July 24, 2009

jangan tension wahai diri

haritu 9 hari untuk universiti

seminggu kemudian..3 hari untuk kolej

dan minggu depan

3 hari untuk blok la pule


ok upm.kamu memang suke buat orientasi.kuat ye kasih sayang disini.semua peringkat ade orientasi khas.memang tak cukup lagi sesi pengenalan junior kepade U tercinte ini ye.meskipun da 3 minggu kami belajar.ooohh upm i sayang u lebih la

ops..tambah dengan kewajipan pelajar baru sertai kawad.satu pasukan 120 orang berlatih setiap 11 malam until 1 pagi supaye kite bole menang pingat emas rabu ni.yang ade kelas bolehla dapat pelepasan skip kelas dan itu satu bende yang amat 'bagus sekali'.oooh kpz i sayang u lagi lebih la

ok,minggu ni saje setiap malam ade meeting.sume sekretariat nak buat pemilihan ajk dan kami wajib pegi kalau nak merit unless kamu nak kene tendang keluar dari kolej sem depan sebab merit tak cukop kerane x aktif.

bile nak bagi kami stadi.test 2minggu lagi.ini bukan emo.ini cume kenyataan.

5 comments:

fareha azhar said...

waa..
saba ea cik jihah..da adat 1st year student cam kite ni..huhu

kawad???
waa....caya lah upm pn nk kawad..
selamat brkawad ea..
dapatkn pingat emas..chaiyok2..!!!

fatin nazihah ashari said...

ouh adat..i terime

xmo pingat emas.mogok tensen.huuuhu

acik | uyul said...

lucunya membace kenyataan kamu ituh. ops! sengaja..
;p

wat pe ade kawat2 nih?? pelik benar. nak ade karnival sukan kah??

masukla satu kelab o persatuan je. memang perlu mende2 tuh semua ntok membina generic skills yagn tak dapat mase kuliah.

caiyok2!! berusahalah menjadi pelajar cemerlang akademik & kokurikulum..
(^_^)v

fatin nazihah ashari said...

yup.skang ni karnival sukan.kan haritu saye masuk netball.da seminggu stat,rabu ni baru nak perasmian.

huhu..thxla sebab sapot i. i sayang u lebihla kak uyul..hehe

ducgirl said...

sgt menarek ye
bace blog kali ni cm panton lak bunyinye

July 24, 2009

jangan tension wahai diri

haritu 9 hari untuk universiti

seminggu kemudian..3 hari untuk kolej

dan minggu depan

3 hari untuk blok la pule


ok upm.kamu memang suke buat orientasi.kuat ye kasih sayang disini.semua peringkat ade orientasi khas.memang tak cukup lagi sesi pengenalan junior kepade U tercinte ini ye.meskipun da 3 minggu kami belajar.ooohh upm i sayang u lebih la

ops..tambah dengan kewajipan pelajar baru sertai kawad.satu pasukan 120 orang berlatih setiap 11 malam until 1 pagi supaye kite bole menang pingat emas rabu ni.yang ade kelas bolehla dapat pelepasan skip kelas dan itu satu bende yang amat 'bagus sekali'.oooh kpz i sayang u lagi lebih la

ok,minggu ni saje setiap malam ade meeting.sume sekretariat nak buat pemilihan ajk dan kami wajib pegi kalau nak merit unless kamu nak kene tendang keluar dari kolej sem depan sebab merit tak cukop kerane x aktif.

bile nak bagi kami stadi.test 2minggu lagi.ini bukan emo.ini cume kenyataan.

5 comments:

fareha azhar said...

waa..
saba ea cik jihah..da adat 1st year student cam kite ni..huhu

kawad???
waa....caya lah upm pn nk kawad..
selamat brkawad ea..
dapatkn pingat emas..chaiyok2..!!!

fatin nazihah ashari said...

ouh adat..i terime

xmo pingat emas.mogok tensen.huuuhu

acik | uyul said...

lucunya membace kenyataan kamu ituh. ops! sengaja..
;p

wat pe ade kawat2 nih?? pelik benar. nak ade karnival sukan kah??

masukla satu kelab o persatuan je. memang perlu mende2 tuh semua ntok membina generic skills yagn tak dapat mase kuliah.

caiyok2!! berusahalah menjadi pelajar cemerlang akademik & kokurikulum..
(^_^)v

fatin nazihah ashari said...

yup.skang ni karnival sukan.kan haritu saye masuk netball.da seminggu stat,rabu ni baru nak perasmian.

huhu..thxla sebab sapot i. i sayang u lebihla kak uyul..hehe

ducgirl said...

sgt menarek ye
bace blog kali ni cm panton lak bunyinye