June 15, 2009

promote web sosial

assalamualaikum

okeh.tadi saye dapat email invitation dari member chat saye, cik Nurul Syifak.
dalam emel tu beliau menginvite saye untuk join sebuah web sosial.macam yang kite tengok,nowadays yang popular macam Friendster lapuk,Tagged tahpape,Myspace xbest,Hi-5 xleh bla dan paling best Facebook konon2 advance.tapi sume tu orang barat punye.(kemain kutuk tapi saye pun maen jugak mende-mende tu)

tapikan web ni laen siket.ia ni macam islamik la..orang islam yang create.sekarang da ade lebih 300 members kat situ.name penuh web ni adelah 'World of Islam'-jundul muslimin&muslimah. so saye nak rekemen kawan-kawan untok same-same memeriahkan web nih.kalau bole join fs,mengape tidak yang ini?saye da send recommendation emel kat sume contacts yang saye ade dari list ym so semestinye anda sume dapat emel itu

kecuali seorang "kanak-kanak-yg-tak-boleh-disebut-namanya" yang menafikan kesampaian emel itu.biarla beliau.ini link web tesebut:

tekan jangan tak tekan


cube lihat sebelah kanan atas sekali ade sebijik badge bukan.ia adalah badge dari web itu.anda bole tekan dan secare otomatik akan berade dalam web itu.i've decided untuk letak sebagai gadget di blog ini dalam usaha mempromosikan web itu.manela tahu ade mereke2 yang saje-saje lalu tenampak badge ini dan saje nak klik tibe-tibe temasuk web itu lalu mendaftar sebagai ahli maka ahli pun menjadi semakin ramai.hooray.da register nanti anda sume bole buat badge juge.

pesanan khas=jangan lupe add saye

sekian saje..saye nak tido.jangan lupe sign up..papai.wassalam

9 comments:

Sulaiman Bin Ismail said...

assalamualaikum warahmatullah... ya habibi maulana ya cik fatin anta nazihah... eh silap.. cik fatin nazihah.. siapakah kanak-kanak yg dimaksudkan anta ? ana muslim....kekekekekeke.. ana sudah join web tu... ahlah wahsasalahan...eh silap.. ahlan wahsalan... skian, terima kasih...

p/s : add aku skali yer kat web tu terutamanya gadis-gadis muslimah di luar sana...laki x payah la add...hakahakahakahakahakaha

Sulaiman Bin Ismail said...

maap yer.. bahasa arab sayer teruk.. sebentar tadi ade kanak-kanak dari t'ganu tegur yg saya silap guna ayat "anta" tu..patutnya anti...kekekkeke maklumlah dh lama tinggalkan kelas fardhu ain kecik2 dulu...dh xreti base arab..tapi english reti la...kekekeekekeke...

p/s : jgn lupa add saya kat web tu yer...laki x payah add pun xpe...hakahakahakahakha

ainShahajar said...

wah..nak join gak...

mane tahu kn dpt jodoh.

wakaka

liyana [syncro] said...

wahh..
kene join gak nih!

btol pd ain kat atas nih, mane tau jumpe 'jodoh' kat sane.. kah3.. erkk.. mna plak lar nk cmpk yg sorg nih

sila add saya juga.. ismi liyana.. hehu... btol ker har? sudaa lama mninggalkan al-luqatul arabiah

fatin nazihah ashari said...

man: kenape anda suke komen panjang2?saye amat pening tau nggak..xpela,arabic kamu maken memberangsangkan.good2..

erk..btol niat ye.adeke nak add muslimah je.gatal btol.muslimin xnak pulak..tengok2 muslimah2 pon xsudi add hang..padan muke..hahaha

kak ain: ye kak ain.dapat jodoh kat situ bagus gak..huk3

yana: oo..sekepale ngn kak ain ek.ok2..nanti i add u ;)

nedd said...

ea??napa x dapat emel tu..x per2 ku akan sign in jugak..

haish..nak cari jodoh plak die~

fatin nazihah ashari said...

nedd
oo..entahla..aku da send kat sume..

emm..ko pun tgolong sbg
'knk2-yg-xbole-disebut-namenye'..
hik3

liyana [syncro] said...

haha..
gelak saje~

lalallaa...


dub-dap-dub-dap..
hnye mnnti mase leh check result..
lalalallaaa~
coba ilangkn rasa takot

fatin nazihah ashari said...

ok..pukol bape yana?
all the best ya! ;)

daku pn tggu result kmsukn U..
ouh,i wanna that course..;)

June 15, 2009

promote web sosial

assalamualaikum

okeh.tadi saye dapat email invitation dari member chat saye, cik Nurul Syifak.
dalam emel tu beliau menginvite saye untuk join sebuah web sosial.macam yang kite tengok,nowadays yang popular macam Friendster lapuk,Tagged tahpape,Myspace xbest,Hi-5 xleh bla dan paling best Facebook konon2 advance.tapi sume tu orang barat punye.(kemain kutuk tapi saye pun maen jugak mende-mende tu)

tapikan web ni laen siket.ia ni macam islamik la..orang islam yang create.sekarang da ade lebih 300 members kat situ.name penuh web ni adelah 'World of Islam'-jundul muslimin&muslimah. so saye nak rekemen kawan-kawan untok same-same memeriahkan web nih.kalau bole join fs,mengape tidak yang ini?saye da send recommendation emel kat sume contacts yang saye ade dari list ym so semestinye anda sume dapat emel itu

kecuali seorang "kanak-kanak-yg-tak-boleh-disebut-namanya" yang menafikan kesampaian emel itu.biarla beliau.ini link web tesebut:

tekan jangan tak tekan


cube lihat sebelah kanan atas sekali ade sebijik badge bukan.ia adalah badge dari web itu.anda bole tekan dan secare otomatik akan berade dalam web itu.i've decided untuk letak sebagai gadget di blog ini dalam usaha mempromosikan web itu.manela tahu ade mereke2 yang saje-saje lalu tenampak badge ini dan saje nak klik tibe-tibe temasuk web itu lalu mendaftar sebagai ahli maka ahli pun menjadi semakin ramai.hooray.da register nanti anda sume bole buat badge juge.

pesanan khas=jangan lupe add saye

sekian saje..saye nak tido.jangan lupe sign up..papai.wassalam

9 comments:

Sulaiman Bin Ismail said...

assalamualaikum warahmatullah... ya habibi maulana ya cik fatin anta nazihah... eh silap.. cik fatin nazihah.. siapakah kanak-kanak yg dimaksudkan anta ? ana muslim....kekekekekeke.. ana sudah join web tu... ahlah wahsasalahan...eh silap.. ahlan wahsalan... skian, terima kasih...

p/s : add aku skali yer kat web tu terutamanya gadis-gadis muslimah di luar sana...laki x payah la add...hakahakahakahakahakaha

Sulaiman Bin Ismail said...

maap yer.. bahasa arab sayer teruk.. sebentar tadi ade kanak-kanak dari t'ganu tegur yg saya silap guna ayat "anta" tu..patutnya anti...kekekkeke maklumlah dh lama tinggalkan kelas fardhu ain kecik2 dulu...dh xreti base arab..tapi english reti la...kekekeekekeke...

p/s : jgn lupa add saya kat web tu yer...laki x payah add pun xpe...hakahakahakahakha

ainShahajar said...

wah..nak join gak...

mane tahu kn dpt jodoh.

wakaka

liyana [syncro] said...

wahh..
kene join gak nih!

btol pd ain kat atas nih, mane tau jumpe 'jodoh' kat sane.. kah3.. erkk.. mna plak lar nk cmpk yg sorg nih

sila add saya juga.. ismi liyana.. hehu... btol ker har? sudaa lama mninggalkan al-luqatul arabiah

fatin nazihah ashari said...

man: kenape anda suke komen panjang2?saye amat pening tau nggak..xpela,arabic kamu maken memberangsangkan.good2..

erk..btol niat ye.adeke nak add muslimah je.gatal btol.muslimin xnak pulak..tengok2 muslimah2 pon xsudi add hang..padan muke..hahaha

kak ain: ye kak ain.dapat jodoh kat situ bagus gak..huk3

yana: oo..sekepale ngn kak ain ek.ok2..nanti i add u ;)

nedd said...

ea??napa x dapat emel tu..x per2 ku akan sign in jugak..

haish..nak cari jodoh plak die~

fatin nazihah ashari said...

nedd
oo..entahla..aku da send kat sume..

emm..ko pun tgolong sbg
'knk2-yg-xbole-disebut-namenye'..
hik3

liyana [syncro] said...

haha..
gelak saje~

lalallaa...


dub-dap-dub-dap..
hnye mnnti mase leh check result..
lalalallaaa~
coba ilangkn rasa takot

fatin nazihah ashari said...

ok..pukol bape yana?
all the best ya! ;)

daku pn tggu result kmsukn U..
ouh,i wanna that course..;)