May 26, 2009

sile boikot kesardinan KTM

ktm yang amt berjase lagi sardin

sardin itu sedap bile makan dengan nasik ditambah kicap mahupon sambal.tapi sardin yang 'dinikmati' di dalam komuter besame-same strangers sekitar Seremban menghale KL Putra amatla menjengkelkan.bukanla niatku untuk mengutuk apetah lagi merungut tehadap ktm yang sekian lame telah berjase kepade rakyat Selangor dan KL selame ini.cume menyatekan kekesalan dan kekeluhan yang makin besarang dihati tatkale memasuki perut ktm itu.apetah lagi apebile sampai dekat KL Sentral,suasane kesardinan itu memang xdapat dipertikai lagi.

huh.semalam aku jalan2 dengan my sis ke Times Square tengok cite 'Syurga Cinta'.huhu.cite itu memang best,kelakar,ade hikmah dan paling best ade Haziq.beliau amtla comel dan gedik semase berlakon sebagai watak adik angkat yang poyo tehadap abang angkatnye Irham (Awal).oops.malas nak buat review crite cam Nawai.fokus utame aku nak cite pasal sardin.abaikan sorga chenta tadi.

mase behimpit-himpit tu,kami ni antare orang2 yang last ar masuk ktm tuh.memang himpit2 sesak paling dasatla dalam hidup aku yang xsuke dengan kesosialan sebegitu rupe.haha.aku rase mesti ade orang laen kat area tengah2 tu rase nak sepak kitorang keluar sebab telah menyebabkan kesesakan tahap gaban macam tu.dalam tu aku duk tepi pintu gakla.ade sorang mamat cine ni bdiri sebelah aku.aku ni dahla takde udare nak benafas,nampak die tengah dengar mp3,aku jadi cam xpuas hati.kenape die nampak cool sedangkan aku tesekse?huh.then ade satu ketike ktm tibe-tibe slow,ekon mati.apelagi,sume bau tengik,hapak,peloh2 bejalan selama seharian sume disatukan besame2 hembusan2 nafas strangers menghasilkan keperitan yang maha dasat.mujurla insiden itu hanye untok beberape saat.keadaan kembali normal.

KL Sentral..blabla..Seputeh...takde orang keluar.memang kawasan tu x glemer kot.tibe-tibe mamat cine sebelah aku tu telah membuat hembusan nafas secare extreme.angin itu menerjah ke tangan aku yang tidak berdose nie.huh.suke2 ko je apek.nasb baek beliau keluar mase kat Serdang.haa..mase apek cine da kua,ramai pulak strangers laen kua skali.ktm telah lapang.rupenye warge Serdangla punce kesesakan itu.huaa..meh boikot org Serdang..lalalala~
[ini isu sensitif..harap warge serdang bawak betenang..hahaha].

akhernye sampai Bangi ku yang tercinte.hepi.

sape penah makan kat Wendy's?ade jual burger Shrimp.sapetau 'shrimp' tu ape?nawai kate shrimp adela daging ikan paus ataupun ikan yu ataupun ikan jerung.haha.begitu ekselen english beliau.same-samela kite improve English kite.

SHRIMP=UDANG

sekian,terime kaseh

14 comments:

dell~ said...

haha...aq pown x suke keadaan sebegitu,,,stress je dlm tren 2..

nawez said...
This comment has been removed by the author.
nabilah said...

xley nk boikot itu je public transport yg ade nk g serdang wuu T.T

nabilah said...

dan saya org serdang ye..jgn lupa ye..wuuu

nawez said...

shrimp = udang.

yes. i akan ingat sampai mati.

fatin nazihah ashari said...

kakbell: hahaha.org serdang=sardin.
sile terime hakikat yang nyate ini.

akak:bagus.besame-same improve english kite.huhu

crixerity said...

lol...aku dulu dulu ingat shrimp tu apa ye? lupa dah..hehe...

seperti telah aku jelaskan..anda pula akan dimarahi bila jadi pelajar di UPM, bilamana seorang perempuan kecil tidak dikenali bersama akaknya naik ktm penuh sesak.

liyana [syncro] said...

aq x pnah naek mnde2 nih.. huwaaa~

urmm..
best sgt ker syurga cinta tuh?

fatin nazihah ashari said...

mirul:thx doakan aku bole masok upm.
kopanggil aku perempuan kcil?
hahaha..lawak2
pasni aku mesti kene boikot sbb jadik wrge serdang..ayoyo..;)

liyana:best2...u shud watch it

.::annemishi::. said...

nak tgok gak sorga cinta tuh~~~
T.T

tpi exam nih~~~~

kna tggu jumaat next week bru leh tgok..
wah3.. chaiyok2..

fatin nazihah ashari said...

huhu aneh
alang2 tengok jgn pndg blkg congkak sekali..
4jun dipawagam ye..;)

liyana [syncro] said...

adeh...
tngok snsorg..
x best lar jihah. =(

fatin nazihah ashari said...

adui..sorang2?
xde org nk temanke?
xpe2..ko bole bine self konfiden
kalau gi tgok wyg alone..
pcayela ckp aku..huhu

liyana [syncro] said...

uih!
cukup bahaye dok dlm panggung.. kalo naseb x baek, dpt laki tanpa kapel dok sblah ku..

May 26, 2009

sile boikot kesardinan KTM

ktm yang amt berjase lagi sardin

sardin itu sedap bile makan dengan nasik ditambah kicap mahupon sambal.tapi sardin yang 'dinikmati' di dalam komuter besame-same strangers sekitar Seremban menghale KL Putra amatla menjengkelkan.bukanla niatku untuk mengutuk apetah lagi merungut tehadap ktm yang sekian lame telah berjase kepade rakyat Selangor dan KL selame ini.cume menyatekan kekesalan dan kekeluhan yang makin besarang dihati tatkale memasuki perut ktm itu.apetah lagi apebile sampai dekat KL Sentral,suasane kesardinan itu memang xdapat dipertikai lagi.

huh.semalam aku jalan2 dengan my sis ke Times Square tengok cite 'Syurga Cinta'.huhu.cite itu memang best,kelakar,ade hikmah dan paling best ade Haziq.beliau amtla comel dan gedik semase berlakon sebagai watak adik angkat yang poyo tehadap abang angkatnye Irham (Awal).oops.malas nak buat review crite cam Nawai.fokus utame aku nak cite pasal sardin.abaikan sorga chenta tadi.

mase behimpit-himpit tu,kami ni antare orang2 yang last ar masuk ktm tuh.memang himpit2 sesak paling dasatla dalam hidup aku yang xsuke dengan kesosialan sebegitu rupe.haha.aku rase mesti ade orang laen kat area tengah2 tu rase nak sepak kitorang keluar sebab telah menyebabkan kesesakan tahap gaban macam tu.dalam tu aku duk tepi pintu gakla.ade sorang mamat cine ni bdiri sebelah aku.aku ni dahla takde udare nak benafas,nampak die tengah dengar mp3,aku jadi cam xpuas hati.kenape die nampak cool sedangkan aku tesekse?huh.then ade satu ketike ktm tibe-tibe slow,ekon mati.apelagi,sume bau tengik,hapak,peloh2 bejalan selama seharian sume disatukan besame2 hembusan2 nafas strangers menghasilkan keperitan yang maha dasat.mujurla insiden itu hanye untok beberape saat.keadaan kembali normal.

KL Sentral..blabla..Seputeh...takde orang keluar.memang kawasan tu x glemer kot.tibe-tibe mamat cine sebelah aku tu telah membuat hembusan nafas secare extreme.angin itu menerjah ke tangan aku yang tidak berdose nie.huh.suke2 ko je apek.nasb baek beliau keluar mase kat Serdang.haa..mase apek cine da kua,ramai pulak strangers laen kua skali.ktm telah lapang.rupenye warge Serdangla punce kesesakan itu.huaa..meh boikot org Serdang..lalalala~
[ini isu sensitif..harap warge serdang bawak betenang..hahaha].

akhernye sampai Bangi ku yang tercinte.hepi.

sape penah makan kat Wendy's?ade jual burger Shrimp.sapetau 'shrimp' tu ape?nawai kate shrimp adela daging ikan paus ataupun ikan yu ataupun ikan jerung.haha.begitu ekselen english beliau.same-samela kite improve English kite.

SHRIMP=UDANG

sekian,terime kaseh

14 comments:

dell~ said...

haha...aq pown x suke keadaan sebegitu,,,stress je dlm tren 2..

nawez said...
This comment has been removed by the author.
nabilah said...

xley nk boikot itu je public transport yg ade nk g serdang wuu T.T

nabilah said...

dan saya org serdang ye..jgn lupa ye..wuuu

nawez said...

shrimp = udang.

yes. i akan ingat sampai mati.

fatin nazihah ashari said...

kakbell: hahaha.org serdang=sardin.
sile terime hakikat yang nyate ini.

akak:bagus.besame-same improve english kite.huhu

crixerity said...

lol...aku dulu dulu ingat shrimp tu apa ye? lupa dah..hehe...

seperti telah aku jelaskan..anda pula akan dimarahi bila jadi pelajar di UPM, bilamana seorang perempuan kecil tidak dikenali bersama akaknya naik ktm penuh sesak.

liyana [syncro] said...

aq x pnah naek mnde2 nih.. huwaaa~

urmm..
best sgt ker syurga cinta tuh?

fatin nazihah ashari said...

mirul:thx doakan aku bole masok upm.
kopanggil aku perempuan kcil?
hahaha..lawak2
pasni aku mesti kene boikot sbb jadik wrge serdang..ayoyo..;)

liyana:best2...u shud watch it

.::annemishi::. said...

nak tgok gak sorga cinta tuh~~~
T.T

tpi exam nih~~~~

kna tggu jumaat next week bru leh tgok..
wah3.. chaiyok2..

fatin nazihah ashari said...

huhu aneh
alang2 tengok jgn pndg blkg congkak sekali..
4jun dipawagam ye..;)

liyana [syncro] said...

adeh...
tngok snsorg..
x best lar jihah. =(

fatin nazihah ashari said...

adui..sorang2?
xde org nk temanke?
xpe2..ko bole bine self konfiden
kalau gi tgok wyg alone..
pcayela ckp aku..huhu

liyana [syncro] said...

uih!
cukup bahaye dok dlm panggung.. kalo naseb x baek, dpt laki tanpa kapel dok sblah ku..