June 18, 2009

just say Alhamdulillah

harini saye memang hepi sangat2.Alhamdulillah.itu je yang mampu diluahkan tulus dari hati kecik terus kepade jari-jemari yang menaip di papan kekunci ini.

well..harini memang hari yang mndebarkan buat semua pelajar2 atau lebih tepat ex-students lepasan Matrikulasi,STPM dan yang setaraf dengannye.ye..inilah hari yang dinanti-nantikan.keputusan kemasukan ke IPTA sesi 09/10..hihi

macam beselah.untuk orang-orang yang dah biasa jumpa skrin tertera 'takziah' macam saye nih,memang tahap kecuakan tu tinggi sangat2la..tinggi menggunung kalah gunung Everest.mane taknye,mase tahun lepas cek maktab takziah.cek upu takziah.cek rayuan upu takziah.tahun ni cek application maktab takziah.rayuan maktab takziah.hoho memang takziah jela kan kejenye.rasenye nak tumbuk je sape yang cipte word takziah tuh.naseb baik matrik tahniah.kalau tak tak tahulah ape nak jadi kan.

apepon even ini 3rd choice,Alhamdulillah syukur sangat.

Ijazah Sarjana Muda Sains dan Teknologi UPM

this course more to environment..kih3..macam lawak pulak aku rase.

kepade kawan-kawan laen tahniah saye ucapkan.

Ummi - farmasi UM
Qing yu - medic UM
Siti - sains sosial USM
Nady - maths UPSI
Flynn - engineering UniMAP
Elah - UiTM
Aisah - UMS
Mira - pendidikan Sains pertanian UPM
Suraya - sains nuklear UKM
Effa - tesl UPSI
Sab - kimia industri UMS
Kimah - law UKM

tak lupe buat semua kawan2 imtiazians merangkap ex-DQ yang telah berjaye continue their study in UIA

Hanisah - dentistry
Farah - dentistry
Syakirah - farmasi
Aishah - ekonomi
Fadiah - sains bersekutu
Ada - sains bersekutu
Abdullah - medic

kepade yang kurang berjaye.jangan bersedih.ingatlah,tuhan maha mengetahui ape yang terbaek buat hamba-hambenye.insyaAllah disana ade hikmah yang mungkin sekarang kite xnampak,tapi manelah tahu hikmah itu bakal memberi kenikmatan tak terhingga buat kita. La Tahzan.

p/s: mirul..nanti dapatlah aku jumpe ayah anda kat sane..hik3..student mesti jalinkan hubungan yang baek dengan pensyarahnye..iye x

p/s: kak bell..saye jadi warge Serdang.menyesal saye boycott orang Serdang yang akhernye memakan diri saye balek..hik3

18 comments:

Pejalan Kaki Yang Kadang-kadang Berlari said...

Salam, yey! dpt komen first.. hehe..Nazihah, tahniah!! Study molek2 ye. jaga diri, jaga iman..

nedd said...

hua....congrats my dear...

hik2...

besh la kamoo..

so adakah mu akan meneruskan plan yg ko cter kan tu???

eppa ek yang tesl upsi tu??
hik3..boleh la share idea ngn beliau~

nawez said...

cehhhh serdang je keeeeeeetak berkembang btol
stadi l1 jejaoh sket paleng2 pon pegi la stadi kt kedah ke perlis ke.. ni kat serdang jek.. hahahahk bosannye melihat kamu dekat dgn rumah

fatin nazihah ashari said...

siti : hehe..kamu pun tahniah juge.jage diri jage iman.U xsame mcm imtiaz ;)

nedd : yup itu epa.hhehe..thx nedd.tahniah gak kat ko sebb dapat unisel ngn usim serentak ;)

akak : huaaa...sukehatila nak stdi manepon.dulu org da letih skolah kat tganu..biarla nak dkat pulak..dengki3..uwekkk

liyana [syncro] said...

walauwehhh...
congratez utk kalian sume..~
aku tompang gembira.. =D

.::annemishi::. said...

omedetto~ ;)

fatin nazihah ashari said...

yana : thx

anneh : thx gak.wlaupon aku xpaham ape ayatb ko tuh.hik3

fareha azhar said...

tahniah jugak..!!= )

sosimplesabrina said...

yeah2! tahniah wat jiha jugak..
study molek2 nnt,jgn lupe daku..
uhuhk..

=))

fatin nazihah ashari said...

faa : kamu dapat mane ye?still besame UM ke?

sab : ko pon same tau.duduk elok2 kat sabah nun..haha

dell~ said...

alahai jiha~~
congratzz...
chayo jiha~
pasni selalu balik umah la ni?
hahahaha
xpe3..rajin2 tmn mak abah kat umah..

fatin nazihah ashari said...

huhu
nmpknye gitula
alang2 umah dekt..balekla selalu
wieee~~

ainShahajar said...

tahniah buat kamu!!!

belajar rajin2

xdpt ukm ke..kalo tak hari2 balik

haha

fatin nazihah ashari said...

hihi
ukm letak 6th choice
demand..takot nk apply..huhu

KiMkIm said...

terharu.nama ak pn ade.
upm ngn ukm dkt je.
kalau tjmpe tegur2 lah
=)

ramai sungguh dpt medic.

fatin nazihah ashari said...

hihi..kimkim
teharu ek?
ko kan femili ceria..mestila ade nam esekali..

yup..dekat je
huhu..kalau jumpe best gak kan

nawez said...

tahniah!!!!!!!!!


*komen ini saje dibagik. mungken anda paham kenape.. ngahaha

fatin nazihah ashari said...

huhu..
sungguh touching rasenye..
sob..sob..

June 18, 2009

just say Alhamdulillah

harini saye memang hepi sangat2.Alhamdulillah.itu je yang mampu diluahkan tulus dari hati kecik terus kepade jari-jemari yang menaip di papan kekunci ini.

well..harini memang hari yang mndebarkan buat semua pelajar2 atau lebih tepat ex-students lepasan Matrikulasi,STPM dan yang setaraf dengannye.ye..inilah hari yang dinanti-nantikan.keputusan kemasukan ke IPTA sesi 09/10..hihi

macam beselah.untuk orang-orang yang dah biasa jumpa skrin tertera 'takziah' macam saye nih,memang tahap kecuakan tu tinggi sangat2la..tinggi menggunung kalah gunung Everest.mane taknye,mase tahun lepas cek maktab takziah.cek upu takziah.cek rayuan upu takziah.tahun ni cek application maktab takziah.rayuan maktab takziah.hoho memang takziah jela kan kejenye.rasenye nak tumbuk je sape yang cipte word takziah tuh.naseb baik matrik tahniah.kalau tak tak tahulah ape nak jadi kan.

apepon even ini 3rd choice,Alhamdulillah syukur sangat.

Ijazah Sarjana Muda Sains dan Teknologi UPM

this course more to environment..kih3..macam lawak pulak aku rase.

kepade kawan-kawan laen tahniah saye ucapkan.

Ummi - farmasi UM
Qing yu - medic UM
Siti - sains sosial USM
Nady - maths UPSI
Flynn - engineering UniMAP
Elah - UiTM
Aisah - UMS
Mira - pendidikan Sains pertanian UPM
Suraya - sains nuklear UKM
Effa - tesl UPSI
Sab - kimia industri UMS
Kimah - law UKM

tak lupe buat semua kawan2 imtiazians merangkap ex-DQ yang telah berjaye continue their study in UIA

Hanisah - dentistry
Farah - dentistry
Syakirah - farmasi
Aishah - ekonomi
Fadiah - sains bersekutu
Ada - sains bersekutu
Abdullah - medic

kepade yang kurang berjaye.jangan bersedih.ingatlah,tuhan maha mengetahui ape yang terbaek buat hamba-hambenye.insyaAllah disana ade hikmah yang mungkin sekarang kite xnampak,tapi manelah tahu hikmah itu bakal memberi kenikmatan tak terhingga buat kita. La Tahzan.

p/s: mirul..nanti dapatlah aku jumpe ayah anda kat sane..hik3..student mesti jalinkan hubungan yang baek dengan pensyarahnye..iye x

p/s: kak bell..saye jadi warge Serdang.menyesal saye boycott orang Serdang yang akhernye memakan diri saye balek..hik3

18 comments:

Pejalan Kaki Yang Kadang-kadang Berlari said...

Salam, yey! dpt komen first.. hehe..Nazihah, tahniah!! Study molek2 ye. jaga diri, jaga iman..

nedd said...

hua....congrats my dear...

hik2...

besh la kamoo..

so adakah mu akan meneruskan plan yg ko cter kan tu???

eppa ek yang tesl upsi tu??
hik3..boleh la share idea ngn beliau~

nawez said...

cehhhh serdang je keeeeeeetak berkembang btol
stadi l1 jejaoh sket paleng2 pon pegi la stadi kt kedah ke perlis ke.. ni kat serdang jek.. hahahahk bosannye melihat kamu dekat dgn rumah

fatin nazihah ashari said...

siti : hehe..kamu pun tahniah juge.jage diri jage iman.U xsame mcm imtiaz ;)

nedd : yup itu epa.hhehe..thx nedd.tahniah gak kat ko sebb dapat unisel ngn usim serentak ;)

akak : huaaa...sukehatila nak stdi manepon.dulu org da letih skolah kat tganu..biarla nak dkat pulak..dengki3..uwekkk

liyana [syncro] said...

walauwehhh...
congratez utk kalian sume..~
aku tompang gembira.. =D

.::annemishi::. said...

omedetto~ ;)

fatin nazihah ashari said...

yana : thx

anneh : thx gak.wlaupon aku xpaham ape ayatb ko tuh.hik3

fareha azhar said...

tahniah jugak..!!= )

sosimplesabrina said...

yeah2! tahniah wat jiha jugak..
study molek2 nnt,jgn lupe daku..
uhuhk..

=))

fatin nazihah ashari said...

faa : kamu dapat mane ye?still besame UM ke?

sab : ko pon same tau.duduk elok2 kat sabah nun..haha

dell~ said...

alahai jiha~~
congratzz...
chayo jiha~
pasni selalu balik umah la ni?
hahahaha
xpe3..rajin2 tmn mak abah kat umah..

fatin nazihah ashari said...

huhu
nmpknye gitula
alang2 umah dekt..balekla selalu
wieee~~

ainShahajar said...

tahniah buat kamu!!!

belajar rajin2

xdpt ukm ke..kalo tak hari2 balik

haha

fatin nazihah ashari said...

hihi
ukm letak 6th choice
demand..takot nk apply..huhu

KiMkIm said...

terharu.nama ak pn ade.
upm ngn ukm dkt je.
kalau tjmpe tegur2 lah
=)

ramai sungguh dpt medic.

fatin nazihah ashari said...

hihi..kimkim
teharu ek?
ko kan femili ceria..mestila ade nam esekali..

yup..dekat je
huhu..kalau jumpe best gak kan

nawez said...

tahniah!!!!!!!!!


*komen ini saje dibagik. mungken anda paham kenape.. ngahaha

fatin nazihah ashari said...

huhu..
sungguh touching rasenye..
sob..sob..