June 26, 2009

start taip 3.10am tamat taip 3.40am

sebelum nak tulis entry ni, tibe-tibe tenampak Sab pun buat entry yang lebih kurang. dimane kami same2 tak boleh nak tidur kerane excited dan teruja nak masuk U . haha.mesti ade yang berkate dalam hati "ceh saye lagila da lame masok U nak grad da pon tak keco pon"ayat ini tertumpu pade akak dan abang.atau tak kurang juge yang berkate "saye lagi dulu jadi mahasiswi la..wekk.hahaha".ayat ini tertumpu pade atiq dan dell.hahaha.tidak mengape saye biarkan anda bermonolog sendirian begitu sebab saye nak excited jugak dan sile jangan halang.

weh paten gi tidorla.isk2 hati berbisik pule tapi mate memang tak bole tutop.baju xpacking lagi.ade lagi barang2 belum terbeli iaitu beg kuliah, kasut dan tudung baru.ahaa..cakap pasal tudung teringat pulak terbace kat buku panduan UPM iaitu mase Majlis Ikrar semua perempuan muslim mesti pakai tudung UPM.heh? mungkinkah tudung itu cantek,tidak jarang dan tidak busuk?isk..cukopla tudung KMJ yang kurang menawan dan jarang itu aku xmo pakai lagi.

mesti ramai bosan apesal saye sebok kecoh2 pasal nak masuk U.masuk kali ni da 4 entry ade word 'UPM' takpon 'U'.eheh sukehatila ini blog saye kot.hik3.takpela lepas ni susah dah nak online.laptop persendirian pun takde lagi ni.agaknye sekarang baru orientasi xbeli lagi, start sem 1 kang baru bole dapat kot.kan ibu ayah kan?ngee~~

lepas ni tak bole dahla nak tolong ibu kemas rumah meringankan beban, vakum 'buangan' cicak kat tingkap, basoh pinggan, cuci sidai lipat baju, tolong Wa buat homework dan same2 berlatih Hannah Montana Hoedown Throedown dengan moymoypalaboy punye video youtube lagu iklan rexona tuh, sakat-sakat Una..huhu sebut perkare positif je ek.yang negatif buat ape nak sebut buat malu di khalayak ramai je nanti.haha.


nanti xbole tengok Wizards of Waverly Places, Hannah Montana.juge Jangan Pandang Belakang the series yang buat saye,Wa,Una dan ibu menjerit2 tengok hantu tak sopan itu.naseb baek masetu abang dengan ayah takde rumah kalau tak mesti kene kutuk.eheh perempuan kan lembut mestila sensitif dan emo ketike menonton tv.ye x?saksikan setiap Selase di tv1 ye.

miley cyrus a.k.a hannah montel

selena gomez a.k.a Alex

sajeje letak gambar diorang.tak tau nak letak apedah.btw diorang comel kan? ;)

13 comments:

liyana [syncro] said...

huwaa..
fan hannah montana upenye jiha nih..

sbot psl UPM..
smlm aq tserempak ngn mmber skola aq mase kluar ngn mak aq..

dea pon dpt UPM gak, tp BIOKIMIA..

fareha azhar said...

ouh,
yeke??
pelajar muslim upm kene pki tudung??waa..ok la tu..

hannah montana??
hehe..x sgke layan gak ye..

nabilah said...

tdg upm mmg hodoh ah..
tp tu thn 2005
skrg xtaula..
hue3...

fatin nazihah ashari said...

yana: huhu memg minat hannah.oo..kawanmu biokim?terernye ;)

faa: bagusla kalau die suro sume pakai tdg..cume risau dengan texture dan kualiti kain tudung serta tahap kewangiannye rendah saje.hehe

kak bell: huaa...jahat2..sekarang mybe da upgrade kot.huhu..tudung udm cantek x? ;)

fareha azhar said...

tahap kewangian??
hahaha
nape,baunye kurang menyenangkan ke??

..SuRaYa..=).. said...

huhu..jiha..xcited nya kamu..
hoho..ku tk rase pon xcited nk msk u.
kosong je jiwaku nk msuk sane..
nape ek??
ak pon plik..hurm..

nedd said...

hik3..teringat tudung yg diberi time orientasi di tamhidi usim....nge....rasanya tudung tu bukan bidang 60 lagi dah...lagi besar..besaq gila!...

time degree ni mesti kwn2 ku dpt tudung baru warna biru pula dan sgt besar....

fatin nazihah ashari said...

faa: entahla..aku takot kurg wangi.maklumla tudung borong..haha

sue: yeke?bukanke ko dpt course idaman?cmne bole x excited ni..hehe

nedd: wahh..memg bagusla usim.alim betol..mesti comel korg pakai tudung tu kan? ;)

dell~ said...

jiha...

amboi..ko siap ngate aq lak ea...

hahahahahaha....

walaupun saya mahasiswi saya xlupe y 5 2..

1)kepercayaan kpd tuhan
2)kesetiaan pd raja dan negara
3)keluhuran perlembagaan
4)kedaulatan undg2
5)kesopanan dan kesusilaan


hihi...jiha,,,chayo..
kwnku dpt UPM kos ngneering pertanian & biosistem..

fatin nazihah ashari said...

haha
saje sekali sekale nk mengate ko..
pasni da susa nak mengate dah..

thx dell! huhuk
tetibe sebak pg ni nak betolak dah..huwaaaa

liyana [syncro] said...

dell~ :
1)kepercayaan kpd tuhan
2)kesetiaan pd raja dan negara
3)keluhuran perlembagaan
4)kedaulatan undg2
5)kesopanan dan kesusilaan


saye x hafal sume nih.. ;-P

crixerity said...

entah ko ni..asyik pasal upm je...muak aku..
:P

saja ngapi..hehe
eyh..aku ingat 5 ni

1)mengucap dua kalimah syahadah
2)solat 5 waktu sehari semalam
3)berpuasa di bulan ramadan
4)membayar zakat
5)menunaikan haji di baitullah

:)

dell~ said...

bgs mirul...hahaha

jiha..pasni ku pasti merinduimu...
siyesly...

June 26, 2009

start taip 3.10am tamat taip 3.40am

sebelum nak tulis entry ni, tibe-tibe tenampak Sab pun buat entry yang lebih kurang. dimane kami same2 tak boleh nak tidur kerane excited dan teruja nak masuk U . haha.mesti ade yang berkate dalam hati "ceh saye lagila da lame masok U nak grad da pon tak keco pon"ayat ini tertumpu pade akak dan abang.atau tak kurang juge yang berkate "saye lagi dulu jadi mahasiswi la..wekk.hahaha".ayat ini tertumpu pade atiq dan dell.hahaha.tidak mengape saye biarkan anda bermonolog sendirian begitu sebab saye nak excited jugak dan sile jangan halang.

weh paten gi tidorla.isk2 hati berbisik pule tapi mate memang tak bole tutop.baju xpacking lagi.ade lagi barang2 belum terbeli iaitu beg kuliah, kasut dan tudung baru.ahaa..cakap pasal tudung teringat pulak terbace kat buku panduan UPM iaitu mase Majlis Ikrar semua perempuan muslim mesti pakai tudung UPM.heh? mungkinkah tudung itu cantek,tidak jarang dan tidak busuk?isk..cukopla tudung KMJ yang kurang menawan dan jarang itu aku xmo pakai lagi.

mesti ramai bosan apesal saye sebok kecoh2 pasal nak masuk U.masuk kali ni da 4 entry ade word 'UPM' takpon 'U'.eheh sukehatila ini blog saye kot.hik3.takpela lepas ni susah dah nak online.laptop persendirian pun takde lagi ni.agaknye sekarang baru orientasi xbeli lagi, start sem 1 kang baru bole dapat kot.kan ibu ayah kan?ngee~~

lepas ni tak bole dahla nak tolong ibu kemas rumah meringankan beban, vakum 'buangan' cicak kat tingkap, basoh pinggan, cuci sidai lipat baju, tolong Wa buat homework dan same2 berlatih Hannah Montana Hoedown Throedown dengan moymoypalaboy punye video youtube lagu iklan rexona tuh, sakat-sakat Una..huhu sebut perkare positif je ek.yang negatif buat ape nak sebut buat malu di khalayak ramai je nanti.haha.


nanti xbole tengok Wizards of Waverly Places, Hannah Montana.juge Jangan Pandang Belakang the series yang buat saye,Wa,Una dan ibu menjerit2 tengok hantu tak sopan itu.naseb baek masetu abang dengan ayah takde rumah kalau tak mesti kene kutuk.eheh perempuan kan lembut mestila sensitif dan emo ketike menonton tv.ye x?saksikan setiap Selase di tv1 ye.

miley cyrus a.k.a hannah montel

selena gomez a.k.a Alex

sajeje letak gambar diorang.tak tau nak letak apedah.btw diorang comel kan? ;)

13 comments:

liyana [syncro] said...

huwaa..
fan hannah montana upenye jiha nih..

sbot psl UPM..
smlm aq tserempak ngn mmber skola aq mase kluar ngn mak aq..

dea pon dpt UPM gak, tp BIOKIMIA..

fareha azhar said...

ouh,
yeke??
pelajar muslim upm kene pki tudung??waa..ok la tu..

hannah montana??
hehe..x sgke layan gak ye..

nabilah said...

tdg upm mmg hodoh ah..
tp tu thn 2005
skrg xtaula..
hue3...

fatin nazihah ashari said...

yana: huhu memg minat hannah.oo..kawanmu biokim?terernye ;)

faa: bagusla kalau die suro sume pakai tdg..cume risau dengan texture dan kualiti kain tudung serta tahap kewangiannye rendah saje.hehe

kak bell: huaa...jahat2..sekarang mybe da upgrade kot.huhu..tudung udm cantek x? ;)

fareha azhar said...

tahap kewangian??
hahaha
nape,baunye kurang menyenangkan ke??

..SuRaYa..=).. said...

huhu..jiha..xcited nya kamu..
hoho..ku tk rase pon xcited nk msk u.
kosong je jiwaku nk msuk sane..
nape ek??
ak pon plik..hurm..

nedd said...

hik3..teringat tudung yg diberi time orientasi di tamhidi usim....nge....rasanya tudung tu bukan bidang 60 lagi dah...lagi besar..besaq gila!...

time degree ni mesti kwn2 ku dpt tudung baru warna biru pula dan sgt besar....

fatin nazihah ashari said...

faa: entahla..aku takot kurg wangi.maklumla tudung borong..haha

sue: yeke?bukanke ko dpt course idaman?cmne bole x excited ni..hehe

nedd: wahh..memg bagusla usim.alim betol..mesti comel korg pakai tudung tu kan? ;)

dell~ said...

jiha...

amboi..ko siap ngate aq lak ea...

hahahahahaha....

walaupun saya mahasiswi saya xlupe y 5 2..

1)kepercayaan kpd tuhan
2)kesetiaan pd raja dan negara
3)keluhuran perlembagaan
4)kedaulatan undg2
5)kesopanan dan kesusilaan


hihi...jiha,,,chayo..
kwnku dpt UPM kos ngneering pertanian & biosistem..

fatin nazihah ashari said...

haha
saje sekali sekale nk mengate ko..
pasni da susa nak mengate dah..

thx dell! huhuk
tetibe sebak pg ni nak betolak dah..huwaaaa

liyana [syncro] said...

dell~ :
1)kepercayaan kpd tuhan
2)kesetiaan pd raja dan negara
3)keluhuran perlembagaan
4)kedaulatan undg2
5)kesopanan dan kesusilaan


saye x hafal sume nih.. ;-P

crixerity said...

entah ko ni..asyik pasal upm je...muak aku..
:P

saja ngapi..hehe
eyh..aku ingat 5 ni

1)mengucap dua kalimah syahadah
2)solat 5 waktu sehari semalam
3)berpuasa di bulan ramadan
4)membayar zakat
5)menunaikan haji di baitullah

:)

dell~ said...

bgs mirul...hahaha

jiha..pasni ku pasti merinduimu...
siyesly...