June 13, 2009

bewajah baru ;)

tadaa!! hehe..see..my blog has new look.hik3..well,bagi yang ingatlah,kalau yang x ingat tuh sukehati korangla kan.before this blog aku background hitam.namun,setelah tepedaye,tepengaruh,temakan,tepikat dengan kesucian blog cik hanis hafizah a.k.a anneh,yang mane memiliki blog yang memang 'plain',so i've decided to change my dark layout to a clean one.hee..thanx lah kepade sumber inspirasi ku ituh.

ini anneh..hehe..anneh!sori aku curik pic hang..bagi capub sat..hik3

eventhough aku rase layout ni xdela plain mane pon,sebab ade corak-corak laen..serabut gak dengan kaler2 yang bemacam2.yela,mase layout itam bole sukehati letak warne macam2 pon still nampak,tapi bile dah 'clean' nih,terhad siketlah.tengoklah post-post sebelum nih,banyak yang tulisannye xboleh dibace dengan baek,sebab kaler agak terang dan agak pudar...aduii..malas aku nak edit.

dat's all...link2 member2 pon dah hilang.kene buat balek la nampaknye.hurmm..sapetau macamane cara kalau kite nak tukar layout,dalam mase same sume gadget2 kite xhilang?anybody??hik3..malasla nak buat.laenkali rajin aku link balek korang2 punye blog.

p/s: saye gerenti anneh xtido malam sebab terharu dengan entry saye kali ini.xpe3..orang laen next entry saye ketengahkan..lalalala~~ ;)

11 comments:

.::annemishi::. said...

ku tidoq lena jaa~~~~ ha3


bleh plak dia bedal pic tuh..
kot aar pic kt facebook.. T.T

ha3...

fatin nazihah ashari said...

hihi..
aku amek pic blog ko je..
manede gi fb
haha

dell~ said...

haha...ade nme blog aq..
wah...terharunye anneh..
promote blog ku jua jiha..
hahaha


p/s: jiha, aq da lme nk tuka tp sbb hilang mnde2 2 la mls nk tuka..

fatin nazihah ashari said...

dell..
nantila ade idea aku buatla..
hik3

dell~ said...

eit,,buat ape?
xperasan ea ade tls "colours" di situ..

fatin nazihah ashari said...

oo..
perasan3..
bgge ar tu..huhu

crixerity said...

waawaaa...dah baru maaa..
aku nak tengok tahan berapa lama
:)

p/s:anneh macam tak betoi ja...

fatin nazihah ashari said...

erk..ini meragui kesetiaan nmpknye..
well,memg da tepikat kat satu layout
pink uh..
yg scrappinblogs punye..
tggu ni lame sket bru tuko..;)

.::annemishi::. said...

to dell..
itu namanya kebetulan ya.. ha3..

to mirul..
apa yg x betol?
ku waras selalu...aceh~

fatin nazihah ashari said...

haha..macam2 korg ni

dell~ said...

hak2..bkn kebetulan tp takdir...
hihi

June 13, 2009

bewajah baru ;)

tadaa!! hehe..see..my blog has new look.hik3..well,bagi yang ingatlah,kalau yang x ingat tuh sukehati korangla kan.before this blog aku background hitam.namun,setelah tepedaye,tepengaruh,temakan,tepikat dengan kesucian blog cik hanis hafizah a.k.a anneh,yang mane memiliki blog yang memang 'plain',so i've decided to change my dark layout to a clean one.hee..thanx lah kepade sumber inspirasi ku ituh.

ini anneh..hehe..anneh!sori aku curik pic hang..bagi capub sat..hik3

eventhough aku rase layout ni xdela plain mane pon,sebab ade corak-corak laen..serabut gak dengan kaler2 yang bemacam2.yela,mase layout itam bole sukehati letak warne macam2 pon still nampak,tapi bile dah 'clean' nih,terhad siketlah.tengoklah post-post sebelum nih,banyak yang tulisannye xboleh dibace dengan baek,sebab kaler agak terang dan agak pudar...aduii..malas aku nak edit.

dat's all...link2 member2 pon dah hilang.kene buat balek la nampaknye.hurmm..sapetau macamane cara kalau kite nak tukar layout,dalam mase same sume gadget2 kite xhilang?anybody??hik3..malasla nak buat.laenkali rajin aku link balek korang2 punye blog.

p/s: saye gerenti anneh xtido malam sebab terharu dengan entry saye kali ini.xpe3..orang laen next entry saye ketengahkan..lalalala~~ ;)

11 comments:

.::annemishi::. said...

ku tidoq lena jaa~~~~ ha3


bleh plak dia bedal pic tuh..
kot aar pic kt facebook.. T.T

ha3...

fatin nazihah ashari said...

hihi..
aku amek pic blog ko je..
manede gi fb
haha

dell~ said...

haha...ade nme blog aq..
wah...terharunye anneh..
promote blog ku jua jiha..
hahaha


p/s: jiha, aq da lme nk tuka tp sbb hilang mnde2 2 la mls nk tuka..

fatin nazihah ashari said...

dell..
nantila ade idea aku buatla..
hik3

dell~ said...

eit,,buat ape?
xperasan ea ade tls "colours" di situ..

fatin nazihah ashari said...

oo..
perasan3..
bgge ar tu..huhu

crixerity said...

waawaaa...dah baru maaa..
aku nak tengok tahan berapa lama
:)

p/s:anneh macam tak betoi ja...

fatin nazihah ashari said...

erk..ini meragui kesetiaan nmpknye..
well,memg da tepikat kat satu layout
pink uh..
yg scrappinblogs punye..
tggu ni lame sket bru tuko..;)

.::annemishi::. said...

to dell..
itu namanya kebetulan ya.. ha3..

to mirul..
apa yg x betol?
ku waras selalu...aceh~

fatin nazihah ashari said...

haha..macam2 korg ni

dell~ said...

hak2..bkn kebetulan tp takdir...
hihi