,harap tarik balek kate-kate anda.huhu


~sukehatila

dats all..daa~~

14 comments:

..SuRaYa..=).. said...

salam..
huhu..jiha..ku pun sama ngan mu..
approve hnya kwn yg btl2 kwn..
klu maen approve jer,wat menyemk jer..bkn pe2 pun tuk dicete or dikongsikn..

fatin nazihah ashari said...

wslm.gimme 5 sue
ko memg selalu sekepale ngan aku
hehehe

dell~ said...

huhu..buat la asal kamu bahgia jiha..hihi

fatin nazihah ashari said...

tenkiu.
ko pon ahead ngan aku.haha

..SuRaYa..=).. said...

huhu..sebaek tk jmpe kat kmj,klu tk mknenye mmg ak tk study lnsng la..

fatin nazihah ashari said...

ha?
do you mean naseb baek xjumpe kawan2 alam maya or wut?

..SuRaYa..=).. said...

bkn la jiha..

ku mksd kn begini..
ak bla de jmpe kwn yg sekepala,mmg la ak keje lepk n msti tk study pnye..

buktinya sem 2..ak de sorng kwn sekepala..mmg tk study lorh..

fatin nazihah ashari said...

ouh.i c
huhu.naseb kite xketemu kan sue
kalau x abesla result aku yg xmntap ni jadi maken hancur plak..hahaa

..SuRaYa..=).. said...

haha..tau pun..

gimme 5 jiha..
ku mmg tk ske facebook..buat pn tk..
huhu..ak juz wat frenster jer n tagged yg merapu tue..
penghubung ak dgn kwn2..

nedd said...

la da delete facebook upenya...patutla da xnmpak anda di situ....

fatin nazihah ashari said...

ye nedd
mesti ko nk bg gift kat aku an?
tbe2 aku da hilang pulak
huuhu..perahsantan btol

liyana [syncro] said...

huitt!~
jgn ler kate gitu..

facebook tuh kan..
dh jd alat phubungn aku ngn siblings aku..

ade siblings aku jaoh kat ober the c..

pndpat aku laen sket ar.. jiha, ku rase ku xkn tarik balik kate ku.. fb itu advance..

+ plak zmn skrg nih rmai yg sker lyn fb dr yg laen.. pcayalah! hua3..

opss. sory 'ter'over..
chow!~

fatin nazihah ashari said...

hahah
xpe yana..
mybe ko ramai sibling n frens kat situ..
aku pulak ramai kwn n femili kt fs..

so,even fb memg advnce dri fs, aku tetap ego xnk ngaku..haha

xkesa pon terover..

lawak jek ko ni..;D

liyana [syncro] said...

:-p