June 08, 2009

Hepi Besday to You..Ibu!!

hari ni tanggal 8 Jun 2009,adelah ulangtahun kelahiran ibuku yang ke-47..hehehe.meskipun da nak dekat setengah abad,wajah beliau tetap awet mude dan jelite..yang akhirnya menurun kepade baka-baka beliau..well~ok,disini aku lampirkan siket kenangan2 terindah sepanjang majlis besday secare kecil-kecilan kat umah kitorang malam tadi.

sate daging + sate ayam beserta kek coklat yang enak...

kek besday ibu yang ke-47!!..:)

upacara memotong kek..sume sibuk nak masok gambar..:p

hadiah spesel dari ayah n anak-anak..(100% gune duit ayah..haha)

sesi suap-menyuap ala-ala romeo and juliet..hahaha



si Din besame ceri memberi pose istimewe

abang menunjukkan muke bangge untuk ditayangkan pade nawai yang absence dalam majlis..haha

majlis ni dihadiri oleh pasangan suami isteri atuk sedare aku gak..dan seorang kanak-kanak telah absence kerane tepakse menjalani internship di KLCC.so pity.poor gurl.agenda utame penayangan gambar adelah untok bekongsi kegembiraan dan mengeksenkan diri kepade nawai yang pastinye amat dengki..ngee..bawak besabar kak..ingat ni je..LAA TAHZAN..;P

buku LA TAHZAN..bacelah kawan2..memang bagus untuk pengisian rohani kite..memberi kite motivasi dan semangat dalam mengenal erti hidup

oh ye,budak KMJ mesti perasan sweater hitam oren yang aku pakai tu adelah sweater matrix kite.amacam,smart x?hehehe..perasan!

dan ade sebuah movie maker khas yang dicreate oleh saye khas untok ibu.namun,atas beberape kesulitan dan resistant yang xdapat dielakkan,kite lupekan jela nak upload kat sini.kerane gambar2 didalamnye ade yang private and confidential..kepade sume jangan kecewe dan besedih..ingatlah,LAA TAHZAN..;)

credit to all yang menjayekan majlis harini..disini list tugas2 yang telah dilakukan kami sekuarge...

ayah
bagi idea beli purse,beli makanan,kuarkan money

abang
balut hadiah,komen movie maker,basoh pinggan..

akak
survey purse..tu je..dan absence majlis..wikit wikit..;D

aku
buat movie maker,survey purse,prepare tuk majlis

Text ColorDin
potong salotape untuk wrapper hadiah...tu je..=___="
Text Color
Wa
buat air,survey purse,buat kad ucapan

Una
pengarah untuk semuanye..pembeli kek,sate,pembersih meje,penyapu lantai,pengangkat kek,pengkecoh majlis,pengerusi majlis,kirenye paling bizila antare sume..wahaha

p/s: selamat ulang tahun ke-7 kepade ex-Kostaqian..aku sayang sekolah kite.besday ibu aku=besday KOSTAQ=8 Jun..;D

20 comments:

.::annemishi::. said...

ibu mertuaku~~ happy besday~~

:P

nedd said...

ohhhh...soooo sweeet......

klau my mother's bday..ku bake cake 4 her..huhu...x pon ikot apa yg die mau makan time tu~..then i try masak...huhu...

liyana [syncro] said...

walauwehh..
bapak best mak hg..

huhu...
selamat hari lahir utk mak hg yerkk.
=)

fatin nazihah ashari said...

aneh: ehem3..timekaseh my sis in law..haha..ko nak abg aku ke adik aku ;D

nedd: respek ar..pandai ko ek..aku ni takat beli je mampu..kene bguru nih ;P

yana: yup..thx yana ;)

..SuRaYa..=).. said...

huhu..hepy besday to ur mom..smoga pnjng umo n mrh rezeki also berbahagia selalu..Amin..

owh..sweater KMJ ker??huhu..

fatin nazihah ashari said...

huhu..su
ko xtau ke?
mesti gi kesis nak online fs je..
xde pon nak belek3 sweater kat area belakang nun..haha

dell~ said...

jiha,,
aq pown br je smbut besdei mak aq..
huhu...
6 aribln...
hepi besdei 2 ur mum..

ducgirl said...

hahahaha... comei ar gamba trio kite bsame kucen tsebot ..
nmpknyer tnp una , majlis ini hambar , ye , tentu skali ..
emmm watever .. org nk wat folio geo la pulak
rasenyer blog kali ni bez gak! coz the amazin piccah! n the duty rooster
LA TAHZAN kakakku Nawai!=P

nash said...

wuhhuu...smb0tan yg agak meriah..
c0z ade yg meriuhkn suasane..
hax!
kate nk wat seprais..
tp da kantoi..ek elehh...
ayah memalu lak org soh suap ibu..
ish2..
pape p0n..epi besday ibu!!!!!
wow0owo0o0w....

fatin nazihah ashari said...

dell: yeke.umo mak ko bape yek?hepi besday to ur mum too..;P

wa: haha..memg comel.espcially yg sweter itm oren tuh.pi la wt keje KGT ko tuh,nyemak je kat cni.

-sambel wt gaye matahari..;D-

din: kantoi itu pekare normal..asalkan majlis meriah dan menghepikan sume..vote for besday party..wihiee!!

dell~ said...

umo mak ceq 47..
huhu...mak kmo?

nedd said...

hehe..saya tak layak la nak amik anak murid...haha...

..SuRaYa..=).. said...

owh..sweater kdai siswa ker??huhu..

ak jrng msuk ctu la..msk pun time nk print bi..tu jer..

ak gne wifi yg free tu jer..lyn tagged..tp mse akhr bln tiga,tagged pun da tkleh dibka..

haha..cian dak matrix yg skrg n setersnya..huhu..

fatin nazihah ashari said...

dell: samela mak kite nye umor..adekah ini takdir?huhu

nedd: xpela..aku gi menuntut ilmu bahase tamil ngan adek aku jela pasni

su: ouh..biarkan.padan muke mereke sume..*twisted evil*

crixerity said...

jihah, maaf lambat..
selamat hari lahir kat ibu kau..ahahhaa..
kau kunun je macam sibuk..padahal..
:p

fatin nazihah ashari said...

mirul..aku memang sebok untok mende laen..tapi xkanla untuk ibu sniri pon sibuk jugak an?
jangan perli2 saye..hiihi

dell~ said...

Sesungguhnya...
Takdir penentu segala
Bahagia yang dicita
Hanya sedetik jaraknya..


haha...terigt lagu nie..

fatin nazihah ashari said...

lagu apeye?
ade kaitan dengan ibu kah

dell~ said...

kaitan dgn takdir...
takdir ibumu dan ibuku..

fatin nazihah ashari said...

oic..
mesti best kan
takder laher tarikh dekat2..huhu

June 08, 2009

Hepi Besday to You..Ibu!!

hari ni tanggal 8 Jun 2009,adelah ulangtahun kelahiran ibuku yang ke-47..hehehe.meskipun da nak dekat setengah abad,wajah beliau tetap awet mude dan jelite..yang akhirnya menurun kepade baka-baka beliau..well~ok,disini aku lampirkan siket kenangan2 terindah sepanjang majlis besday secare kecil-kecilan kat umah kitorang malam tadi.

sate daging + sate ayam beserta kek coklat yang enak...

kek besday ibu yang ke-47!!..:)

upacara memotong kek..sume sibuk nak masok gambar..:p

hadiah spesel dari ayah n anak-anak..(100% gune duit ayah..haha)

sesi suap-menyuap ala-ala romeo and juliet..hahaha



si Din besame ceri memberi pose istimewe

abang menunjukkan muke bangge untuk ditayangkan pade nawai yang absence dalam majlis..haha

majlis ni dihadiri oleh pasangan suami isteri atuk sedare aku gak..dan seorang kanak-kanak telah absence kerane tepakse menjalani internship di KLCC.so pity.poor gurl.agenda utame penayangan gambar adelah untok bekongsi kegembiraan dan mengeksenkan diri kepade nawai yang pastinye amat dengki..ngee..bawak besabar kak..ingat ni je..LAA TAHZAN..;P

buku LA TAHZAN..bacelah kawan2..memang bagus untuk pengisian rohani kite..memberi kite motivasi dan semangat dalam mengenal erti hidup

oh ye,budak KMJ mesti perasan sweater hitam oren yang aku pakai tu adelah sweater matrix kite.amacam,smart x?hehehe..perasan!

dan ade sebuah movie maker khas yang dicreate oleh saye khas untok ibu.namun,atas beberape kesulitan dan resistant yang xdapat dielakkan,kite lupekan jela nak upload kat sini.kerane gambar2 didalamnye ade yang private and confidential..kepade sume jangan kecewe dan besedih..ingatlah,LAA TAHZAN..;)

credit to all yang menjayekan majlis harini..disini list tugas2 yang telah dilakukan kami sekuarge...

ayah
bagi idea beli purse,beli makanan,kuarkan money

abang
balut hadiah,komen movie maker,basoh pinggan..

akak
survey purse..tu je..dan absence majlis..wikit wikit..;D

aku
buat movie maker,survey purse,prepare tuk majlis

Text ColorDin
potong salotape untuk wrapper hadiah...tu je..=___="
Text Color
Wa
buat air,survey purse,buat kad ucapan

Una
pengarah untuk semuanye..pembeli kek,sate,pembersih meje,penyapu lantai,pengangkat kek,pengkecoh majlis,pengerusi majlis,kirenye paling bizila antare sume..wahaha

p/s: selamat ulang tahun ke-7 kepade ex-Kostaqian..aku sayang sekolah kite.besday ibu aku=besday KOSTAQ=8 Jun..;D

20 comments:

.::annemishi::. said...

ibu mertuaku~~ happy besday~~

:P

nedd said...

ohhhh...soooo sweeet......

klau my mother's bday..ku bake cake 4 her..huhu...x pon ikot apa yg die mau makan time tu~..then i try masak...huhu...

liyana [syncro] said...

walauwehh..
bapak best mak hg..

huhu...
selamat hari lahir utk mak hg yerkk.
=)

fatin nazihah ashari said...

aneh: ehem3..timekaseh my sis in law..haha..ko nak abg aku ke adik aku ;D

nedd: respek ar..pandai ko ek..aku ni takat beli je mampu..kene bguru nih ;P

yana: yup..thx yana ;)

..SuRaYa..=).. said...

huhu..hepy besday to ur mom..smoga pnjng umo n mrh rezeki also berbahagia selalu..Amin..

owh..sweater KMJ ker??huhu..

fatin nazihah ashari said...

huhu..su
ko xtau ke?
mesti gi kesis nak online fs je..
xde pon nak belek3 sweater kat area belakang nun..haha

dell~ said...

jiha,,
aq pown br je smbut besdei mak aq..
huhu...
6 aribln...
hepi besdei 2 ur mum..

ducgirl said...

hahahaha... comei ar gamba trio kite bsame kucen tsebot ..
nmpknyer tnp una , majlis ini hambar , ye , tentu skali ..
emmm watever .. org nk wat folio geo la pulak
rasenyer blog kali ni bez gak! coz the amazin piccah! n the duty rooster
LA TAHZAN kakakku Nawai!=P

nash said...

wuhhuu...smb0tan yg agak meriah..
c0z ade yg meriuhkn suasane..
hax!
kate nk wat seprais..
tp da kantoi..ek elehh...
ayah memalu lak org soh suap ibu..
ish2..
pape p0n..epi besday ibu!!!!!
wow0owo0o0w....

fatin nazihah ashari said...

dell: yeke.umo mak ko bape yek?hepi besday to ur mum too..;P

wa: haha..memg comel.espcially yg sweter itm oren tuh.pi la wt keje KGT ko tuh,nyemak je kat cni.

-sambel wt gaye matahari..;D-

din: kantoi itu pekare normal..asalkan majlis meriah dan menghepikan sume..vote for besday party..wihiee!!

dell~ said...

umo mak ceq 47..
huhu...mak kmo?

nedd said...

hehe..saya tak layak la nak amik anak murid...haha...

..SuRaYa..=).. said...

owh..sweater kdai siswa ker??huhu..

ak jrng msuk ctu la..msk pun time nk print bi..tu jer..

ak gne wifi yg free tu jer..lyn tagged..tp mse akhr bln tiga,tagged pun da tkleh dibka..

haha..cian dak matrix yg skrg n setersnya..huhu..

fatin nazihah ashari said...

dell: samela mak kite nye umor..adekah ini takdir?huhu

nedd: xpela..aku gi menuntut ilmu bahase tamil ngan adek aku jela pasni

su: ouh..biarkan.padan muke mereke sume..*twisted evil*

crixerity said...

jihah, maaf lambat..
selamat hari lahir kat ibu kau..ahahhaa..
kau kunun je macam sibuk..padahal..
:p

fatin nazihah ashari said...

mirul..aku memang sebok untok mende laen..tapi xkanla untuk ibu sniri pon sibuk jugak an?
jangan perli2 saye..hiihi

dell~ said...

Sesungguhnya...
Takdir penentu segala
Bahagia yang dicita
Hanya sedetik jaraknya..


haha...terigt lagu nie..

fatin nazihah ashari said...

lagu apeye?
ade kaitan dengan ibu kah

dell~ said...

kaitan dgn takdir...
takdir ibumu dan ibuku..

fatin nazihah ashari said...

oic..
mesti best kan
takder laher tarikh dekat2..huhu