July 24, 2009

gembire hari itu tapi harini baru nak cerite

sementelah hampir 7tahun kite berpisah, tak sangke kite jumpe kat sini balek. kamu pun makin cantik dan mature sebab suare kamu serak lah sekarang.haha.maybe sebab kuat sangat bercheers iye tak.

mase kat SKTK dulu kamu geng dengan Anieza dan Rahil kononnye geng 'Charmed' la. saye Farhana ngan Najihah pulak kononnye geng Charlie's Angels.cehh. setiap minggu kite ade deal menentang sesame sendiri.partner gaduh saye kamula kan.haa gaduh apenye setakat main2 tangan tarik baju.entah ape la zaman kanak ribena nih.

tibe2 pulak mase kat padang bukit ekspo saye nampak sorang perempuan cantek pakai tudung labuh dengan baju labuh paras lutut disebalik baju paras peha yang k6 punye.oh bagusnye kamu kan.even kamu juz sekolah menengah harian biase aje tak perlu sekolah agame pun penampilan kamu sudah cukup menawan.then sajela pegi kat kamu and tegur kamu meskipun kawan2 saye sume dah hilang dari pandangan dibawa arus manusia yang melimpah.belek kad matrix kamu ade tulis name Farah Mardiana.SAH!!hehe.......kamu pun cepat je cam saye kan.borak punye borak naseb baek kamu pakai nombor maxis senang kite nak berkontek.

hepinye la kan.tapi kamu xde blogla pulak nak bace entry khas saye untuk kamu ni.

tibe2 rindu kawan2 sekolah.........T.T

5 comments:

nuruddin | Ray said...

nak bace entry kat blog ni, tidak perlu memiliki blog sendiri pon masih bole bace...

nedd said...

best la jumpa kwn lama~

liyana [syncro] said...

wah3...~
sonoknye dea dpt jumpe mmber skola lame dlu..

ku pon bru jumpe balek mmber sepergaduhan masa tadika dlu ;-p ..

n dea skrg kat UPM gak..
skola agame gak dlu..tp skola kat perak larh =)

fareha azhar said...

o0oohh...
jumpa kawan lame mmg besh.

waa...
windu jugak sama kawan2 lame..

fatin nazihah ashari said...

abang : ye la encik ray.anda betul.nanti saye suro die bace

nedd : memg best.cm xcaye j rase.huhu

yana : ouh..yeke.best kan jumpe kawan gadoh.hhaha.sekarang sume da berbeze.makin mature

faa : betul :)

July 24, 2009

gembire hari itu tapi harini baru nak cerite

sementelah hampir 7tahun kite berpisah, tak sangke kite jumpe kat sini balek. kamu pun makin cantik dan mature sebab suare kamu serak lah sekarang.haha.maybe sebab kuat sangat bercheers iye tak.

mase kat SKTK dulu kamu geng dengan Anieza dan Rahil kononnye geng 'Charmed' la. saye Farhana ngan Najihah pulak kononnye geng Charlie's Angels.cehh. setiap minggu kite ade deal menentang sesame sendiri.partner gaduh saye kamula kan.haa gaduh apenye setakat main2 tangan tarik baju.entah ape la zaman kanak ribena nih.

tibe2 pulak mase kat padang bukit ekspo saye nampak sorang perempuan cantek pakai tudung labuh dengan baju labuh paras lutut disebalik baju paras peha yang k6 punye.oh bagusnye kamu kan.even kamu juz sekolah menengah harian biase aje tak perlu sekolah agame pun penampilan kamu sudah cukup menawan.then sajela pegi kat kamu and tegur kamu meskipun kawan2 saye sume dah hilang dari pandangan dibawa arus manusia yang melimpah.belek kad matrix kamu ade tulis name Farah Mardiana.SAH!!hehe.......kamu pun cepat je cam saye kan.borak punye borak naseb baek kamu pakai nombor maxis senang kite nak berkontek.

hepinye la kan.tapi kamu xde blogla pulak nak bace entry khas saye untuk kamu ni.

tibe2 rindu kawan2 sekolah.........T.T

5 comments:

nuruddin | Ray said...

nak bace entry kat blog ni, tidak perlu memiliki blog sendiri pon masih bole bace...

nedd said...

best la jumpa kwn lama~

liyana [syncro] said...

wah3...~
sonoknye dea dpt jumpe mmber skola lame dlu..

ku pon bru jumpe balek mmber sepergaduhan masa tadika dlu ;-p ..

n dea skrg kat UPM gak..
skola agame gak dlu..tp skola kat perak larh =)

fareha azhar said...

o0oohh...
jumpa kawan lame mmg besh.

waa...
windu jugak sama kawan2 lame..

fatin nazihah ashari said...

abang : ye la encik ray.anda betul.nanti saye suro die bace

nedd : memg best.cm xcaye j rase.huhu

yana : ouh..yeke.best kan jumpe kawan gadoh.hhaha.sekarang sume da berbeze.makin mature

faa : betul :)