July 13, 2009

apekah itu hini

dari minggu lepas pon memang da panas2 badan muke leher tengkuk sume.selseme pon da menjengah.tapi dikuatkan semangat sebab masetu 1st week belajar so kene tunjuk keskemaan yang berprofil tinggi pade lecturer2 sekalian.

tapi tibe2 hari jumaat sehat balek sebab bole balek rumah.namun kehepian tidak lame sebab petang tu kene balek semule.

tapi tibe2 hari ahad batok2 panas2 selseme datang ziarah pulak.tapi bole je tahan lagi.malam nye ade majlis tari budaye dekat dewan sume pelajar junior wajib datang sebab yang perform pon budak junior jugak.haa ini yang tak gemar.dahla lampu da macam kat disko cume naseb baek ia agak romantik siket.budak2 penari tu pulak macam2 pakaian ade.menari gelek sane sini menyanyi suare aurat kot.tidak lupe kepade yang pegi kuliah betudung tibe2 malam tu menari punye pasal rambut pon bole bukak la.takziah le!

tema nye adela 'one Malaysian'.sume pakat nyanyi menari sume kaum punye.macam tak pecaye kolej saye yang begabung dengan kolej 13 bole menang kategori ceria.lastly juare keseluruhan adela kolej 17 yang penghuninye bakal2 doktor dan staf2 hospital sapu beserte 4 anugerah laen die rembat.sukehatila.tak heran pon kalau menang sebab acare tidak berpahala itu aku pon x jeles.pandai jugak ye budak2 bakal doktor menari ek.ingatkan skema 24 jam.hahahha

tidak lupe ade juri jemputan khas tau.mereke adelah Fizz Fairuz,Fetri Yahya,Teh Shuhada host 999,dan seorang penulis Utusan Malaya.kehadiran mereke menyebabkan teligeku bedengung sebab sume gurls asek menjerit melalak excited nak mati tengok diorang tu.cehh

oh ye tibe2 pagi ni bangun tekak maken perit sebab tededah dengan aircond malam tadi..tapi kerane kededikasian saye pegi jugakla kelas.actually entry kalini kite nak highlightkan kejituan jiwa seorang gadis yang tidak mudah mengalah demi mengutamakan kejayaan di kemudian hari.

namun mase kelas tadi puan name apeye dah lupe pulak berkate "sesape yang batuk2 tu pegila PK segere.mane tau kene H1N1.jangan sebab awak orang laen pun tekene jugak."..tegamam pulak.sebab saye yang batuk paling kuat antare sekelian makhluk dalam dewan itu.yela2 nak pegila nie.

7 comments:

.::annemishi::. said...

orientasi eh?

fatin nazihah ashari said...

no.mjlis ar

nedd said...

aduyai..segera ke klinik dong....

hish....risau pulak daku..

nawez said...

akak dh sminggu demam. 2 minggu batuk2. dah 3 minggu seseme. tapi malang sekali bukan h1n1... sob2 T_T

ainShahajar said...

aish.. leh pulak tangguh2..

musim2 seseme babi ni.. kene terus g kalo batok..

faham ye kamu

dell~ said...

jiha~
jgn terkena sudah...

fatin nazihah ashari said...

nedd : tharu aku.da check.doc kate batok bese je.suhu pon bese je.ajaib2

akak : anda mahu itu hini kah?

kak ain : saye paham.huhu

dell : oh tidak.alhamdulillah

July 13, 2009

apekah itu hini

dari minggu lepas pon memang da panas2 badan muke leher tengkuk sume.selseme pon da menjengah.tapi dikuatkan semangat sebab masetu 1st week belajar so kene tunjuk keskemaan yang berprofil tinggi pade lecturer2 sekalian.

tapi tibe2 hari jumaat sehat balek sebab bole balek rumah.namun kehepian tidak lame sebab petang tu kene balek semule.

tapi tibe2 hari ahad batok2 panas2 selseme datang ziarah pulak.tapi bole je tahan lagi.malam nye ade majlis tari budaye dekat dewan sume pelajar junior wajib datang sebab yang perform pon budak junior jugak.haa ini yang tak gemar.dahla lampu da macam kat disko cume naseb baek ia agak romantik siket.budak2 penari tu pulak macam2 pakaian ade.menari gelek sane sini menyanyi suare aurat kot.tidak lupe kepade yang pegi kuliah betudung tibe2 malam tu menari punye pasal rambut pon bole bukak la.takziah le!

tema nye adela 'one Malaysian'.sume pakat nyanyi menari sume kaum punye.macam tak pecaye kolej saye yang begabung dengan kolej 13 bole menang kategori ceria.lastly juare keseluruhan adela kolej 17 yang penghuninye bakal2 doktor dan staf2 hospital sapu beserte 4 anugerah laen die rembat.sukehatila.tak heran pon kalau menang sebab acare tidak berpahala itu aku pon x jeles.pandai jugak ye budak2 bakal doktor menari ek.ingatkan skema 24 jam.hahahha

tidak lupe ade juri jemputan khas tau.mereke adelah Fizz Fairuz,Fetri Yahya,Teh Shuhada host 999,dan seorang penulis Utusan Malaya.kehadiran mereke menyebabkan teligeku bedengung sebab sume gurls asek menjerit melalak excited nak mati tengok diorang tu.cehh

oh ye tibe2 pagi ni bangun tekak maken perit sebab tededah dengan aircond malam tadi..tapi kerane kededikasian saye pegi jugakla kelas.actually entry kalini kite nak highlightkan kejituan jiwa seorang gadis yang tidak mudah mengalah demi mengutamakan kejayaan di kemudian hari.

namun mase kelas tadi puan name apeye dah lupe pulak berkate "sesape yang batuk2 tu pegila PK segere.mane tau kene H1N1.jangan sebab awak orang laen pun tekene jugak."..tegamam pulak.sebab saye yang batuk paling kuat antare sekelian makhluk dalam dewan itu.yela2 nak pegila nie.

7 comments:

.::annemishi::. said...

orientasi eh?

fatin nazihah ashari said...

no.mjlis ar

nedd said...

aduyai..segera ke klinik dong....

hish....risau pulak daku..

nawez said...

akak dh sminggu demam. 2 minggu batuk2. dah 3 minggu seseme. tapi malang sekali bukan h1n1... sob2 T_T

ainShahajar said...

aish.. leh pulak tangguh2..

musim2 seseme babi ni.. kene terus g kalo batok..

faham ye kamu

dell~ said...

jiha~
jgn terkena sudah...

fatin nazihah ashari said...

nedd : tharu aku.da check.doc kate batok bese je.suhu pon bese je.ajaib2

akak : anda mahu itu hini kah?

kak ain : saye paham.huhu

dell : oh tidak.alhamdulillah