May 16, 2009

say no to Tagged

sebelum ni aku xkenal langsung mane2 laman sosial lam dunia internet ni.mule2 kenal pon frenster,sebab akak aku yang perkenalkan..then,bile da ade emel,biasela adeje mesej-mesej invite join banyak web laen..hi-5,tagged,facebook,myspace...ha,ade lagi x?

sajeje nak highlight kat laman 'Tagged' nie..aku saje je buat,x aktif pon..slalu layan fs jek,sbab memang da kemceng ngan budak2 grup alumni spm aka 'femili ceria',hehe..sebab time menganggur pas spm dulu,selalu main reply posting kat grup tu..siap selalu ym conference lagi..diorangla pengubat keboringan aku dulu..hihi..okla pasal tagged ni, aku memang menyampah sangat kalau dpt mesej dri bende alah ni..sebabnye meh nk listkan

::untok 'Play Meet Me' tu,adeje orang yg 'Click Yes' kononnye..selalunye unknown person atau lebih tepat die hantar emel camni : 'somebody has click yes on you'..
lbh kurang la...menyampahla pulak..satu permainan yang amat mengarut penah aku jumpe..heh~::

sebenarnye tu je sbbnye..hehe..intro macam ade reason yg pelbagai jek..ngee~
xpela,nak delete akaun tu..ha...Hi-5 pon aku ade gak,pon x aktif..yang tu memang lepas buat terus delete..haha..rase cam xbekenan nak join web tu..x menarik kot

so sekarang ade frenster la yang masih kekal...sebab da banyak kawan2 yang ade akaun tu..xkire imtiaz , kmj, sktk, member2 grup..so sayang nak buang..dan terbaru da ade akaun Facebook..hehe..yang ni xramai kawan lagi,juz add org yg betul-betul aku akan tegor je.adela dalam 17 org je kot frens.hehe..tapi banyak kuiz yang best dan mengarut lam fb nie..kalau tensen2 bolela jawab,tapinye jawapan utk kuiz2 tu agak mengarutla..haha..so pilehla yang betol2 elok soalannye..IQ Test ke,apeke...tapi nak jawab kuiz ngarut tu bole gak,aku pon suke jawab time boring2..hehe

da xde pape da kot..so kawan2,meh boikot Tagged..web yang sangat xbest dan menjengkelkan..sekian~ =)

4 comments:

nedd said...

betul2....aku dah delete tagged...sgt menakutkan...aku dah penah kna..boleh mamat x guna kat stu cakap benda kotor ngn aku!...bengang aku...BENCI!!
dah la gatal2 sumenya...tnya nama, study mana..BOSAN!..boikot2!

fatin nazihah ashari said...

ye! idop nedd..
taniah sebab bjaye memboikot Tagged yg poyo itu..haha

..SuRaYa..=).. said...

la ye ke..
ak lyn gak tagged nie..sejk wifi matrix tk leh bkk fs..so,ak lyn la tagged..bosn lorh kat ctu..ak pn jrng bkk..

huhu..ak maen 2 jer..tagged n fs jer..huhu..

fatin nazihah ashari said...

ouh..kmj tahpape.blok myspace,youtube ngn fs je.tagged xpulak.tapikan bgus btol ym bole bukak.mesti pihak atasan xkenal ape itu 'YM' dan 'Tagged'..haha

May 16, 2009

say no to Tagged

sebelum ni aku xkenal langsung mane2 laman sosial lam dunia internet ni.mule2 kenal pon frenster,sebab akak aku yang perkenalkan..then,bile da ade emel,biasela adeje mesej-mesej invite join banyak web laen..hi-5,tagged,facebook,myspace...ha,ade lagi x?

sajeje nak highlight kat laman 'Tagged' nie..aku saje je buat,x aktif pon..slalu layan fs jek,sbab memang da kemceng ngan budak2 grup alumni spm aka 'femili ceria',hehe..sebab time menganggur pas spm dulu,selalu main reply posting kat grup tu..siap selalu ym conference lagi..diorangla pengubat keboringan aku dulu..hihi..okla pasal tagged ni, aku memang menyampah sangat kalau dpt mesej dri bende alah ni..sebabnye meh nk listkan

::untok 'Play Meet Me' tu,adeje orang yg 'Click Yes' kononnye..selalunye unknown person atau lebih tepat die hantar emel camni : 'somebody has click yes on you'..
lbh kurang la...menyampahla pulak..satu permainan yang amat mengarut penah aku jumpe..heh~::

sebenarnye tu je sbbnye..hehe..intro macam ade reason yg pelbagai jek..ngee~
xpela,nak delete akaun tu..ha...Hi-5 pon aku ade gak,pon x aktif..yang tu memang lepas buat terus delete..haha..rase cam xbekenan nak join web tu..x menarik kot

so sekarang ade frenster la yang masih kekal...sebab da banyak kawan2 yang ade akaun tu..xkire imtiaz , kmj, sktk, member2 grup..so sayang nak buang..dan terbaru da ade akaun Facebook..hehe..yang ni xramai kawan lagi,juz add org yg betul-betul aku akan tegor je.adela dalam 17 org je kot frens.hehe..tapi banyak kuiz yang best dan mengarut lam fb nie..kalau tensen2 bolela jawab,tapinye jawapan utk kuiz2 tu agak mengarutla..haha..so pilehla yang betol2 elok soalannye..IQ Test ke,apeke...tapi nak jawab kuiz ngarut tu bole gak,aku pon suke jawab time boring2..hehe

da xde pape da kot..so kawan2,meh boikot Tagged..web yang sangat xbest dan menjengkelkan..sekian~ =)

4 comments:

nedd said...

betul2....aku dah delete tagged...sgt menakutkan...aku dah penah kna..boleh mamat x guna kat stu cakap benda kotor ngn aku!...bengang aku...BENCI!!
dah la gatal2 sumenya...tnya nama, study mana..BOSAN!..boikot2!

fatin nazihah ashari said...

ye! idop nedd..
taniah sebab bjaye memboikot Tagged yg poyo itu..haha

..SuRaYa..=).. said...

la ye ke..
ak lyn gak tagged nie..sejk wifi matrix tk leh bkk fs..so,ak lyn la tagged..bosn lorh kat ctu..ak pn jrng bkk..

huhu..ak maen 2 jer..tagged n fs jer..huhu..

fatin nazihah ashari said...

ouh..kmj tahpape.blok myspace,youtube ngn fs je.tagged xpulak.tapikan bgus btol ym bole bukak.mesti pihak atasan xkenal ape itu 'YM' dan 'Tagged'..haha