May 02, 2009

bosan

kebosanan...itula yg melande diri ini sejak seminggu nie.hmm... actually memg da lame aku impi nak kua matrix. teringt lak mase tga study kt kmj, slalu sembang nge aisah n fny.."lmbt beno abes mtrix, abes je nanti, aku bungkus sume2 buku bio kim math ahaha..puas ati!".tula antre kate2 jahil yg penah dikuakan oleh kami2 ni..huhu


flashback balek, lepas abes je paper 1 kim, terus blari2 g kesis, nk beli sweater kmj ngn esah wt knangan...huhu..and the orange one is the most stylo i think..
tgok lua,ramai btol makbapak dtg ngambek ank maseng2..dgn van,kete,naseb tade lori..huaa~ pepon,lantak diorgla, aku buknnye bole balek aritu jugak, kne amek test medsi lu...
aritu jugak sume kne pulangkn bantal,kunci,surat labcoat..apetah lagi....sekse btol,pyela pnjg queue..biorler deme, aku balek esok,lmbt sket pon xpe anta..then,mkn lu ngn esah,pyela pnat bru pas angkat brg..bygla, tgkat 4 ke ground floor!! mane xsemput den..dgn kotaknye,begnye,dhle aku ni kurus...uishh...

mlm tibe..asrama makin kosong,wlaupon rasenye ramai je lg xbalek.sumenye budak2 yg ade test medsi n munsyi nk diambik esoknye..brite sdeh..masitah aka mas pye beg ilang. ade minah manetah salah ngambek.dhle ic,surat medsi,brg2 penting lam beg tu.aku ngn mira xhabes2 pujok..sian..kami sbg kawan yg caring,amt sdeh dgn pkare nie..kitorg btige solat mgrib kat bilek mira, pastu kne turun blok cpt sbb felo nk kunci gate tgge...then,mira n mas g makan. aku lak dok mcari fny ngn esah yg sibuk queue nk amek kunci penginapan di blok e...lg skali kesesakn blaku.dgn laki pompuan pyela sesak, kitorg tggu je kt bgku,bia rede sket bru amek kunci..fny yg bsmgt waja pon g beratur..last2 kitorg dpt blok d tgkat 1..huhu..then trusle bgegas nk masok bilek tu.tgok2 ade lg kesesakn..rupenye kunci gate tgge xbukak lg!!huaaa~~~ benci btol...yg felo ni pn,gi kunci wtpe,da tau budak nk nginap mlm nie..aishh..eh2,cekgu tu,isk3...haha..adela lam beberape purname,brule kunci dibukak...samapi je kat bilek,aku cpt2 cop katil plg best..hehe..sbla aku fny...aisah yg mulenye xmo katil ngadap cermin tpakse trime hakikat itu stlah aku lbeh pantas dlm mengecop katil..lalalala~
fny~miraaisahaku !!:)
wajah watak2 yg telibat dlm babak episod kali ini..(gamba mas xde,lupelak nk amek gamba ngn die..hehe)

n mlm tu, plan kitorg nk jalan2 stu kolej xjadi...mane xnye,dgn pnt angkt brg,bratur amek kunci,pulangkn bntal,baek tido je...ni sume slh pihak tesebut yg tidak efisien..huh! n mlm tu budk yg sala ambek beg mas kol die.naseb ade nbo tepon lam beg tu.ole kerne budk tu maxis,dan hanye aku pggune mxs,memndgkan yg laen pggune upax..ku rele bekorban demi mas..huhu~~ n mlm tu sume perangai jd xbrape nk btol..lelebe lg fny..lenguh aku nk mlyan die..siap akam2 ucapan,amek gambo..hhihi..lg mcm2la..mls cite..then tido..

n esoknye,aku mira n esah siapla gi amek medsi kol 9..die bg mase sjam,tp ramai kua awl,mane xnye,soalan tahpape,hentam sajala...9.40 kot aku kua..balek bilek,ketok pye ketok lmbt btol nk bukak.si fny tido lg..heh. then die lak bsiap nk amek test munsyi ngn mas kol 11..n skang turn ktorg btige lak tido..hahah..
abesje..mulela babak pepisahan..mule2 mira,then aisah...then aku.....fny ngn mas balek lmbt sket dri aku..
mase pemili dtg amek,dhle gune waja, adek2 aku yg btige tu pon ade,dgn bonet pon agk pnoh...mcmane la nk ltak brg aku yg bebondong2 ni?huaa~~last kene bpangku2 lak..huh..xpe2..rupenye alang2 amek aku kt kmj, nk trus gi lwt nenek,ptotle budk btige tu sebok mngekor..

papepon,knangn di kmj tetp mjadi kenangn antre yg terindah dm hidupku..dgn klasmetnye,dgn rumetnye...ha,si tan jie ying tu,xsmpt nk papai b4 balek.xpela....emm,smpai di melake aku tbce akhbar yg mlaporkn seorg bape pd pelajar pompuan kolejku maut kmlgn dlm pjalann nk amek anknye pulang...innalillahiwainnailaihiroojiuun...
same2la kite sdkhkn alfatihah buat beiau...al fatihah..

2 comments:

Yes said...

hanya mampir...
mohon sedianya mampir juga ke blog saya ya...
kasih komentar juga...
trims...

fatin nazihah ashari said...

erk..encik yes dri indonesia kah?
mekaseh kerana mampir..haha!

May 02, 2009

bosan

kebosanan...itula yg melande diri ini sejak seminggu nie.hmm... actually memg da lame aku impi nak kua matrix. teringt lak mase tga study kt kmj, slalu sembang nge aisah n fny.."lmbt beno abes mtrix, abes je nanti, aku bungkus sume2 buku bio kim math ahaha..puas ati!".tula antre kate2 jahil yg penah dikuakan oleh kami2 ni..huhu


flashback balek, lepas abes je paper 1 kim, terus blari2 g kesis, nk beli sweater kmj ngn esah wt knangan...huhu..and the orange one is the most stylo i think..
tgok lua,ramai btol makbapak dtg ngambek ank maseng2..dgn van,kete,naseb tade lori..huaa~ pepon,lantak diorgla, aku buknnye bole balek aritu jugak, kne amek test medsi lu...
aritu jugak sume kne pulangkn bantal,kunci,surat labcoat..apetah lagi....sekse btol,pyela pnjg queue..biorler deme, aku balek esok,lmbt sket pon xpe anta..then,mkn lu ngn esah,pyela pnat bru pas angkat brg..bygla, tgkat 4 ke ground floor!! mane xsemput den..dgn kotaknye,begnye,dhle aku ni kurus...uishh...

mlm tibe..asrama makin kosong,wlaupon rasenye ramai je lg xbalek.sumenye budak2 yg ade test medsi n munsyi nk diambik esoknye..brite sdeh..masitah aka mas pye beg ilang. ade minah manetah salah ngambek.dhle ic,surat medsi,brg2 penting lam beg tu.aku ngn mira xhabes2 pujok..sian..kami sbg kawan yg caring,amt sdeh dgn pkare nie..kitorg btige solat mgrib kat bilek mira, pastu kne turun blok cpt sbb felo nk kunci gate tgge...then,mira n mas g makan. aku lak dok mcari fny ngn esah yg sibuk queue nk amek kunci penginapan di blok e...lg skali kesesakn blaku.dgn laki pompuan pyela sesak, kitorg tggu je kt bgku,bia rede sket bru amek kunci..fny yg bsmgt waja pon g beratur..last2 kitorg dpt blok d tgkat 1..huhu..then trusle bgegas nk masok bilek tu.tgok2 ade lg kesesakn..rupenye kunci gate tgge xbukak lg!!huaaa~~~ benci btol...yg felo ni pn,gi kunci wtpe,da tau budak nk nginap mlm nie..aishh..eh2,cekgu tu,isk3...haha..adela lam beberape purname,brule kunci dibukak...samapi je kat bilek,aku cpt2 cop katil plg best..hehe..sbla aku fny...aisah yg mulenye xmo katil ngadap cermin tpakse trime hakikat itu stlah aku lbeh pantas dlm mengecop katil..lalalala~
fny~miraaisahaku !!:)
wajah watak2 yg telibat dlm babak episod kali ini..(gamba mas xde,lupelak nk amek gamba ngn die..hehe)

n mlm tu, plan kitorg nk jalan2 stu kolej xjadi...mane xnye,dgn pnt angkt brg,bratur amek kunci,pulangkn bntal,baek tido je...ni sume slh pihak tesebut yg tidak efisien..huh! n mlm tu budk yg sala ambek beg mas kol die.naseb ade nbo tepon lam beg tu.ole kerne budk tu maxis,dan hanye aku pggune mxs,memndgkan yg laen pggune upax..ku rele bekorban demi mas..huhu~~ n mlm tu sume perangai jd xbrape nk btol..lelebe lg fny..lenguh aku nk mlyan die..siap akam2 ucapan,amek gambo..hhihi..lg mcm2la..mls cite..then tido..

n esoknye,aku mira n esah siapla gi amek medsi kol 9..die bg mase sjam,tp ramai kua awl,mane xnye,soalan tahpape,hentam sajala...9.40 kot aku kua..balek bilek,ketok pye ketok lmbt btol nk bukak.si fny tido lg..heh. then die lak bsiap nk amek test munsyi ngn mas kol 11..n skang turn ktorg btige lak tido..hahah..
abesje..mulela babak pepisahan..mule2 mira,then aisah...then aku.....fny ngn mas balek lmbt sket dri aku..
mase pemili dtg amek,dhle gune waja, adek2 aku yg btige tu pon ade,dgn bonet pon agk pnoh...mcmane la nk ltak brg aku yg bebondong2 ni?huaa~~last kene bpangku2 lak..huh..xpe2..rupenye alang2 amek aku kt kmj, nk trus gi lwt nenek,ptotle budk btige tu sebok mngekor..

papepon,knangn di kmj tetp mjadi kenangn antre yg terindah dm hidupku..dgn klasmetnye,dgn rumetnye...ha,si tan jie ying tu,xsmpt nk papai b4 balek.xpela....emm,smpai di melake aku tbce akhbar yg mlaporkn seorg bape pd pelajar pompuan kolejku maut kmlgn dlm pjalann nk amek anknye pulang...innalillahiwainnailaihiroojiuun...
same2la kite sdkhkn alfatihah buat beiau...al fatihah..

2 comments:

Yes said...

hanya mampir...
mohon sedianya mampir juga ke blog saya ya...
kasih komentar juga...
trims...

fatin nazihah ashari said...

erk..encik yes dri indonesia kah?
mekaseh kerana mampir..haha!