June 24, 2009

sampai pon. lambat betol geram pulak rase

dari tajuk pon dah tahu sekarang tengah mode geram.grrrr...orang laen sume da buat medical check up la itula inila saye pulak duduk diam macam nak tinggal kat umah sampai tua xnak belajar lagi. actually i knew yang pihak U tak kire U mane pon memang akan pos laju untuk pelajar yang tinggal kat negeri jauh2.macam UPM,kawan saye kat Terengganu tu dapat surat hari Ahad saye yang Bangi ni hari Rabu baru dapat.macam UMS,kawan saye dekat Dungun dapat surat Ahad tapi si Sab yang tinggal kat Sabah tu hari Selasa baru dapat kot.tak apela yang penting surat dah sampai. naseb baek da shopping baju. tapi tak complete lagila.naseb baek dekat dengan rumah setiap minggu nak balek pun takpe.

banyak mende nak kene settle ni.

apepon tak sabar nak jadi mahasiswi.hehe.

15 comments:

..SuRaYa..=).. said...

hoho..jiha..sabo2..
ku yg duk johor ni pon bru dpt smlm surt..ak pon tk wat lg medicl chck up..n bnyk lg tk wat..bju tk kmas..
hoho..tkpe la..

nabilah said...

kwn akak xsmpai2 lg surat dpt upm gk..
muahaha siann..

ainShahajar said...

itu namanya diskriminasi.. patot sume pos laju.. sume bayar sama kan..

jgn ade yg tertinggal k =)

:: atique :: said...

huhu~~
ak dh jdik mahasiswa....

fatin nazihah ashari said...

su : oic..aku pon wt kat upm jela cmni

kak bell: alahai siannye die..isk3

kak ain: haahha..betol3

atiq: ceis..riak pule ye..poyo betul

dell~ said...

aq nk join atiq..
aq juge mahasiswi...
hahahaha


jiha~ suke la 2 dkt ngan umah..
nnt kalah aq la balik umah..
haha

Pejalan Kaki Yang Kadang-kadang Berlari said...

To bakal mahasiswi upm,
Jaga diri, jaga iman..Blajar rajin2.Jgn malas-malas, Gudluck dear!

nedd said...

hehe....

sabar2....

nge..penantian itu mmg menyiksakan!

finally!

haha..bpe kali pesan dah nih..nak pesan gak lagi..beljar rajin2..hik3

fareha azhar said...

hehe..xpe2 jihah..
skang da dpt surat..leh wat checkup..= )

nawez said...

alahai rakus dan emonye anda di saat2 genting nak jadik mahasiswi upm neh... keco lebeh.. hahahak


*paten yg soh bagik komen* yucks

fatin nazihah ashari said...

dell : haha..memg aku akan baek setiap minggu.da lteh skolah jauh2 dulu

siti : to bkl mhsiswi usm, awk pon jage diri tau..gudlak ;)

nedd : timekaseh tcer nedd! hoho

fareha : yup..tapi buat kat upm je kot..huhu.ngajok xde mood buat skang.

akak : ceis2..senyap2 suda..adoyai.ngee~~

sosimplesabrina said...

jiha!! nape aku x dpt2 lagik? bukan ke klu 1 ngri smpi cepat..ni x adil!! iskh..esok aku nak call UMS nih..
bengang~~

fatin nazihah ashari said...

erk sab..
ko xdapat lagi??
aku ingtkan dah..siap tulis ko dpat selase lagi

eee...kol jgn xkol
kadg2 salah pejabat pos au..
sabar sab..
insyaAllah esok dapat

crixerity said...

waaa..dapat upm..upm sangat best kot..haha...boleh ar..
ayah aku kat upm bahagian HEP..
:)

fatin nazihah ashari said...

yup..
aku da cek website upm..
ayah anda name H******* an?
huhu cofidential pulak..

June 24, 2009

sampai pon. lambat betol geram pulak rase

dari tajuk pon dah tahu sekarang tengah mode geram.grrrr...orang laen sume da buat medical check up la itula inila saye pulak duduk diam macam nak tinggal kat umah sampai tua xnak belajar lagi. actually i knew yang pihak U tak kire U mane pon memang akan pos laju untuk pelajar yang tinggal kat negeri jauh2.macam UPM,kawan saye kat Terengganu tu dapat surat hari Ahad saye yang Bangi ni hari Rabu baru dapat.macam UMS,kawan saye dekat Dungun dapat surat Ahad tapi si Sab yang tinggal kat Sabah tu hari Selasa baru dapat kot.tak apela yang penting surat dah sampai. naseb baek da shopping baju. tapi tak complete lagila.naseb baek dekat dengan rumah setiap minggu nak balek pun takpe.

banyak mende nak kene settle ni.

apepon tak sabar nak jadi mahasiswi.hehe.

15 comments:

..SuRaYa..=).. said...

hoho..jiha..sabo2..
ku yg duk johor ni pon bru dpt smlm surt..ak pon tk wat lg medicl chck up..n bnyk lg tk wat..bju tk kmas..
hoho..tkpe la..

nabilah said...

kwn akak xsmpai2 lg surat dpt upm gk..
muahaha siann..

ainShahajar said...

itu namanya diskriminasi.. patot sume pos laju.. sume bayar sama kan..

jgn ade yg tertinggal k =)

:: atique :: said...

huhu~~
ak dh jdik mahasiswa....

fatin nazihah ashari said...

su : oic..aku pon wt kat upm jela cmni

kak bell: alahai siannye die..isk3

kak ain: haahha..betol3

atiq: ceis..riak pule ye..poyo betul

dell~ said...

aq nk join atiq..
aq juge mahasiswi...
hahahaha


jiha~ suke la 2 dkt ngan umah..
nnt kalah aq la balik umah..
haha

Pejalan Kaki Yang Kadang-kadang Berlari said...

To bakal mahasiswi upm,
Jaga diri, jaga iman..Blajar rajin2.Jgn malas-malas, Gudluck dear!

nedd said...

hehe....

sabar2....

nge..penantian itu mmg menyiksakan!

finally!

haha..bpe kali pesan dah nih..nak pesan gak lagi..beljar rajin2..hik3

fareha azhar said...

hehe..xpe2 jihah..
skang da dpt surat..leh wat checkup..= )

nawez said...

alahai rakus dan emonye anda di saat2 genting nak jadik mahasiswi upm neh... keco lebeh.. hahahak


*paten yg soh bagik komen* yucks

fatin nazihah ashari said...

dell : haha..memg aku akan baek setiap minggu.da lteh skolah jauh2 dulu

siti : to bkl mhsiswi usm, awk pon jage diri tau..gudlak ;)

nedd : timekaseh tcer nedd! hoho

fareha : yup..tapi buat kat upm je kot..huhu.ngajok xde mood buat skang.

akak : ceis2..senyap2 suda..adoyai.ngee~~

sosimplesabrina said...

jiha!! nape aku x dpt2 lagik? bukan ke klu 1 ngri smpi cepat..ni x adil!! iskh..esok aku nak call UMS nih..
bengang~~

fatin nazihah ashari said...

erk sab..
ko xdapat lagi??
aku ingtkan dah..siap tulis ko dpat selase lagi

eee...kol jgn xkol
kadg2 salah pejabat pos au..
sabar sab..
insyaAllah esok dapat

crixerity said...

waaa..dapat upm..upm sangat best kot..haha...boleh ar..
ayah aku kat upm bahagian HEP..
:)

fatin nazihah ashari said...

yup..
aku da cek website upm..
ayah anda name H******* an?
huhu cofidential pulak..